Verzendkosten

Discrete verzending & snelle levering met DHL

Bij ons kunt u er zeker van zijn dat uw pakket discreet wordt verzonden in een neutrale verpakking met een neutrale afzender. En om ervoor te zorgen dat u uw goederen snel ontvangt, werken wij samen met DHL.


Verzendkosten & levertijden

Wij bieden verschillende verzendmogelijkheden, waaronder gratis levering voor bestellingen van meer dan £90 in Duitsland en levering bij een Packstation. U kunt de levertijden voor uw land zien in de onderstaande tabel. Houd er rekening mee dat de levertijd pas ingaat als de betaling is ontvangen of het contract is afgesloten.

Duitsland###0###

Verzendkosten Duitsland: 6,90 €
Gratis levering vanaf 90 Euro (DE)
Rembours Duitsland plus: 6,00 €###1###

Europa

Verzendkosten EU: 19,90 

Zwitserland

Verzendkosten Zwitserland : 19,90
BTW vrije levering naar Zwitserland.

Wereld

Verzendkosten Wereld: 28,90  €

Wij versturen al onze pakketten discreet in een neutrale verpakking met een neutrale afzender.

 

a. Informatie over levertijden

In de volgende tabel vindt u de levertijden voor verzending naar andere landen, die u bij de voor het betreffende artikel aangegeven levertijd moet optellen.
Land     Extra maximale duur in dagen
Oostenrijk     2
Rest van Europa   7
Wereld              15

b. Als u als onderdeel van één bestelling meerdere artikelen bij ons bestelt, waarvoor verschillende levertijden gelden, verzenden wij de goederen in een gezamenlijke zending, tenzij wij anders met u zijn overeengekomen
. In dat geval geldt voor de zending van goederen als geheel de levertijd die geldt voor het artikel in uw bestelling met de langste levertijd.

c. Informatie over de berekening van de levertijd 

De leveringstermijn begint in geval van vooruitbetaling te lopen op de dag nadat de betalingsopdracht aan de bank van afgifte is gegeven of, in geval van andere betalingswijzen, op de dag nadat het contract is gesloten en
eindigt met het verstrijken van de laatste dag van de termijn. Indien de laatste dag van de termijn op een zaterdag, zondag of een door de staat op de plaats van levering erkende feestdag valt, treedt de eerstvolgende werkdag in de plaats.

 

###2###
Om ervoor te zorgen dat u uw goederen snel en veilig ontvangt, werken wij samen met   DHL .


Kan ik mijn pakket bij een Packstation laten bezorgen?

Natuurlijk bieden wij levering aan een Packstation aan. Vink gewoon het vakje "verzenden naar een Packstation" aan onder het factuuradres. Er wordt een nieuw venster geopend waarin u de gegevens van uw Packstation kunt invoeren.
Vergeet niet dat u het registratieproces bij DHL moet hebben doorlopen om van deze service gebruik te kunnen maken. Alleen geregistreerde en bevestigde DHL-klanten kunnen van deze service gebruikmaken.

###4###

Voor leveringen naar Zwitserland raden wij u aan gebruik te maken van de service van MeinEinkauf.ch . Alle informatie is te vinden op MeinEinkauf.ch. Alle douaneformaliteiten en de levering aan uw deur worden dan verzorgd door MeinEinkauf.ch tegen een kleine vergoeding. U ontvangt uw goederen snel, belastingvrij en tegen een lage prijs.

Laatst bekeken