Roestvrij stalen strafschraag. Flexibel in gebruik

Bij Steeltoyz vindt u uw roestvrij stalen Starfbock in vele variaties. Altijd in de beste kwaliteit.

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Gemaakt in Duitsland
  • Uitbreidbaar en aanpasbaar

Bij Steeltoyz vindt u uw roestvrij stalen Starfbock in vele variaties. Altijd in de beste kwaliteit.

  • Gemaakt van roestvrij staal
  • Gemaakt in Duitsland
  • Uitbreidbaar en aanpasbaar
Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
 Strafbock aus Edelstahl BDSM Möbel optional mit Fickmaschine
De Strafbock Premium: Exclusieve voorstelling...
De strafschraag Premium overtuigt als SM-meubel zowel door zijn hoge stabiliteit als door zijn hoge comfort. De strafschraag is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kan indien nodig op elk moment worden gedemonteerd. Zo kan de...
van € 890,00
Einsteiger Strafbock BDSM Möbel
Roestvrij stalen beginners schraag
De strafschraag voor beginners onderscheidt zich door zijn compacte vormgeving en zijn grote stabiliteit. Aangezien een dergelijke strafschraag in veel gevallen in de privésfeer wordt gebruikt, is hij volledig demonteerbaar en kan hij...
van € 549,90
Universal Strafbock BDSM Möbel
Universele roestvrijstalen strafschraag /...
Ons multitalent, de roestvrijstalen strafschraag kan worden gebruikt als strafschraag, gynaecologische stoel, ligbank en Andreaskruis (verkrijgbaar als accessoire). - Strafschraag Door er op te gaan liggen en de armen en poten naar wens...
van € 1.190,00
Bodenpranger aus Edelstahl
Kraagbevestiger met roestvrij stalen beugel...
De kraagbevestiging voor het grondschootstuk heeft bovenaan een beugel die alleen met een inbussleutel kan worden geopend. Hierdoor kan de kop van de Subbis op de optimale werkhoogte worden ingesteld en is er geen ontsnappen aan....
€ 49,90
Kopfstütze für BDSM Möbel
Verstelbare hoofdsteun voor de vloerzuil
Met de hoofdsteun kunt u een belangrijk accessoire-element aan uw vloersteun toevoegen. De hoofdsteun is flexibel in hoogte verstelbaar en kan dus perfect aan elke speelpartner worden aangepast. De hoofdsteun maakt het niet alleen...
€ 139,90
Bodenpranger aus Edelstahl Grundträger
Strafschraag: Roestvrij stalen basissteun
De basissteun vormt het basissysteem voor de Strafbock accessoires. Onze accessoires kunnen op deze buis worden geschoven en traploos worden versteld. De stergrepen, die aan de voorkant een plastic inzetstuk hebben, maken het gemakkelijk...
€ 51,19
Bodenpranger aus Edelstahl
Roestvrij stalen dildo en plug houder
De dildohouder voor de vloerzuil kan met slechts één handgreep in hoogte, helling en lengte worden versteld. Zo kan alles snel worden bijgesteld en kan niets wegglijden. De staaf heeft een M8 inwendige schroefdraad, zodat er...
€ 59,90
Roestvrij stalen verstelbare knevelhouder
Roestvrij stalen verstelbare knevelhouder
De knevelhouder voor de vloerzuil is in hoogte verstelbaar. Hij wordt geleverd met een zwarte stekker als knevel. Dit maakt het makkelijk om de sub snel te laten zwijgen en maakt een eind aan al het terugpraten. Materiaal: roestvrij...
€ 69,90
Neukmachine houder voor vloer schandpaal, straf schraag en gyn stoel
Neukmachine houder voor vloer schandpaal, straf...
De neukmachine houder voor de vloer schandpaal, straf schraag en gyn stoel. De buis/houder heeft een diameter van 38 mm. Dit is geschikt voor onze sexmachines geschikt. Materiaal: roestvrij staal Leveringsomvang: houder voor één sexmachine
€ 61,45

Boetebok handleiding

De strafschraag: een plezierig meubelstuk in vele variaties

Penalty buck-sexmachine

Voor veel mensen is de strafschraag een duidelijk synoniem voor sadomasochistische spelletjes. De strafschraag wordt op veel verschillende gebieden van BDSM gebruikt en hoeft niet altijd met pijn geassocieerd te worden.

Vaak zijn het vooral de extreem blootgestelde positie, de bondage- en fixatiemogelijkheden en de goede toegang tot de verschillende lichaamsopeningen die de strafschraag interessant maken, zelfs voor mensen zonder masochistische of sadistische neigingen.

Intussen zijn strafschragen op de markt in de meest uiteenlopende uitvoeringen, die een enorm scala aan mogelijkheden bieden en perfect geschikt zijn voor de meest uiteenlopende spelen. Afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur kunt u de juiste schraag kiezen en de onderzeeër er op een ongecompliceerde manier in verschillende houdingen op bevestigen.

Redenen om een schraag te gebruiken in BDSM

De strafschraag is erg populair in verschillende BDSM sessies. Naast de grote flexibiliteit speelt ook de psychologie een belangrijke rol. Omdat de positie op de strafschraag niet alleen onderdanig is, maar ook zeer vernederend voor zeer veel mensen.

Zelfs het verzoek om naar de strafbank te gaan kan bij velen een diep gevoeld genot opwekken, dat door zo'n vernederende positie nog wordt versterkt en verhevigd. Natuurlijk speelt de hele omgeving een belangrijke rol. Door zijn aard kan een strafbok gecombineerd worden met een grote verscheidenheid aan fetisjen.

Als u van leer, lak of latex houdt en u houdt zelf van dit soort kleding, dan kunt u in dergelijke fetisjkleding aan de strafschraag worden vastgemaakt. Als je van de fetisj wilt genieten door de kleren van je actieve partner, heb je hem vaak recht voor je ogen op een strafschraag, maar je hebt geen mogelijkheid tot interactie en zelf actief te worden.

De strafschraag is daarom ook uitstekend geschikt voor een grote verscheidenheid aan dominantie- en controlespelen. Afhankelijk van het type en de structuur van de strafschraag kan van een sessie op de schraag ook zeer lang worden genoten. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat de strafschraag bijna eindeloze mogelijkheden biedt om te genieten van verschillende spelen met verschillende gewichten.

De positie op de strafbok maakt bijvoorbeeld een zeer nauwkeurige controle van het trefveld tijdens flagellaties mogelijk en dus een zeer nauwkeurige controle van de intensiteit voor de sub(s). Bovendien zijn de geslachtsorganen van de sub bij de meeste strafschraagmodellen zeer gemakkelijk en gemakkelijk bereikbaar.

Dit betekent dat zij niet alleen in de verschillende BDSM-spelen kunnen worden opgenomen, maar ook op de meest uiteenlopende manieren kunnen worden behandeld. Deze absolute beschikbaarheid en deze onmogelijkheid om weerstand te bieden of weerstand te bieden aan elke seksuele stimulatie is voor veel mensen een enorm sterke trigger en een duidelijke verrijking van de seksualiteit.

Dienovereenkomstig kan een strafbok van hoge kwaliteit menig sessie interessanter, flexibeler, opener en opwindender maken.

De strafbok in verschillende versies

De transformatie van de klassieke schraag naar het SM-meubilair van vandaag is langzaam en geleidelijk verlopen. Tot op de dag van vandaag wordt de strafschraag voortdurend uitgebreid, heringericht en gewijzigd en is hij dus aan voortdurende veranderingen onderhevig.

Hoewel de basisoriëntatie en de functie van de strafschraag niet zijn veranderd, worden de toegenomen eisen en de vele nieuwe mogelijkheden steeds in de ontwikkeling meegenomen. In principe zijn er nu drie verschillende modellen strafschragen, die uiteraard sterk kunnen verschillen naar gelang van de fabrikant.

Er bestaatgeen perfecte strafschraag voor elke persoon en elk gebruik, maar er zijn wel een aantal mogelijke opties waaruit u kunt kiezen. Om te kunnen beslissen over een bepaald model, moet u de voor- en nadelen van de verschillende strafschragen kennen.

De klassieke strafschraag

De klassieke strafschraag is qua constructie vergelijkbaar met het paard dat bij gymnastieklessen wordt gebruikt. Een glad oppervlak op stevige poten kenmerkt zo'n strafschraag. Afhankelijk van het model en de uitvoering kan deze strafschraag echter op vele manieren worden gebruikt en uitgebreid.

De huidige modellen hebben bijvoorbeeld verschillende bevestigingsmogelijkheden om de passieve partner aan de strafschraag vast te maken en zo ontsnappen onmogelijk te maken. De passieve partner staat gewoonlijk gebogen over de strafschraag en kan in deze positie worden gefixeerd. De juiste hoogte van de strafschraag speelt hierbij een belangrijke rol.

Afhankelijk van de hoogte kan de positie op de strafschraag aangenaam of ongemakkelijk zijn. Aangezien echter in de meeste gevallen de passieve partner op zijn eigen benen staat en in deze positie wordt gestraft, is de duur van de sessie met zo'n strafschraag aanzienlijk beperkt.

De meeste klassieke strafschragen hebben een stabiele vulling aan de bovenzijde, zodat ook hier een comfortabel steunvlak ontstaat. Dit zorgt niet alleen voor meer comfort, maar kan ook het uithoudingsvermogen van de passieve partner aanzienlijk vergroten.

De klassieke strafschraag is bijzonder populair op het gebied van flagellaties, omdat bij deze de rug van de passieve partner zeer gemakkelijk te bereiken is. Anderzijds is de toegang tot de geslachtsorganen slechts in beperkte mate mogelijk, omdat de partner zich vaak strak tegen de strafbok aandrukt en er dus geen toegang van voren mogelijk is.

De klassieke strafbok kan echter ook worden uitgerust met verschillende toevoegingen. Er is hier sprake van een grijs gebied, aangezien een dergelijke veranderlijke strafschraag reeds valt onder de multifunctionele strafschragen.

De knieschijf

Knieband-Basis

Knieschragen zijn er in vele verschillende uitvoeringen. Deze zijn veel complexer van opzet en bieden daardoor veel meer speelmogelijkheden. Een dergelijke knieschijf heeft goed gepolsterde steunvlakken voor de knieën en meestal ook voor de ellebogen van de passieve partner.

De meeste knieschragen hebben ook een steunvlak voor de buik, zodat de passieve partner in een vaste positie op deze schraag wordt gedwongen. Wanneer de passieve partner zijn plaats op de schraag inneemt, kan deze op verschillende manieren worden vastgezet.

Veel knieschragen zijn reeds uitgerust met de passende manchetten om een snelle en volledige fixatie mogelijk te maken. Op die manier kunnen niet alleen de armen en benen, maar ook de rug en de nek van de onderzeeër snel en gemakkelijk worden vastgezet.

De benen zijn vaak licht gespreid en de billen zijn opgetrokken als gevolg van het ontwerp. Op deze manier heeft de actieve speler rechtstreeks toegang tot de genitaliën en de billen en kan hij genieten van een grote verscheidenheid aan spelletjes op de kniestraffel.

Zo'n strafschraag is niet alleen uitstekend voor fixatie, maar ook voor de meest uiteenlopende vormen van seksueel spel. Of het actieve deel gebruik maakt van de weerloosheid en het passieve deel seksueel gebruikt of dit werk automatiseert door een neukmachine te gebruiken, doet niet ter zake.

Veel modellen bieden zelfs geschikte bevestigingsoplossingen voor dergelijke machines, die zo snel en gemakkelijk op de juiste hoogte en op de juiste afstand kunnen worden geplaatst. De passieve partner kan deze vorm van manipulatie op een knieschijf niet weerstaan en is volledig overgeleverd aan de wil en de verlangens van de actieve partner.

Door de plaatsing op zo'n kniestootblok is het aanspannen van de bijbehorende spieren al nauwelijks meer mogelijk, wat een nog gemakkelijker toegankelijkheid mogelijk maakt. Als je je een keer echt overgeleverd wilt voelen aan de genade van je partner, moet je zeker eens zo'n kniestootblok uitproberen.

Ook als je liever actief bent en als top geniet van verschillende BDSM-spelletjes, moet je zo'n kniestraffelbok in je assortiment opnemen. De diverse mogelijkheden en de verschillende instellingen en uitbreidingen maken het mogelijk de strafschraag optimaal aan uw wensen aan te passen en uw of uw sub erop te plaatsen en te behandelen volgens uw ideeën.

De spanking schraag

De spanking schraag is eigenlijk een subtype van de knie schraag. Hier wordt de kniestrafbok gecombineerd met de klassieke strafbok. Hoewel de passieve partner op zijn knieën zit en ook kan worden vastgebonden indien nodig, is er een voortdurende ondersteuning van het lichaam van de sub.

Dit heeft tot gevolg dat de sub minder kan wegduiken en dus moet genieten van de slagen en de spanking zonder enige mogelijkheid tot ontwijking. Een dergelijke schraag kan ook worden uitgebreid met diverse accessoires, maar is lang niet zo flexibel als de knieschraag of de multifunctionele schraag.

Niettemin is deze spanking schraag altijd een goede keuze als u de voorkeur geeft aan flagellaties en spankings en op zoek bent naar een stevige en veilige fixatie voor deze spelletjes.

De multifunctionele strafschraag

Universele strafschraag

Multifunctionele strafschragen worden - zoals de naam al aangeeft - gekenmerkt door hun grote flexibiliteit. Zo'n schraag kan dankzij de verschillende elementen worden omgebouwd naar gelang van uw stemming en opent de meest uiteenlopende gebruiksmogelijkheden.

Zo'n strafschraag kan bijvoorbeeld worden gebruikt als een kniel- of spankingschraag, maar biedt een reeks hulpstukken en verlengstukken die zo'n schraag voor meer soorten spel beschikbaar maken. Een multifunctionele strafschraag kan heel vaak in enkele stappen en met behulp van de passende beenhouders worden omgevormd tot een perfecte gynaecologische stoel.

Op die manier kunnen bijvoorbeeld de geslachtsorganen van de passieve partner aan een nauwkeurig onderzoek worden onderworpen. Bevestigingsoplossingen voor sexmachines, spreidstangen of andere elementen zijn ook in grove hoeveelheden te vinden in zo'n multifunctionele gynaecologische stoel.

Door deze grote flexibiliteit worden echter ook de hoogste eisen aan een dergelijke schraag gesteld. De mogelijkheid om de schraag aan te passen, om te bouwen en te veranderen mag niet ten koste gaan van de stabiliteit of de veiligheid.

Daarom moet u zo'n schraag alleen kopen bij een vakman die de stabiliteit van de materialen kan garanderen en ook een gemakkelijke montage en aanpassing kan aanbieden. Want met al die flexibiliteit speelt ook snelheid een belangrijke rol.

Als de multifunctionele schraag tijdens een sessie op verschillende manieren moet worden gebruikt, moet u hem in een paar stappen kunnen aanpassen. Alleen zo kunt u probleemloos gebruik maken van de verschillende spelletjes en de voordelen van zo'n meubelstuk.


Alternatieven voor de strafschraag in het BDSM-gebied

Een BDSM-omgeving zonder de strafschraag is moeilijk voor te stellen. Niettemin gebruiken veel mensen de strafschraag niet alleen voor diverse spelletjes, maar richten zij hun studio en BDSM-ruimte ook in met andere meubelstukken. Want hoe flexibel een strafschraag ook is, zo'n meubel kan en zal niet alle gebieden bestrijken.

Naast de strafschraag is vooral het Andreaskruis enorm bekend en razend populair bij veel BDSM-liefhebbers. Hetzelfde geldt voor de vloerzuil of de zuil zelf, die in veel gevallen ook de strafschraag kan vervangen.

Ook zeer populair in veel gebieden van BDSM zijn de zogenaamde gynaecologische stoelen en gynaecologische banken, die een intiem onderzoek van de sub mogelijk maken. Deze zijn - afgezien van het gebied van de witte erotiek - vaak ook in donkere kleuren en bieden vele bondage- en fixatiemogelijkheden.

Veel BDSM-spelletjes kunnen dus ook op zulke stoelen en banken worden gespeeld. Behandelbanken en BDSM-bedden worden evenzeer gekenmerkt door hun hoge functionaliteit en de verschillende mogelijkheden van fixatie.

Het ruime assortiment meubelen wordt onder meer aangevuld met tronen en slavenstoelen, die naar gelang van het gebruiksgebied geheel verschillend kunnen worden ingericht. Bovendien zijn er veel mogelijkheden om andere meubelstukken te gebruiken in de BDSM-ruimte.

Van alle genoemde meubelstukken is de strafschraag echter vaak het meest veelzijdig in zijn mogelijkheden. Dit komt omdat een strafschraag een verscheidenheid aan spelletjes mogelijk maakt die anders op andere BDSM-meubelen zouden moeten worden uitgevoerd. In zijn verscheidenheid is een kwalitatief goede strafschraag echter grotendeels ongeëvenaard en daarmee de ultieme oplossing voor veel BDSM-liefhebbers.

Daarom hechten zowel dominatrixstudio's als particulieren bijzonder veel waarde aan uitstekend vervaardigde strafschragen, omdat deze kunnen worden gebruikt in een grote verscheidenheid van spelen.

Verschillende spelletjes op de strafschraag

Met een strafschraag kunnen de meest uiteenlopende soorten BDSM-spelletjes op een enorm plezierige manier worden uitgevoerd. Want een strafschraag is allang niet meer alleen een echt hoogtepunt voor de kloppende factie van BDSM-liefhebbers, maar biedt door zijn veelzijdigheid ook mogelijkheden voor diverse spelletjes.

Vooral de vrienden van de bondage hebben langzamerhand de strafschraag leren waarderen. Een goed ontworpen strafschraag biedt voldoende mogelijkheden om de bevestigingen stevig en stabiel te bevestigen en zo een volledige fixatie te garanderen.

Het grote voordeel van deze spelen op de strafschraag ligt vooral in de goede toegankelijkheid van de geslachtsorganen en lichaamsopeningen in een dergelijke bondage. Op die manier kan de sub niet alleen volledig in bedwang worden gehouden, maar is hij ook onmiddellijk beschikbaar voor alle verdere spelen.

Als je een fixatie op een strafschop combineert met een oogmasker, worden alle andere spelletjes een echt hoogtepunt. Of het nu gaat om lichte strelingen en flagellaties, wasspelletjes of een zachte of ook harde stimulatie van de geslachtsorganen.

Veel vrouwelijke tops genieten er ook van als de mannelijke sub is vastgebonden op de strafschraag, dat ze hem penetreren Anal met een of meer strapon met één of meer sexspeeltjes. Vrouwelijke subpersonen vinden het echter ook vaak opwindend wanneer zij kunnen worden gedegradeerd tot het seksuele speeltje van de actieve partner - vastgebonden aan een strafschraag.

Het gebrek aan seksuele zelfbeschikking in het spel is aanwezig in vele soorten BDSM-spel en wordt door vele actieve en passieve spelers zeer op prijs gesteld.

Het scala aan speelmogelijkheden is natuurlijk sterk afhankelijk van het ontwerp van het strafrek. Hoe flexibeler het ontworpen is en hoe opener de toegang tot de verschillende delen van het lichaam, hoe flexibeler de verschillende spelen en spelvormen kunnen worden gecombineerd en beleefd.

Maar veel ondergeschikten genieten ook zonder extra bondage van de strafschraag, omdat de onderdanige en vernederende positie op een strafschraag een enorme stimulans kan zijn. Alleen u kunt beslissen welke spellen u wilt beleven op het strafrek.

Een moderne strafschraag biedt u echter een breed scala aan mogelijkheden en kan vaak worden aangevuld en uitgebreid met extra accessoires. Zo hebben u en uw speelpartners een breed scala aan mogelijkheden en opties voor de ultieme sensatie. Bepaal gewoon de basisvorm van de strafschraag waarop u wilt bouwen.

Moet het de klassieke strafschraag zijn, de kniestraffelschraag of liever een multifunctionele strafschraag? Uw ideeën en wensen bepalen welke vorm en type u het mooist vindt en welke mogelijkheden dergelijke BDSM-meubelen u bieden.


Breid de strafschraag uit met nog meer BDSM-accessoires

De strafschraag alleen is al een veelzijdig meubelstuk, maar het kan worden uitgebreid afhankelijk van uw fetisj en voorkeuren. Veel strafschragen, vooral de multifunctionele, bieden verschillende mogelijkheden om de spelen met de strafschraag nog interessanter en spannender te maken.

Immers, de persoon op de strafschraag is op vele operationele gebieden volledig overgeleverd aan de actieve speler en dus nauwelijks in staat tot normaal verzet. Zo kan men in het kader van een BDSM-sessie genieten van de meest uiteenlopende spelletjes met de strafschraag.

Sommige strafschragen bieden de mogelijkheid om verschillende dildo's of vibrators aan de schraag te bevestigen en zo de sub nog intensiever "op te binden". Ook de bevestiging van verschillende sexmachines kan ook leiden tot interessante mogelijkheden en zo de seksuele spanning voor de passieve partner verhogen.

Veel strafschragen worden ook aangeboden met diverse accessoires, zodat het uiterlijk en de functionaliteit van de strafschraag snel kunnen worden aangepast aan de respectieve behoeften en eisen. Door de bevestiging van verschillende gespen en houders, verschillende spreidings- en bevestigingsmogelijkheden, kunnen de mogelijkheden op een strafschraag weer aanzienlijk worden gevarieerd.

Om deze reden zijn strafschragen enorm populair bij zowel actieve als passieve spelers. Een strafschraag van hoge kwaliteit kan immers op vele manieren optimaal worden aangepast aan de gewenste spelletjes en de verschillende fetisjen en BDSM-oriëntaties en kan dus zeer flexibel worden ingezet.

Van zachte tikjes op de billen tot harde bondage en wasspelletjes, de meest uiteenlopende seksuele verlangens kunnen gemakkelijk worden bevredigd op een strafschraag. Door het zeer brede scala van gebruiksmogelijkheden bestaat er echter niet zoiets als de perfecte of optimale strafschraag.

Het hangt altijd van uw eigen wensen en het soort spel dat u wilt hebben af, welke strafschraag u moet kiezen. Met een multifunctionele schraag bent u echter enorm flexibel en kunt u met één meubel genieten van een heel scala aan mogelijkheden en opties.


De strafschraag in uw eigen huis: oplossingen en opties

Als u een strafschraag in uw eigen huis wilt gebruiken, hebt u in de meeste gevallen twee verschillende scenario's om uit te kiezen. Zij die de kans en de gelegenheid hebben, richten meestal hun eigen BDSM-kamer in. In een dergelijke ruimte kan de strafschraag eenmaal worden opgesteld en op zijn plaats blijven.

In de meeste gevallen is dit echter alleen voorbehouden aan huiseigenaren, althans als iemands BDSM-neiging toch al niet bekend mag zijn onder vrienden en kennissen. Als dat het geval is, is er geen reden om de strafbok te verbergen. In dergelijke gevallen wordt de strafschraag vaak uitgebreid of aangevuld met andere meubelstukken om de meest uiteenlopende spelen te kunnen uitvoeren en genieten.

In deze gevallen is het vaak niet zo belangrijk hoeveel mogelijkheden tot fixatie een strafschraag biedt, omdat de omgeving optimaal aan de strafschraag kan worden aangepast. Zo kunnen bijvoorbeeld oogjes in de vloer, het plafond of de wanden geheel nieuwe mogelijkheden bieden om met de strafbok te spelen.

De meeste mensen willen de strafschraag echter niet alleen gebruiken, maar ook verbergen voor bezoekers of, bijvoorbeeld, hun eigen kinderen. In dergelijke gevallen is het uiteraard niet mogelijk de strafschraag open op te stellen. Het is dus van cruciaal belang dat de strafschraag kan worden opgetrokken en weer afgebroken.

Verschillende dingen zijn hier van groot belang. In de eerste plaats mag de stabiliteit van de strafschraag niet onder deze mogelijkheden lijden. De strafschraag moet daarom zo stabiel worden gemaakt dat hij bij het opstellen niet buigt of verandert, maar voor de meest uiteenlopende spelen kan worden gebruikt.

Ook de montage en demontage van de strafschraag moet zo eenvoudig en ongecompliceerd mogelijk zijn. Als je voor een sessie enkele uren met instructies moet doorbrengen, wil je daarna meestal niet meer spelen. Bij demontage moet de schraag ook compact en klein genoeg zijn om de afzonderlijke onderdelen gemakkelijk en veilig te kunnen opbergen en wegbergen.

Dit is een grote uitdaging voor veel fabrikanten. Daarom is het bijzonder belangrijk om alleen strafschragen van hoge kwaliteit van bekende fabrikanten te kopen. Deze kunnen meestal zonder problemen aan de eisen voldoen en zijn toch van zo'n hoge kwaliteit dat alle spelen op de strafschraag op elk moment mogelijk zijn.

Bij het kopen van een strafschraag moet u altijd op het volgende letten

Als u besluit uw eigen strafschopgebied te kopen, biedt dit u vele nieuwe mogelijkheden. Uw persoonlijke achtergrond speelt een belangrijke rol. Als u de strafschraag commercieel wilt gebruiken, beschikt u meestal over een ruimte waarin u de schraag gemakkelijk kunt opstellen.

Bij een particulier gebruikte strafschraag spelen de ruimtevereisten van de strafschraag vaak een belangrijke rol. Niet iedereen heeft genoeg ruimte om de schraag permanent op te zetten. Wie zich een eigen BDSM-kamer kan veroorloven, hoeft niet zoveel aandacht te besteden aan ruimtebesparende opbergmogelijkheden als iemand die de strafschraag alleen voor afzonderlijke sessies hoeft op te zetten en daarna weer veilig op te bergen.

In ieder geval is een robuust ontwerp belangrijk. Je moet altijd in gedachten houden dat in veel spellen van de sub wordt verwacht dat hij terugvecht. Vooral als je met sterke mensen speelt, kunnen zij in zulke situaties goedkope en slecht gemaakte strafblokken snel beschadigen.

Dit is een probleem in zoverre dat men plotseling nauwelijks nog gebruik kan maken van diverse functies en mogelijkheden van de schraag omdat het materiaal vermoeid of volledig verbogen is. Zorg er dus voor dat je een heel goed materiaal kiest. Roestvrij staal is bijzonder geschikt gebleken, omdat dit materiaal niet door pure kracht kan worden verbogen of veranderd.

Ook de afzonderlijke aansluitingen en schroefverbindingen op uw strafschraag moeten van hoge kwaliteit en gebruiksvriendelijk zijn. Wat is het nut van een kwaliteitsschraag die je alleen met veel moeite kunt veranderen of aanpassen? Gemakkelijk bereikbare stelschroeven en instelmogelijkheden bieden u vele mogelijkheden om de schraag op verschillende manieren te gebruiken, zelfs tijdens een sessie.

Bovendien is het roestvrij stalen materiaal uiterst duurzaam. Als je voor zo'n BDSM-meubel kiest, kun je de strafschraag vele jaren zonder problemen gebruiken. Voorts speelt ook het uiterlijk van een dergelijk toestel een belangrijke rol.

Met een roestvrijstalen schraag heb je een stuk BDSM-meubilair dat perfect past in elke BDSM-omgeving en vaak een grote invloed heeft op de sfeer.
De verschillende bevestigingsmogelijkheden voor bondage en andere BDSM-benodigdheden zijn ook een belangrijke factor.

Want deze zorgen voor de grote flexibiliteit van een strafschraag en kunnen in vele spelsessies een heel bijzondere betekenis krijgen. Een strafschraag van hoge kwaliteit profiteert immers van zijn flexibiliteit en zijn vele mogelijkheden. Hoe meer opties je hebt en hoe gemakkelijker ze te integreren zijn in de verschillende spellen, hoe meer plezier je zult hebben met je schraag.

Bovendien mag u de hygiënische aspecten niet verwaarlozen. Vooral als u de schraag met verschillende speelpartners wilt gebruiken, moeten alle onderdelen van de schraag gemakkelijk te reinigen en te desinfecteren zijn.

Dankzij een vulling van hoge kwaliteit en een afwerking die niet te hoekig is, kunt u de stoel voor en na elke sessie snel en ongecompliceerd schoonmaken. Zo kunt u uw speelpartners een hoge mate van veiligheid bieden en zelf zonder zorgen met de schraag spelen.

Het is immers goed mogelijk dat u de strafbok met een grote verscheidenheid van mensen wilt uitproberen. Aangezien hier ook lichaamsvloeistoffen kunnen vloeien, is een grondige reiniging in elk geval belangrijk. Met een goed strafrek van hoge kwaliteit kunt u dit snel en gemakkelijk doen.


Gebruik de strafbok correct: BDSM instap makkelijk gemaakt

De strafschraag in zijn verschillende vormen is in de eerste plaats slechts een meubelstuk. Hoewel het een enorm erotisch en verleidelijk meubelstuk is, is het toch een BDSM-meubelstuk. Dit betekent dat het plezier en het genot van een dergelijk meubelstuk in de eerste plaats door de gebruiker worden geïnitieerd.

Daarom is het bijzonder belangrijk dat u zich vóór een sessie vertrouwd maakt met de strafschraag en deze goed leert kennen. Neem de tijd om je nieuwe strafschraag eens goed te bekijken. Als de schraag variabel en verstelbaar is, moet u de tijd nemen om elke stelschroef uit te proberen en de verschillende mogelijkheden uit te proberen.

Als actieve partij bent u er immers verantwoordelijk voor dat de sessie veilig en ongecompliceerd verloopt. Vooral als u of uw subwoofer op het strafrek is bevestigd, moet er een zekere mate van comfort zijn. Tenminste in de mate dat er geen onnodige pijn is door alleen maar vast te zitten aan de strafschraag.

Vooral bij de knieschijf moet je speciale aandacht besteden aan de houding van de sub. Aangezien er weinig onderhuids vetweefsel is in dit gebied, moet de houding comfortabel genoeg zijn om zogenaamde steunpijn te voorkomen.

Dergelijke pijn wordt na verloop van tijd intenser en kan snel een einde maken aan het plezier in de sessie en deze steeds verder naar de voorgrond duwen. Vooral tijdens langere sessies en tijdens bondagespelletjes op de strafschraag moet je daarom de uitlijning van de strafschraag controleren en indien nodig aanpassen aan je speelpartner.

Het is nuttig en nuttig gebleken om zelf de gewenste houding aan te nemen en deze gedurende een bepaalde tijd aan te nemen. Niet alleen voel je hoe pijnlijk of ongemakkelijk een bepaalde houding kan zijn, maar je krijgt ook een gevoel voor welke houdingen en posities op de strafbok bijzonder gênant, open of opwindend aanvoelen.

Zelfs als het passieve deel u niet bevalt, is deze korte omkering van de rol nuttig om uw gebruik van de strafbok te verbeteren en u een beter gevoel te geven van de vele mogelijkheden. Bovendien kun je veel beter inschatten welke standjes je verkiest in het spel en zo je sub(s) veel meer plezier geven.

Ook voor de veiligheid is het enorm belangrijk dat u de weg weet op uw strafbok. Want tijdens bondagespelletjes op de strafschraag moet je te allen tijde de controle hebben en de sessie snel en betrouwbaar kunnen stoppen. Het is niet gemakkelijk om in paniek op zoek te gaan naar de juiste stelschroeven of om de ingewikkelde bondage los te maken.

Denk in ieder geval na over hoe je de bondage wilt doen en waar je hem optimaal kunt losmaken. Hoewel dit weinig te maken heeft met de erotische component van een strafbok, is het altijd uw verantwoordelijkheid tijdens dergelijke sessies.

Daarom moet u, vooral in het begin, veel tijd nemen om uw strafbok met al zijn mogelijkheden te leren kennen. Alleen op deze manier kunt u er zeker van zijn dat u in ieder geval met uw strafbok van de mooie en spannende spelletjes zult genieten.


Heeft u er altijd al van gedroomd om uw partner op een strafbank te beleven of zelf als passieve partner op zo'n bank vastgebonden te worden? Doe dan moeite en kies een geschikte en kwalitatief hoogstaande strafbok met vele mogelijkheden.

Bij Steeltoyz vindt u niet alleen uitstekend verwerkte strafschragen, maar dankzij eigen fabricage kunt u ook in ieder geval vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van de strafschragen. Grijp je kans en verrijk je liefdesleven met zulke BDSM-meubels van hoge kwaliteit.

Particulier of commercieel: met een strafschraag kunt u uw mogelijkheden enorm uitbreiden en veel verschillende vormen van plezier perfect beleven. Want een moderne strafschraag kan voor veel meer gebruikt worden dan eenvoudige straffen. Wij van Steeltoyz bevelen de universele strafbok aan, die zich kenmerkt door zijn grote flexibiliteit en zijn enorme variëteit.

Geniet van de verschillende spelletjes met je speelpartners, die ook niet genoeg zullen krijgen van de strafbok.

 
Laatst bekeken