BUTCH Staartbeschermer - Editie NACHT

€ 94,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 566581
Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke... meer
Beschrijving "BUTCH Staartbeschermer - Editie NACHT"
BUTCH Staartbeschermer - Editie NACHT

Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke TPR voor verbazingwekkende rek + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel.

BUTCH is de nieuwe krachtige SuperFLEXtpr staartmouw van OXBALLS. Het superelastische, zachte materiaal omhelst uw lid en vergroot uw natuurlijke omvang en omtrek. De bubbelbalinzet past in de binnenkamer en stelt u in staat de pasvorm op uw schacht aan te passen. BUTCH heeft een realistisch uitlopende kop en de lengte is bedekt met dikke, getextureerde aderen. De ingebouwde COCKSLING aan de basis zorgt ervoor dat BUTCH stevig met je lid vergroeit, waardoor je een hardere, langer aanhoudende stijve krijgt.

Bij OXBALLS zijn er maar weinig dingen die ons zo geil maken als een krachtige truckerslul, en mannelijke arbeidersjongens lijken altijd de beste lullen te hebben.

Nu kun je je pik veranderen in een serieus gespierde stierlul. BUTCH is een zachte staarthoes met een ingebouwde COCKSLING-2 aan de basis.

Het is gemaakt van onze kenmerkende SuperFLEXtpr, dus het is super zacht en squishy, maar stevig genoeg om de natuurlijke omtrek en lengte van je neukstok te verbeteren.

Het bandje zorgt ervoor dat deze neukstaaf stevig aan je lid vastzit. Het is een duurzaam geperforeerd rubbertje waarvan je niet bang hoeft te zijn dat het wegglijdt of afglijdt als je aan het pompen en neuken bent.

Elke BUTCH cock sleeve wordt geleverd met een bijpassend inzetstuk waarmee je de pasvorm en het gevoel kunt aanpassen.

De bubbelinzetstuk is ontworpen om in de binnenkamer vast te klikken, zodat u de binnenlengte kunt aanpassen aan uw schacht.

Smeer de binnenkant in met glijmiddel, steek je lid erin, en je bent klaar om te neuken! (Als u een echt stevige grip op uw lid wilt, raden wij u aan de overtollige lucht eruit te knijpen door de lengte van BUTCH stevig tegen de basis aan te knijpen).

Alle Night Edition-producten zijn verkrijgbaar in de kleur NIGHT BLACK, Oxball's diep matzwart dat glad en zijdezacht aanvoelt, geen "grijzig" plastiekachtig gevoel, het glijdt over.... zoals vintage zwarte latex. NIGHT BLACK ziet er rijk, weelderig en donker uit - perfect voor nachtelijk plezier.

AFMETINGEN EN GEWICHT:

Lengte: 21,6 cm
Breedte: 5 cm
Hoofdgat omtrek: 10,8 cm
Schachtgat omtrek: 8,9 cm
Binnenste schacht lengte: 12 cm
Kogelgat omtrek: 8,9 cm
Kleinste bruikbare schacht omtrek: 12,7 cm
Grootste bruikbare schacht omtrek: 15,2 cm
Gewicht: 17 gram
Materiaal: Silicone

Verdere links naar "BUTCH Staartbeschermer - Editie NACHT"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "BUTCH Staartbeschermer - Editie NACHT"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken