Nekmanchet 4 D-ringen Geel

€ 54,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 610620
De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te... meer
Beschrijving "Nekmanchet 4 D-ringen Geel"
Leder Halsfessel gelb

De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te bevestigen voor puppy play of om te gebruiken tijdens bondage sessies. Deze halsbanden zijn er in 6 verschillende kleuren.

Kraag met hoog draagcomfort

In de winkel van Steeltoyz worden alle nekboeien uitsluitend gemaakt van robuust en mooi afgewerkt leer, waardoor ze een enorm draagcomfort bieden. De goed gepolsterde nekboeien zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, of zijn verstelbaar en bieden een veilige en vooral comfortabele pasvorm. Door deze combinatie van onze neksteunen met praktische en stabiele ringen van staal, kan de drager gemakkelijk en veilig naar behoefte worden vastgemaakt. Bij de productie van een dergelijke neksteun wordt aandacht besteed aan de hoogste perfectie en aan exacte en stevige naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze artikelen.

Met de kraag zijn de posities duidelijk verdeeld

Als je de halsband al omdoet, laat je zien dat je een stevige greep op je partner hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de lijn doen en hem met een ferme ruk dwingen absoluut gehoorzaam te zijn! Als dit helemaal niet helpt, hebben we andere hulpmiddelen: spreidstangen, enkelboeien en knevels. De neksteun wordt vaak alleen weggegeven wanneer de sub hem verdiend heeft, als een speciale onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan die persoon. Wij zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en bovenal dat ze voldoen aan onze eigen bondage-eisen.

Nekboeien met een lange traditie

Het SM-verhaal van O heeft de BDSM-scene sterk beïnvloed. Zowel in het boek als in de latere filmversie wordt de nekmanchet om de O gedaan als symbool voor het in bezit nemen. Ze voelt zich aanvaard, beschermd, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door de meester. Sindsdien drukt de halsmanchet van O een speciale intimiteit uit. De sub, ongeacht of zij een vrouw of een man is, weet dat wanneer zij de nekmanchet heeft ontvangen, zij niet langer alleen is. Men wordt geaccepteerd, geliefd, goed beschermd.

Halsband een teken van intimiteit

Een mooie halsband of halsketting kan vele jaren worden gedragen en is een teken van vertrouwdheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Halsband meer dan alleen een accessoire

Nekmanchetten behoren tot de juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds relevanter geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM internetwinkel vele kleuren en modellen nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze talrijke mogelijkheden zullen voor meer variatie in je liefdesleven zorgen.

Verdere links naar "Nekmanchet 4 D-ringen Geel"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Nekmanchet 4 D-ringen Geel"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken