KinkLab NeonWand Power Tripper Menselijke Elektrode

KinkLab NeonWand Power Tripper Menselijke Elektrode

€ 68,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 675010
Deel de Spark™ met de ElectroErotic™ Power Tripper™ van KinkLab®- het elektro seksspeeltje dat... meer
Beschrijving "KinkLab NeonWand Power Tripper Menselijke Elektrode"

Deel de Spark™ met de ElectroErotic™ Power Tripper™ van KinkLab®- het elektro seksspeeltje dat daadwerkelijk vonken uit je vingertoppen laat vliegen!

Wat als je je partner letterlijk kon laten tintelen elke keer dat je hem aanraakte? Onderdeel van KinkLab's® ElectroErotic® lijn van electro sexspeeltjes, de Power Tripper™ is een opwindend nieuw accessoire voor de Neon Wand™ - Kinklab's® gemakkelijk te gebruiken, solid state violet toverstaf kit (apart verkrijgbaar). De Power Tripper™ brengt erotische elektrostimulatie naar een heel nieuw niveau, zodat je sensueel stimulerende vonken kunt opwekken wanneer - en waar - je huid ook maar in contact komt met die van een andere persoon. Wanneer hij in de Wand wordt gestoken en tegen je blote huid wordt geplaatst, voelt je partner een heerlijke elektrische tinteling uit je tong of vingertoppen stromen telkens wanneer je hem kust, likt of aanraakt - stel je de kwellende maar sensuele mogelijkheden eens voor... zoals mind-blowing orale electro seks! Afhankelijk van de krachtinstelling van je staaf, varieert de sensatie van zacht stimulerend tot krachtig bijtend. Deze intieme methode van het gebruik van violette straalstaafjes zoals de Neon Wand™ wordt de Menselijke Elektrode of Indirecte techniek genoemd, omdat de elektrische stimulatie met deze speeltjes meestal direct plaatsvindt, via de geleidende, gloeiende glazen opzetstukjes waaraan ze hun naam te danken hebben. Maar de PowerTripper™ is niet alleen innovatief omdat het je Neon Wand™ repertoire verdubbelt. De sterk geleidende materialen en bedrading geven het een unieke precisie en efficiëntie, waardoor het in staat is, wanneer gebruikt met een Neon Wand™ op lagere vermogensinstellingen, om sensaties te produceren die qua intensiteit gelijk zijn aan wat andere lichaamscontactelektroden op de markt alleen kunnen bereiken als het vermogen op een maximum wordt gezet. Of je nu nieuw bent op het gebied van electro sex of een ervaren estim speler bent, de Power Tripper™ is gegarandeerd anders dan alles wat je ooit eerder hebt gevoeld!

  • Koordlengte: 113,66 cm
  • Lengte contactplaat: 8,25 cm
  • Contact plaat breedte: 2 in (5 cm)

WAARSCHUWING: de Power Tripper™ mag ALLEEN worden gebruikt met de Neon Wand™ of andere producten die zijn afgestemd op dit apparaat en die zijn vervaardigd door Stockroom, Inc

BELANGRIJK: de Power Tripper™ is een zeer stimulerend speeltje dat alleen bedoeld is voor volwassenen met een gezonde geest en lichaam. Om gevaar voor persoonlijk letsel te voorkomen, dient u de aanwijzingen en veiligheidsinformatie in de bijgevoegde handleiding te lezen voordat u dit apparaat voor het eerst gebruikt. Deze handleiding kan hier worden gelezen in het Engels of in het Duits (auf Deutsch).

Verdere links naar "KinkLab NeonWand Power Tripper Menselijke Elektrode"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "KinkLab NeonWand Power Tripper Menselijke Elektrode"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken