Leder Halsfessel

Afsluitbare Lederen Nek Manchet L

€ 79,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 612210
Lengte : 50cm Neksteun met enorm comfort Bij Steeltoyz zijn alle nekboeien gemaakt van... meer
Beschrijving "Afsluitbare Lederen Nek Manchet L"

Lengte : 50cm

Neksteun met enorm comfort

Bij Steeltoyz zijn alle nekboeien gemaakt van robuust en mooi afgewerkt leer, wat een aanzienlijk draagcomfort mogelijk maakt. De aangenaam gevoerde nekboeien zijn verkrijgbaar in verschillende maten, respectievelijk verstelbaar en bieden een veilige en comfortabele houvast. Dankzij deze verbinding van onze nekboeien met praktische en robuuste ringen van roestvrij staal, kan de drager gemakkelijk en veilig naar behoefte worden vastgemaakt. Bij de productie van een dergelijke neksteun besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en aan schone en stevige naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze producten.

Met de kraag zijn de posities duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je je partner onder controle hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de ketting leggen en hem met een ferme ruk dwingen absoluut gehoorzaam te zijn! Als dat niet helpt, hebben we ook andere hulpmiddelen: tepelklemmen, enkelboeien en knevels. De halsmanchet wordt vaak weggegeven als de slaaf hem verdiend heeft, als een unieke onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan die persoon. Wij zorgen ervoor dat onze artikelen van hoge kwaliteit zijn en bovenal dat ze voldoen aan de persoonlijke eisen van SM.

Halsband met een lange traditie

De SM geschiedenis van O heeft de BDSM scene sterk beïnvloed. In het boek en in de latere filmversie, wordt de nekmanchet om de O gedaan als teken van bezit nemen. Ze voelt zich aanvaard, veilig, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door de Meester. Sindsdien drukt de nekmanchet van O een speciale band uit. De onderzeeër, vrouw of man, weet: zodra men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Je wordt geaccepteerd, geliefd, beschermd.

Halsband een symbool van nabijheid

Een mooie halsband of halsketting kan vele jaren gedragen worden en is een symbool van nabijheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Kraagmanchetten veel meer dan een accessoire

Nekmanchetten behoren tot de juwelen in de ruimste zin van het woord. Mettertijd zijn ze steeds relevanter geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er verschillende kleuren en stijlen nekboeien in onze BDSM-shop, die ook je partner zullen bevallen. Deze talrijke variaties zullen voor meer variatie in je liefdesleven zorgen.

Verdere links naar "Afsluitbare Lederen Nek Manchet L"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Afsluitbare Lederen Nek Manchet L"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken