Bondage touw stevig en duurzaam.

Ben je klaar om je liefdesleven spannender en spannender te maken? Dan moet je zeker bondage touwen kopen. Je kunt ze gebruiken om jezelf of je partner in boeiende poses te zetten en nieuwe ervaringen op te doen.

Ben je klaar om je liefdesleven spannender en spannender te maken? Dan moet je zeker bondage touwen kopen. Je kunt ze gebruiken om jezelf of je partner in boeiende poses te zetten en nieuwe ervaringen op te doen.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Bondage touwen voor speciale ervaringen
Bondage touwen voor speciale ervaringen
Deze bondage set laat BDSM harten sneller kloppen. Het bestaat uit drie touwen zonder ziel. Twee van de touwen hebben een lengte van 3 meter. Het derde touw heeft een lengte van 20 meter. Je tegenstander kan flexibel vastgebonden worden...
€ 29,95
Analhaken, anal haken, Bondage haken, cruel reell
Anaalhaken voor bondage liefhebbers
Ontdek nieuwe bondagedimensies met de Steeltoyz anaalhaak - veilig en stimulerend. Product omschrijving Nieuwe dimensies van genot Dompel jezelf onder in een wereld van nieuwe bondage ervaringen met de Steeltoyz anaalhaak. De haakvorm en...
van € 49,90
Drei Meter Bondage Seil
Drie meter bondage touw voor boeiend plezier
Er zijn geen grenzen aan uw bondage spelletjes met het drie meter lange bondage touw. Het touw heeft voldoende lengte om je partner perfect vast te binden. Er kunnen verregaande vernauwingen worden aangebracht. Deze verhogen het plezier...
Inhoud 1 Stück
van € 10,95
Plezier Band
Plezier Band
Voor erotische bondage spelletjes! Deze bondage tape maakt snelle en gemakkelijke bondage mogelijk, maar ook bondage outfits van allerlei soorten. Knip gewoon de gewenste hoeveelheid van de rol van 10 meter en wikkel het rond de...
€ 10,00
Bondage Seile
Bondagetouw 60 meter lang
Extra lang voor veelzijdige bondage! Of het nu gaat om bewegingsbeperking of om bondage in Shibari-stijl - met dit lange, gevlochten touw kunnen zowel beginners als ervaren bondage-beginners hun bondagedromen waarmaken! De aangename...
€ 56,00
Luxe Bondage Touw
Luxe Bondage Touw
Voor veelzijdige bondage van het nobele soort! Of het nu gaat om bewegingsbeperking of om bondage in Shibari-stijl - met dit gevlochten touw kunnen zowel beginners als ervaren bondage-beginners hun bondagedromen waarmaken! De aangename,...
€ 15,00
Japanse Bondage Touw
Japanse Bondage Touw
Voor veelzijdige bondage van het nobele soort! Of het nu gaat om bewegingsbeperking of om bondage in Shibari-stijl - met dit gevlochten touw kunnen zowel beginners als ervaren bondage-beginners hun bondagedromen waarmaken! De aangename,...
€ 19,00

Begrijp de wereld van gebondenheid

Voordat je bondage touwen koopt, moet je jezelf vertrouwd maken met de wereld van bondage. Bondage is een vorm van spel binnen BDSM waarbij de ene partner de controle over de andere neemt. Met bondage touwen kun je jezelf of je partner vastbinden en nieuwe erotische ervaringen opdoen.

Maar maak je geen zorgen, bondage draait om plezier en seksuele bevrediging. Het is belangrijk dat u en uw partner zich altijd op hun gemak voelen en dat u beiden de grenzen respecteert.

Vind het juiste touw

Er zijn veel verschillende bondage touwen op de markt, variërend in materiaal, sterkte en lengte. U moet ervoor zorgen dat u een touw koopt dat past bij uw niveau en behoeften.

Als je nog een beginner bent, raden we je aan te beginnen met een zachter touw. Deze touwen zijn soepeler en makkelijker voor de huid. Gevorderde spelers kunnen hardere touwen proberen, die geschikt zijn voor hardere bondagespelletjes. Je moet er ook op letten hoe lang het touw moet zijn. Als je jezelf wilt vastbinden, heb je een langer touw nodig dan wanneer je je partner wilt vastbinden.

De kleur van het touw is ook een belangrijke factor. U kunt kiezen uit verschillende kleuren, van traditioneel zwart tot felle kleuren. Kies een kleur die bij u en uw partner past.

Veiligheid eerst

Bondage touwen kunnen erg opwindend zijn, maar het is belangrijk om de veiligheid in gedachten te houden. Zorg ervoor dat u of uw partner te allen tijde van de banden kan worden ontheven indien nodig. Gebruik nooit touwen die te strak of te strak zitten. Het is belangrijk dat je altijd op de ademhaling en de bloedsomloop let.

Laat je fantasie de vrije loop

Met bondage touwen kun je je fantasie de vrije loop laten en nieuwe erotische avonturen beleven. Of je nu jezelf of je partner vastbindt, het is belangrijk dat jullie beiden met elkaar communiceren en jullie grenzen respecteren. Laat je inspireren door de mogelijkheden en ervaar nieuwe erotische hoogten.

Bondage touw gemaakt van hoogwaardige materialen

Knopen kunnen gemakkelijk uit beide soorten touw worden verwijderd en beide soorten touw kunnen in geval van nood snel en gemakkelijk worden geopend met een schaar of een mes. Dit zorgt voor veiliger bondagespelletjes en prettiger bondage plezier.

 

###0###

 

###1###

 

 

Vergelijking van soorten touw of materiaal

Bondage touwen zijn er in veel verschillende variaties. Niet alle touwen zijn hetzelfde! Er zijn verschillende kenmerken in de sterkte en in de gebruikte materialen.

De juiste diameter van bondage touw kiezen

Laten we beginnen met de dikte van het touw, d.w.z. de diameter. Dit speelt een zeer belangrijke rol in de kunst van bondage. Onder andere de diameter bepaalt hoe pijnlijk de gebondenheid is. Bovendien bepaalt de dikte van het touw ook de sterkte van de knopen.

Het gemiddelde is 6 tot 8 mm voor een bondage touw. Hoe dikker het touw, hoe geschikter het is voor beginners. Dikke touwen kunnen niet zo strak worden getrokken. Dit zorgt ervoor dat de knopen achteraf gemakkelijk kunnen worden losgemaakt. Als je een beginner bent, kies dan een dik bondage touw.

Dunne touwen zijn gemakkelijker te knopen en te spannen. Deze moeten echter met voorzichtigheid worden gebruikt. Te dunne touwen kunnen kneuzingen en ernstige vernauwing veroorzaken. Ze mogen alleen worden gebruikt door ervaren tops.

Bondage touw materialen

Met bondage touwen heb je de mogelijkheid om verschillende materialen te gebruiken. Er zijn synthetische vezelmengsels, hennep, jute, katoen ... Wij leggen u hier graag uit welke touwen waarvoor het meest geschikt zijn.

Touwen van synthetische vezels

Een touw van synthetische vezels is geschikt voor u als u nog een beginner bent. Deze touwen zijn gewoonlijk gemaakt van polyester of nylon. Ze zijn makkelijk te knopen, maar komen ook net zo makkelijk weer los.

Het is een huidvriendelijk materiaal en schuurt niet. Bovendien worden deze touwen niet warm als ze snel worden doorgetrokken. Dus het kan ook niet leiden tot brandwonden. Het perfecte speelgoed voor degenen die het gewoon willen uitproberen.

Katoen of jute

Als je al ervaring hebt en het graag wat steviger hebt, zijn natuurlijke vezels zoals katoen of jute een goede keuze. Het zijn materialen die geen nazorg behoeven. Pak het touw uit en ga aan de slag. Een jute touw is lekker sterk en kan gebruikt worden voor verschillende bondage methodes. Net als het katoenen touw.

Er is een hoge treksterkte, maar de knopen zijn niet ontknoopbaar. Het is belangrijk dat katoenen touwen regelmatig worden gewassen, omdat er snel vuil in vast komt te zitten. Voordeel: ze kunnen ook worden gebruikt als ze nat zijn.

Hennep touwen

Hennep touwen worden gebruikt voor geavanceerde BDSM. Het zijn zeer hoogwaardige en bijzonder robuuste touwen. Ze worden onder andere gebruikt voor ophanging. Er moet echter enige tijd worden geïnvesteerd in henneptouwen. Het materiaal is hardnekkig en ruig. Daarom vereist het een soepele voorbehandeling. Behandeld, zijn ze het perfecte gereedschap voor het beoefenen van de kunstige Shibari.

Bondage touw: Het hangt af van de lengte

Afhankelijk van de bondagespelletjes waarvoor je je touw wilt gebruiken, moet je de juiste touwlengte kiezen. Voor hand- of voetbinding is een touw met een lengte van ongeveer 3 m voldoende. Als het een bedbinding wordt, wordt 5 tot 8 meter aanbevolen. Een touw van 10 meter of meer is moeilijker te hanteren, maar kan op een meer artistieke manier worden gebruikt.

Dekeuze van de middelen, d.w.z. de wijze van bondage en fixatie, speeltook een belangrijke rol en kan enorm bijdragen tot de sensatie van de situatie. Bondage heeft echter, op welk gebied dan ook, vier eenvoudige en fundamentele beginselen nodig volgens welke beide partners met elkaar moeten spelen: Vrijwilligheid, vertrouwen, verantwoordelijkheid en begrip.

Het is belangrijk dat u het juiste bondage touw kiest voor uw behoeften. Denk na over wat u wilt bereiken en kies een touw dat het beste aan uw behoeften voldoet. Het is ook belangrijk dat u op de veiligheid let en altijd let op de ademhaling en de bloedsomloop.

Laatst bekeken