Persbericht

Steeltoyz is al jaren een ervaren leverancier en producent van ongebruikelijke BDSM seksspeeltjes, maar levert ook aan haar klanten allerlei soorten normale seksspeeltjes van hoge kwaliteit.

De klanten van het bedrijf vertrouwen vooral op de hoge kwaliteit en de uitstekende afwerking en, in veel gevallen, op de mogelijkheid om seksspeeltjes op maat te laten maken.

Kwaliteitswerk in een traditie van vakmanschap
Eigenaar Marcel Kühne is erin geslaagd naam te maken in een van de snelst bewegende sectoren ter wereld - de seksspeeltjesbranche. Dit is in de eerste plaats bereikt door een consequente focus op kwaliteit en een rijke, hoogwaardige selectie.

Veel van de seksspeeltjes en sexspeeltjes in het assortiment van Steeltoyz worden in de eigen fabriek van het bedrijf vervaardigd. Dit maakt een enorme productkwaliteit mogelijk, die niet te vinden is in aan de lopende band in massa geproduceerde goederen. Vooral het gebied van BDSM-speelgoed profiteert van deze zorg en kwaliteit.

Op die manier kunnen de meest ongewone spelen worden uitgevoerd met alle veiligheid die mogelijk is. Het aanbod van Steeltoys.de richt zich zowel tot particulieren als tot commerciële klanten en wordt door beide partijen graag gebruikt. Vooral in de commerciële sector zijn de seksspeeltjes van Steeltoyz bijzonder populair en gewild omwille van hun kwaliteit en duurzaamheid.

De sextoys worden met de grootste precisie vervaardigd en in de meeste gevallen met de hand gepolijst na machinale productie. Dit zorgt niet alleen voor een fluweelzacht oppervlak, maar verhoogt ook de veiligheid voor de gebruiker. Scherpe randen of hoeken worden vermeden door een grondige afwerking en een consequente kwaliteitscontrole.

De keuze van de materialen is doorslaggevend
Alle seksspeeltjes en accessoires die in het atelier van Steeltoyz worden vervaardigd en geproduceerd, zijn uitsluitend vervaardigd uit de beste materialen. Vooral roestvrij staal en leer worden hier gebruikt en verwerkt tot ongewone en gewilde seksspeeltjes. Het bij de productie gebruikte medisch roestvrij staal biedt naast de enorme duurzaamheid en stabiliteit nog andere voordelen.

Dit materiaal kan zonder problemen worden gebruikt door mensen met een allergie, die zich in veel gevallen moeten onthouden van het gebruik van seksspeeltjes. Bij producten van hoogwaardig en vooral zorgvuldig bewerkt roestvrij staal bestaat dit gevaar niet. Bovendien bieden seksspeeltjes van dit materiaal ook enorme voordelen in de commerciële sector.

De seksspeeltjes en accessoires van roestvrij staal kunnen bijvoorbeeld bijzonder goed en gemakkelijk worden gereinigd en gedesinfecteerd en kunnen dus worden gebruikt voor wisselende klanten. Het leer dat voor veel seksspeeltjes en speeltjes wordt gebruikt, is ook van de hoogste kwaliteit en overeenkomstige dikte. Dit voorkomt dat de toestellen snel slijten of sporen achterlaten op het leder.

Het is ook belangrijk dat alleen gelooid leder van hoge kwaliteit wordt gebruikt en dat het fabricageproces de hoogste mate van compatibiliteit garandeert. Dit is de enige manier om speelgoed en uitrusting te maken die aan de hoge kwaliteitsnormen van Steeltoyz voldoen.

Dankzij de robuustheid van het materiaal en de daarmee samenhangende duurzaamheid zijn zowel het speelgoed als de toestellen van het atelier Steeltoyz ontworpen voor jarenlang gebruik zonder hun schoonheid en functionaliteit te verliezen.

Richt uw eigen studio in met Steeltoyz.de
Of het nu in een privé-omgeving is of in het kader van een commercieel dienstverband. Als je je bezighoudt met BDSM, zul je binnenkort nieuwe apparatuur en speeltjes moeten kopen. De meubels van Steeltoyz bieden het ideale compromis tussen vorm en functie en geven met hun coole metaallook al de juiste ambiance voor een passend ingerichte studio.

Het grote voordeel hier is ook het gebruik van hoogwaardig staal. Enerzijds zorgt dit voor meer veiligheid, aangezien de passieve partner tijdens bondagespelen doeltreffend en vooral zonder gevaar kan worden vastgezet. Bovendien laat geen enkele bondage sporen na op het materiaal, zodat het veel minder tekenen van slijtage vertoont dan veel andere, vaak alleen geverfde, meubelen.

Of het nu gaat om een spreidstang, een gynaecologische stoel of een strafschraag: bij Steeltoyz vindt u enkel materiaal van een kwaliteit die gebouwd is om lang mee te gaan. Het maakt niet uit of u uw kleine, private martelkelder of uw nieuwe studio wilt inrichten:

Bij Steeltoyz hoeft het meubilair maar één keer te worden gekocht en gaat dan bijna een leven lang mee. In tegenstelling tot veel andere concurrenten kunnen klanten rekenen op duurzaamheid, kwaliteit en het beste vakmanschap.

Consistente kwaliteitscontrole voor alle producten
De laatste kwaliteitscontrole is belangrijk voor seksspeeltjes die gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal zoals roestvrij staal. Jarenlange ervaring in de verwerking van roestvrij staal tot chique en hoogwaardige seksspeeltjes heeft aangetoond hoe belangrijk uitgebreide kwaliteitscontrole is.

Daarom wordt al het speelgoed dat de werkplaats van Steeltoyz verlaat, aan een grondige controle onderworpen. De functionaliteit en het gehele speelgoed worden gecontroleerd op randen, hoeken en scherpe bramen. Dit betekent dat zodra het gewenste speelgoed arriveert, de klanten het zonder aarzelen onmiddellijk kunnen gebruiken.

Uiteraard worden daarom alle verzonden speelgoed en uitrusting vóór verzending gedesinfecteerd en gereinigd, zodat niets een onmiddellijk gebruik in de weg staat.

Alleen goederen van de hoogste kwaliteit
Met meer dan 6000 verschillende artikelen in de onlineshop van Steeltoyz.de is het vanzelfsprekend dat niet alle artikelen in eigen huis kunnen worden vervaardigd. Zo heeft Steeltoyz een reeks ander speelgoed van verschillende fabrikanten in zijn assortiment. Maar ook hier hebben kwaliteit en de gezondheid van de klanten de hoogste prioriteit.

Voordat nieuwe producten in het assortiment worden opgenomen, wordt nagegaan of zij gevaarlijk zijn voor de gezondheid en worden de gebruikte materialen gecontroleerd. Gevaarlijke ftalaten en andere weekmakers, die de laatste jaren in diskrediet zijn geraakt, zijn in het assortiment van Steeltoyz.de niet te vinden.

Dit is belangrijk omdat veel klanten blind vertrouwen op het aanbod in de online winkel en daar ontspannen en zonder bijbedoelingen van mogelijke gevaren willen winkelen. Van lingerie tot fetishkleding, seksspeeltjes voor mannen en vrouwen tot de inrichting van een S&M- of BDSM-studio, klanten kunnen hier alle soorten wellustige speeltjes vinden die hun seksleven kunnen verrijken en hun lust opnieuw kunnen aanwakkeren. Het is heel eenvoudig om uw weg te vinden in het grote aanbod bij Steeltoyz.

Goed gesorteerd en overzichtelijk
De onlineshop Steeltoyz.de biedt niet alleen meer dan 6.000 producten en een voortdurend groeiend assortiment, maar geeft klanten ook de mogelijkheid om snel hun weg te vinden. De afzonderlijke producten zijn per categorie gesorteerd en dus gemakkelijk te vinden.

De intuïtieve bediening en de goede illustratie en beschrijving van de afzonderlijke producten overtuigen over de gehele linie. De productafbeeldingen zijn allemaal van de beste kwaliteit, zodat klanten zich van tevoren een beeld kunnen vormen van de gewenste seksspeeltjes . Bijna niets prikkelt de fantasie zozeer als het bekijken van het nieuwe seksspeeltje, dat al een paar dagen later kan worden gebruikt.

Dankzij de opsomming van de populairste producten in de verschillende categorieën kunnen de klanten snel en gemakkelijk hun weg vinden en zien welke producten bijzonder goed zijn ontvangen door andere klanten. Misschien vinden zij nieuwe ideeën of suggesties voor hun particuliere of commerciële mogelijkheden, die met het nieuw ontdekte speelgoed kunnen worden geëxploiteerd.

Snelle levering in discrete verpakking
Online seksspeeltjes bestellen is voor veel mensen geen vreemd concept. Zowel gegevensbescherming als de persoonlijke levenssfeer van de klanten zijn enorm belangrijk voor Steeltoyz. De gewenste seksspeeltjes en speeltjes worden dus neutraal verpakt verzonden en kunnen desgewenst ook naar verpakkingsstations worden gebracht.

Dit vergemakkelijkt niet alleen de verzending, maar stelt de klanten ook in staat de pakketten naar een veilige plaats te laten verzenden. Vanaf een ordervolume van 90 euro is verzending via DHL voor klanten zelfs gratis. Alle artikelen in voorraad worden zo snel mogelijk verzonden en zijn meestal binnen enkele dagen beschikbaar voor klanten.

Voor op maat gemaakte producten kan de verzending vaak iets langer duren, omdat deze met de hand worden gemaakt en de snelheid van de productie afhankelijk is van de vrije capaciteit van het atelier. Maar je kunt best even wachten op goede kwaliteit. Al het speelgoed wordt immers met de hand gemaakt en zorgvuldig gecontroleerd voordat het wordt verzonden.

Als "Trusted Shop" biedt Steeltoyz zijn klanten ook een hoog niveau van veiligheid aan tijdens het betalingsproces en zelfs de mogelijkheid om voor aankopen via Paypal te betalen. Hoogste flexibiliteit en dus hoogste service voor de klanten is hier het motto.

Toys for pleasure - no fetish comes up short
Het assortiment van Steeltoyz is zeer uitgebreid en bovenal stimulerend. Beginnend met vibrators voor vrouwen en mannen in een grote verscheidenheid aan maten en uitvoeringen, heeft de online winkel de juiste genotversterker voor praktisch elke smaak.

Hoogwaardige apparaten voor elektrische stimulatie zijn verkrijgbaar, evenals buttplugs, strapons en fetish ondergoed. Van lakens of latex tot catsuits, het assortiment omvat uitsluitend geselecteerde goederen van de hoogste kwaliteit. Eigenaar Marcel Kühne besteedt aandacht aan de actualiteit van zijn eigen assortiment en de uniciteit van de producten.

Veel van de hier aangeboden producten zijn niet te vinden in andere Duitse seksshops en worden speciaal voor de klanten geïmporteerd van overzee. Goedkope Aziatische goederen, die vaak vol schadelijke stoffen zitten, zijn hier niet te vinden.

Productieop maat - gemakkelijk mogelijk voor veel speelgoed
Het reeds zeer brede assortiment van Steeltoyz.de kan gemakkelijk worden uitgebreid. Bovenal is de directe relatie en het contact met de klanten een belangrijke factor voor de klantentevredenheid bij Steeltoyz. Veel producten die in de fabriek van Steeltoyz worden vervaardigd, kunnen om deze reden ook worden gepersonaliseerd.

De maten van seksspeeltjes of plugs die in de online winkel worden aangeboden, zijn vaak alleen de meest gangbare varianten, die de voorkeur genieten van de meeste klanten. Indien echter een bepaalde maat gewenst is - of deze nu bijzonder groot of bijzonder klein is - kan deze in veel gevallen rechtstreeks op bestelling worden gemaakt. Zelfs ongebruikelijke speciale verzoeken zijn meestal geen probleem voor de ervaren vakmensen van Steeltoyz.

Het heeft zijn waarde bewezen om rechtstreeks contact te zoeken en de eigen wensen en ideeën rechtstreeks kenbaar te maken. Als er bouwtekeningen of plannen worden meegestuurd, kan in veel gevallen de wens naar een eigen ongewoon seksspeeltje in vervulling gaan. Dankzij de jarenlange ervaring van de medewerkers en hun knowhow kunnen persoonlijke dromen en wensen snel en gemakkelijk worden vervuld.

Kwaliteit Made in Germany
Voor veel klanten is niet alleen de kwaliteit doorslaggevend, maar ook de herkomst van de producten. Als Duits ambachtsbedrijf met traditie kan Steeltoyz aanspraak maken op het Made in Germany-keurmerk.

Hier krijgen de klanten nog echt Duits vakmanschap dat die naam waardig is. Vervaardigd in de beste traditie van vakmanschap en met de hoogste kwaliteitscriteria, zullen de seksspeeltjes , speeltjes en accessoires uit dit atelier zelfs de meest kritische klant overtuigen. Handgemaakte producten van hoge kwaliteit tegen een eerlijke en redelijke prijs vindt u bij Steeltoyz.

Laatst bekeken