Roestvrij stalen slavenstoel met leren riemen

Rollen:

Met sexmachine Compact:

Klappfunktion zur Bondageliege:

€ 1.590,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 15-20 Werkdagen

  • SW10139
Kwaliteit moet altijd de topprioriteit zijn voor BDSM-accessoires en BDSM-meubelen. Zelfs als... meer
Beschrijving "Roestvrij stalen slavenstoel met leren riemen"
Sklavenstuhl aus Edelstahl BDSM Möbel

Kwaliteit moet altijd de topprioriteit zijn voor BDSM-accessoires en BDSM-meubelen. Zelfs als een slavenstoel de vastgebonden persoon letterlijk overhandigt, moet de slaaf zich veilig kunnen voelen bij het gebruik ervan. SM-meubelen van roestvrij staal zijn bijzonder duurzaam. Zo ook deze bondage stoel. Het biedt talrijke mogelijkheden voor bevestiging.

De slaaf is letterlijk overgeleverd aan de genade van zijn dominante tegenhanger. De BDSM stoel houdt de sub stevig in zijn greep en hij wacht op zijn straf.


Veilige fixatie van de sub

Je krijgt een veilige fixatie van de sub. De slaaf is volkomen aan uw genade overgeleverd. Hij kan zich niet bezeren en kan niet uitglijden of vallen tijdens de actie. De bondage stoel heeft tal van hoogwaardige 40 mm brede echt lederen riemen.

Deze dienen om het hoofd, de nek, de buik, de armen, de polsen, de benen en de voeten vast te zetten. Alle delen van het lichaam zijn goed en stevig vastgebonden. Jij beslist hoe strak de riemen zijn. Alle lederen riemen zijn verstelbaar. Als je slaaf is vastgebonden, kun je talloze BDSM-praktijken met hem uitvoeren.


Comfort is voorzienSklavenstuhl-Edelstahl-Kopfst-tze-3005ad5f784c2c82


Hoewel het een SM-meubel is dat een bepaalde pijnprikkel moet veroorzaken, wordt u behaaglijk comfort geboden. De slavenstoel is voorzien van een comfortabele hoofdsteun. De leren riemen zijn mooi breed gehouden, zodat ze niet knellen.

De in hoogte verstelbare armleuningen zorgen voor een hoog zitcomfort. De beenkussens kunnen gespreid worden. Er is ook opvulling in het achterste gedeelte. De bekleding is zacht en soepel. De oppervlakken zijn afveegbaar.


BDSM meubels: Allergie-vrij roestvrij staal voor langdurige waarde

Het roestvrij staal garandeert een lange levensduur van de slavenstoel. Bovendien vertoont dit materiaal niet zo snel tekenen van slijtage. Het oppervlak is relatief ongevoelig.

Roestvast staal heeft ten opzichte van de vaak aangeboden geverfde metalen voorwerpen het voordeel dat het niet hoeft te worden geverfd om bescherming tegen roestte bieden.Als er kettingen of ander speelgoed op valt, is er geen onmiddellijke schade aan het lakwerk.

Het is derhalve onwaarschijnlijk dat lichaamsvloeistoffen en dergelijke het product beschadigen.


Overzicht - dit is wat de roestvrijstalen slavenstoel u biedt

  • Een robuust frame van roestvrij staal dat echt tegen een stootje kan.
  • Aangenaam zachte kussens voor hoofd, rug, armen en benen.
  • Sterke 40 mm lederen riemen voor alle lichaamsdelen, die afzonderlijk verstelbaar zijn en niet insnoeren.
  • Spreidbare beenbeschermers voor gemakkelijke toegang.
  • In hoogte verstelbare armleuningen, voor een goed zitcomfort.


Geniet van het gevoel volledig overgeleverd te zijn aan je genade en niet in staat jezelf te verdedigen.

Een houder voor het bevestigen van onze Compact sexmachine wordt meegeleverd.

Om de slavenstoel net dat tikkeltje extra te geven, bieden wij u de mogelijkheid om een sexmachine te plaatsen (optioneel). Deze is gemonteerd op de geprefabriceerde staaf. De sexmachine kan je sub er echt doorheen halen.

De hoogte is individueel instelbaar. Een groot voordeel is dat u de sexmachine ook afzonderlijk kunt gebruiken. U kunt het ook gebruiken op verschillende banken of op de banken.


De slavenstoel in gebruik


Het wordt in twee delen geleverd. U hoeft niet veel onderdelen in elkaar te zetten. U kunt de slavenstoel al na een paar stappen gebruiken of u kunt hem weer demonteren. De rugleuning kan worden losgeschroefd. Zo kan hij gemakkelijk worden opgeborgen.
De slavenstoel moet voor en na elk gebruik worden gedesinfecteerd. Plaats dan gewoon je sub op de stoel en zet hem goed vast. Het product heeft het voordeel dat niet alleen de armen en benen kunnen worden vastgezet.

Je kunt je "slachtoffer" volledig immobiel maken. Elk deel van het lichaam kan worden vastgebonden. De hoofdschelp zorgt er zelfs voor dat de onderzeeër zijn hoofd niet meer heen en weer kan bewegen. Dus we hebben het hier echt over volledig overgeleverd zijn.

Facultatief:

Verschillende manieren van gebruik

Je kunt de slavenstoel op verschillende manieren gebruiken. Het heeft een vouwfunctie. Het product is dus niet alleen bruikbaar als stoel. Je kunt hem in een paar stappen ombouwen tot een bondage bank. Dit geeft je meer ruimte voor je BDSM-voorkeuren.

Slavenstoel-roestvrij stalen wielen5ad5f606774f9

 

 

De slavenstoel kan optioneel worden uitgerust met zwenk- en vastzetbare wielen. Deze maken een eenvoudige herpositionering van de slavenstoel mogelijk. Hij hoeft niet eerst gedemonteerd te worden.

Spreidbare beenbeschermers

U kunt dan de stoel met de slaven erop verplaatsen of zelfs uit het zicht duwen. De wielen zijn geremd. Zo staan u en uw onderzeeër stevig op hun plek, ondanks de wielen. Zelfs als het erg warm wordt, zal de slavenstoel niet wegrollen.

 

 

Boeteschraag-roestvrij staal-sexmachine-klein

 


Om de slavenstoel dat extra speciale tintje te geven, heeft u de mogelijkheid om een sexmachine te plaatsen. Deze kan aan de prefab paal worden bevestigd. Deze is gemonteerd op de geprefabriceerde staaf. De sexmachine kan je sub er echt doorheen halen.

Een groot voordeel is dat u de sexmachine ook afzonderlijk kunt gebruiken. U kunt ze ook afzonderlijk of op verschillende banken gebruiken.

 

Afmetingen:

Breedte: ca. 60 cm
Diepte: ca. 56 cm
Hoogte: ca. 180 cm
Gewicht: ca. 40 kg

Verdere links naar "Roestvrij stalen slavenstoel met leren riemen"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Jan

Unnachgiebig

Sehr gut verarbeiteter Sklavenstuhl. Man kann seinen Sub festschnallen. Auch wenn er sich stark wehrt, geben die Gurte nicht nach. Top!

Tinka

Fesselnder Sklavenstuhl

Sehr gute Verarbeitung. Die Lederriemen verleihen dem Sklavenstuhl was Fesselndes, im wahrsten Sinne des Wortes.

Kevin

Hochwertig ohne Ende

So hochwertig! Unglaublich gut verarbeitet, bis ins kleinste Detail. Der Sklavenstuhl ist ein Traum!

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Roestvrij stalen slavenstoel met leren riemen"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

8 jan. 2019

Unnachgiebig

Sehr gut verarbeiteter Sklavenstuhl. Man kann seinen Sub festschnallen. Auch wenn er sich stark wehrt, geben die Gurte nicht nach. Top!

20 aug. 2018

Fesselnder Sklavenstuhl

Sehr gute Verarbeitung. Die Lederriemen verleihen dem Sklavenstuhl was Fesselndes, im wahrsten Sinne des Wortes.

16 jul. 2018

Hochwertig ohne Ende

So hochwertig! Unglaublich gut verarbeitet, bis ins kleinste Detail. Der Sklavenstuhl ist ein Traum!

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Bondage set Bondage set
€ 169,00
Laatst bekeken