Spreizstange aus Edelstahl BDSM Möbel

Spreidstang met draaibare ringogen - voor flexibele bevestigingen

Lengte

Reset selectie
€ 55,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 2011275
Onze spreidstang met ringogen overtuigt in de eerste plaats door zijn robuuste en duurzame... meer
Beschrijving "Spreidstang met draaibare ringogen - voor flexibele bevestigingen"

Onze spreidstang met ringogen overtuigt in de eerste plaats door zijn robuuste en duurzame kwaliteit. De spreidstang wordt in onze eigen werkplaats gemaakt van 20 millimeter dik roestvrij staal. Aan beide uiteinden van de spreidstang bevinden zich twee stevige en robuuste ringogen met een dikte van 8 millimeter.

Het roestvrije staal zorgt niet alleen voor een uitstekend uiterlijk van de spreidstang, maar maakt dit toestel ook zonder problemen geschikt voor mensen met een allergie. Dus zelfs mensen met een nikkelallergie kunnen zonder problemen aan deze spreidstang worden vastgebonden tijdens een BDSM of SM sessie.

De doorlopende en stabiele ringogen maken het echter noodzakelijk gebruik te maken van dergelijke boeien die gemakkelijk aan een dergelijk ongeopend systeem kunnen worden bevestigd. De spreidstang is verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar wij produceren deze spreidstang ook graag volgens de wensen van de klant en exact volgens de gewenste afmetingen voor onze gewaardeerde klanten. Zo krijgt iedereen de perfecte strooistang voor zijn eigen behoeften.

Afmetingen van de spreidstang:

  • Diameter van de strooibalk: 20 mm.
  • Dikte van de oogjes: 8 mm.
  • Binnenmaat van de ringoogjes: ca. 20 mm x 19 mm.

Wij produceren in ons bedrijf, daarom korte levertijden en hoge kwaliteit. Het artikel is beschikbaar in verschillende lengtes (wij kunnen ook speciale verzoeken in overweging nemen).

Wat doe ik met een spreidstok?

De spreidstangen worden vaak gebruikt om de benen van de onderzeeër te spreiden en vast te zetten voor een gemakkelijke penetratie. Veel BDSM-liefhebbers vinden de aantrekkingskracht juist in het hebben van macht over wanneer en hoe penetratie plaatsvindt, en in welke mate überhaupt.

Hoe de spreidstang wordt gebruikt tijdens seks- of SM-sessies is dus aan elke persoon. Er zijn geen regels, zolang ze het allebei maar leuk vinden.

Wat is de bijzondere aantrekkingskracht van een spreidstang?

Vastgebonden worden met een spreidstang is een heel speciale visuele traktatie. De voeten zijn met enkelboeien aan de spreidstang bevestigd. De onderzeeër is volledig aan uw genade overgeleverd. De spreidstang betekent dat hij zijn voeten niet meer kan samenknijpen. De spreidstang kan ook op de handen worden gebruikt.

De Dom kan ook genieten van de aanblik van de kronkelende sub terwijl hij op de grond ligt of in de slaapkamer. Dit is een plezier voor beide partijen.

Welke lengte moet ik kiezen voor de spreidstang?

Hoe langer de spreidstang, hoe oncomfortabeler hij is. Voor de meeste mensen zijn spreidstangen met een lengte van 70 cm tot 80 centimeter geschikt, zolang u ze staand wilt vastbinden. Als u langer bent dan 1,80 meter, kunt u ook een lengte van 100 centimeter of meer gebruiken, maar in dat geval moet u uw weg voelen.

Waar moet ik op letten als ik de spreidstang gebruik?

Om onaangename verrassingen te voorkomen, moet u oefenen met het gebruik van de spreidstang. Leg de spreidstang in het begin een korte tijd op je speelpartner, zodat hij of zij kan wennen aan het nieuwe gevoel en de veranderde houding. Vaak kun je voelen hoezeer dit BDSM spel de eerste keer meer begeerte of ontevredenheid veroorzaakt.

Voordelen van het gebruik van roestvast staal voor spreiderstangen

  • Gemakkelijke reiniging mogelijk
  • Visueel zeer waardevol
  • Roestvrij staal roest niet
Verdere links naar "Spreidstang met draaibare ringogen - voor flexibele bevestigingen"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Gast

Habe mir die Spreizstange auf Maß anfertigen lassen. Passt nun perfekt zur Größe meiner Frau. Vornübergebeugt mit der Spreizstange zwischen den Füßen komme ich überall perfekt heran!

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Spreidstang met draaibare ringogen - voor flexibele bevestigingen"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

17 nov. 2015

Habe mir die Spreizstange auf Maß anfertigen lassen. Passt nun perfekt zur Größe meiner Frau. Vornübergebeugt mit der Spreizstange zwischen den Füßen komme ich überall perfekt heran!

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Halsband Halsband
€ 39,95
Bondage set Bondage set
€ 169,00
Cumfy hogtie Cumfy hogtie
€ 50,00
Cumfy Boeien Cumfy Boeien
€ 23,00
Laatst bekeken