De Strafbock Premium: Exclusieve voorstelling voor BDSM-liefhebbers

Mit drehbaren und arretierbaren Rollen:

Mit hochwertigen Flugzeuggurten:

Met sexmachine Compact:

van € 890,00

incl. BTW plus verzendkosten

  • SW10131
De strafschraag Premium overtuigt als SM-meubel zowel door zijn hoge stabiliteit als door zijn... meer
Beschrijving "De Strafbock Premium: Exclusieve voorstelling voor BDSM-liefhebbers"
 Strafbock aus Edelstahl BDSM Möbel optional mit Fickmaschine

De strafschraag Premium overtuigt als SM-meubel zowel door zijn hoge stabiliteit als door zijn hoge comfort. De strafschraag is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en kan indien nodig op elk moment worden gedemonteerd. Zo kan de Premium strafschraag gemakkelijk en onopvallend worden opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Dankzij de geremde wielen kan de strafschraag ook na montage gemakkelijk worden verplaatst en op de juiste plaats worden geschoven. U zult blij zijn met de extra functies van de Strafbock Premium. De strafschraag is variabel in hoogte en in de spreiding van de arm- en voetsteunen en kan daardoor optimaal worden aangepast aan zowel grote als kleine partners.

U kunt dus zorgen voor een comfortabele houvast op de strafschraag om nog langer en intenser van de BDSM-sessie te genieten.

Flexibel aanpasbaar aan elke gebruiker dankzij variabele hoogte en aanpassing van de spreiding van het arm- en beengedeelte

De strafschraag Premium heeft stabiele oogjes voor de hand- en voetboeien en een geïntegreerde bekkensteun, die ook in hoogte kan worden gevarieerd. Zo worden het bekken en de billen van de gebonden partner altijd in positie gebracht, waardoor ontwijking, bijvoorbeeld tijdens een pak slaag, onmogelijk wordt. De bekkensteun, armsteunen en beensteunen zijn aangenaam zacht opgevuld en helpen zo om lange sessies zonder problemen te doorstaan.

Dankzij de verstelbare spreiding van de arm- en voetsteunen kunt u de breedte ook gemakkelijk veranderen tijdens de sessie. Zo maak je in een paar stappen alle delen van het lichaam van je passieve partner toegankelijk en wek je bij hem een nog intenser gevoel van overgeleverd zijn aan jouw genade.

Roestvrij staal van hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur

Het gehele frame van de strafschraag is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, dat zich onderscheidt door zijn verschillende materiaaleigenschappen. Enerzijds kunt u de strafschraag Premium zeer lang gebruiken zonder rekening te moeten houden met materiaalproblemen of materiaalmoeheid.

De schraag is zo stevig dat hij zonder problemen kan worden gebruikt door zware of zeer lange mensen. Bovendien is het roestvrij stalen materiaal bij uitstek geschikt voor mensen met allergieën, zodat u in deze gevallen geen rekening hoeft te houden met de allergieën van uw speelpartners.

Roestvrij staal is ook ideaal voor reiniging en desinfectie. Het maakt niet uit of je kaarsvet, olie of andere ingrediënten gebruikt in je sessies: De sporen kunnen snel en gemakkelijk van het roestvrij staal worden verwijderd, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over het schoonmaken van het SM-meubel.

Breid de strafschraag Premium naar eigen inzicht uit met passende accessoires

De strafschraag Premium kan ook gemakkelijk met verdere accessoires worden uitgebreid en aan uw ideeën worden aangepast. Dankzij het modulaire systeem kunt u verschillende accessoires toevoegen en hebt u de vrije hand bij het ontwerpen van de strafschraag volgens uw wensen.

U kunt onder meer een hoofdsteun of een gag ball aan de Premium strafschraag toevoegen, een kraagbevestiging bevestigen en zo het hoofd en de hoofdpositie van de passieve partner onder uw controle brengen. Bovendien kunt u gemakkelijk een dildohouder of een sexmachine aan de Premium strafschraag toevoegen en uw partner nog intensiever bewerken.

Op verzoek en als optie kunt u de Premium strafschraag ook uitrusten met vliegtuigriemen voor de bevestiging en zo nog flexibeler te werk gaan. Deze grote flexibiliteit opent geheel nieuwe mogelijkheden en opties voor jou en je partner en biedt een uitstekende manier om samen de verschillende gebieden van BDSM te verkennen.

Eenvoudige montage en demontage voor maximale onopvallendheid

De strafschraag Premium kan in slechts enkele stappen in elkaar worden gezet. Zo kunt u de strafschraag ook onopvallend en uit het zicht opbergen en het SM-meubel pas monteren als het nodig is. Eenmaal gemonteerd, overtuigt het SM meubel door zijn grote stevigheid en stabiliteit.

De gehele Premium strafschraag is in hoogte verstelbaar en variabel, zodat u het meubelstuk gemakkelijk kunt aanpassen aan grote en kleine partners. Bijzonder aangenaam: dankzij het geïntegreerde mechanisme kunt u de spreiding van de arm- en beenkussens aan uw wensen en die van uw partner aanpassen en zo de fixatie precies volgens uw wensen en ideeën vormgeven.

Op deze manier kun je elke sessie individueel en uniek maken.

Combineer de strafschraag Premium met hoogwaardige hand- en voetboeien om uw passieve partner stevig vast te zetten op de strafschraag. Dankzij de in de hoogte verstelbare bekkensteun kunt u de positie van de passieve partner precies op uw wensen en behoeften afstemmen en zo de lichaamshouding vrij bepalen.

Indien u wenst, kunt u ook de hoogte van de schraag variëren en zo een helling in de schraag integreren. Op die manier kun je het effect nog vergroten.

Dit is wat de Premium schraag u biedt:

  • Robuuste en stabiele afwerking dankzij het hoogwaardige roestvrij staal en het doordachte ontwerp.
  • Zachte knie- en armkussentjes en een goed gepolsterde bekkensteun, die ook lange sessies op het SM-meubel zonder problemen en zonder fysieke overbelasting mogelijk maken.
  • Hoge flexibiliteit. De Strafbock Premium is in hoogte verstelbaar en kan individueel worden gevarieerd, zodat ook schuine houdingen zonder problemen mogelijk zijn.
  • Geniet van het bezorgde gevoel wanneer u stevig vastzit op de Strafbock Premium. Dankzij de bekkensteun zijn uw billen ver naar boven gestrekt en te allen tijde toegankelijk voor uw actieve partner. De stabiele metalen oogjes voor de riemen zetten je stevig vast en geven je een goede houvast.
  • De Strafbock Premium is ontworpen voor alle mensen die uit nieuwsgierigheid of passie willen genieten van verschillende BDSM-spelletjes met professionele en hoogwaardige apparatuur.

Afmetingen strafschraag Premium

Lengte: 117 cm

Versie met wielen

Minimale hoogte: 46 cm
Maximale hoogte: 65 cm

Versie zonder wielen

Minimale hoogte: 39 cm
Maximale hoogte: 58 cm

Breedte: 42 cm

Lengte van de rail voor een sexmachine of dildohouder: 80 cm verwijderbaar.

Accessoires:

Lengte van de rail voor bevestigingen zoals knevel, hoofdsteun, kraagbevestiger, enz.: 80 cm

Andere afmetingen of wijzigingen op aanvraag per e-mail.

Verdere links naar "De Strafbock Premium: Exclusieve voorstelling voor BDSM-liefhebbers"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Tommi

Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Strafbock Premium

Als begeisterter Nutzer des Strafbock Premium kann ich sagen, dass dieses BDSM-Möbelstück meine Erwartungen weit übertroffen hat. Die hohe Stabilität und der Komfort, den es bietet, sind unvergleichlich. Die Tatsache, dass es aus robustem Edelstahl gefertigt ist, gibt mir das Vertrauen, dass es lange halten wird, und die Möglichkeit, es bei Nichtgebrauch zu zerlegen und zu verstauen, ist ein großer Pluspunkt.

Die bremsbaren Rollen sind ein geniales Feature - sie ermöglichen es, den Strafbock problemlos zu bewegen, was besonders praktisch ist, wenn man den Raum für andere Aktivitäten nutzen möchte. Die verstellbaren Arm- und Fußauflagen sind ein weiteres Highlight. Sie ermöglichen eine individuelle Anpassung an verschiedene Körpergrößen, was für einen bequemen Halt sorgt und längere und intensivere Sessions ermöglicht.

Die Möglichkeit, den Strafbock mit weiterem Zubehör zu erweitern, ist ein weiterer großer Vorteil. Ich habe ihn mit einer Kopfstütze und einem Mundknebel erweitert, was das Erlebnis noch intensiver gemacht hat. Die Tatsache, dass der Strafbock auch für Allergiker geeignet ist, ist ein weiterer Pluspunkt, da ich selbst unter einer Nickelallergie leide.

Die Reinigung des Strafbocks ist ebenfalls unkompliziert. Das Edelstahlmaterial lässt sich leicht reinigen, was besonders wichtig ist, um Hygiene zu gewährleisten.

Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Strafbock Premium. Es ist ein hochwertiges BDSM-Möbelstück, das durch seine hohe Stabilität, seinen Komfort und seine vielfältigen Anpassungsmöglichkeiten überzeugt. Es hat meine BDSM-Sessions auf ein ganz neues Level gehoben und ich kann es jedem empfehlen, der BDSM-Spiele mit einem professionellen und hochwertigen Equipment genießen möchte.

Marius

Klare Empfehlung

Großartiges Preis- Leistungsverhältnis! Sehr stabil, vielseitig einsetzbar. Perfekt für professionelle BDSM Studios. Gibt eine klare Empfehlung.

SM Studio Deluxe

Gut das er robust ist

Unser Prachtstück im Studio.Wird sehr häufig und vielseitig genutzt. Gut, dass er so robust ist!

toon alle beoordelingen
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "De Strafbock Premium: Exclusieve voorstelling voor BDSM-liefhebbers"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

15 jun. 2023

Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Strafbock Premium

Als begeisterter Nutzer des Strafbock Premium kann ich sagen, dass dieses BDSM-Möbelstück meine Erwartungen weit übertroffen hat. Die hohe Stabilität und der Komfort, den es bietet, sind unvergleichlich. Die Tatsache, dass es aus robustem Edelstahl gefertigt ist, gibt mir das Vertrauen, dass es lange halten wird, und die Möglichkeit, es bei Nichtgebrauch zu zerlegen und zu verstauen, ist ein großer Pluspunkt.

Die bremsbaren Rollen sind ein geniales Feature - sie ermöglichen es, den Strafbock problemlos zu bewegen, was besonders praktisch ist, wenn man den Raum für andere Aktivitäten nutzen möchte. Die verstellbaren Arm- und Fußauflagen sind ein weiteres Highlight. Sie ermöglichen eine individuelle Anpassung an verschiedene Körpergrößen, was für einen bequemen Halt sorgt und längere und intensivere Sessions ermöglicht.

Die Möglichkeit, den Strafbock mit weiterem Zubehör zu erweitern, ist ein weiterer großer Vorteil. Ich habe ihn mit einer Kopfstütze und einem Mundknebel erweitert, was das Erlebnis noch intensiver gemacht hat. Die Tatsache, dass der Strafbock auch für Allergiker geeignet ist, ist ein weiterer Pluspunkt, da ich selbst unter einer Nickelallergie leide.

Die Reinigung des Strafbocks ist ebenfalls unkompliziert. Das Edelstahlmaterial lässt sich leicht reinigen, was besonders wichtig ist, um Hygiene zu gewährleisten.

Insgesamt bin ich äußerst zufrieden mit dem Strafbock Premium. Es ist ein hochwertiges BDSM-Möbelstück, das durch seine hohe Stabilität, seinen Komfort und seine vielfältigen Anpassungsmöglichkeiten überzeugt. Es hat meine BDSM-Sessions auf ein ganz neues Level gehoben und ich kann es jedem empfehlen, der BDSM-Spiele mit einem professionellen und hochwertigen Equipment genießen möchte.

12 jan. 2019

Klare Empfehlung

Großartiges Preis- Leistungsverhältnis! Sehr stabil, vielseitig einsetzbar. Perfekt für professionelle BDSM Studios. Gibt eine klare Empfehlung.

13 okt. 2018

Gut das er robust ist

Unser Prachtstück im Studio.Wird sehr häufig und vielseitig genutzt. Gut, dass er so robust ist!

20 sep. 2018

Toller Strafbock

Wir haben den für unseren Privatgebrauch gekauft. Für ein professionelles Studio wäre der Strafbock definitiv auch geeignet.

3 sep. 2018

Sehr begehrt

Ein hervorragender Strafbock. Wir haben bereits 2 Stück davon in unserem BDSM Studio zu stehen. Halten viel aus und sind in der Szene sehr begehrt.

17 aug. 2018

Perfekt für uns

Der Strafbock ist perfekt für unsere kleine BDSM Gruppe. Tausend Dank für dieses Prachtstück!

14 jul. 2018

Leichter Auf-und Abbau

Leicht aufzubauen und lässt sich auch leicht wieder abbauen. Ist gar nicht so groß wie erwartet, wenn man es verstauen möchte.

14 mei 2018

Eine Bereicherung unseres Sexuallebens

Ich bin gerne in der passiven Rolle, kann aber aufgrund meiner kaputten Knie nur bedingt knien und in demütiger Haltung verweilen. Der Premium-Strafbock ist allerdings so gut gepolstert, dass ich auch längere Sitzungen mit meiner Partnerin gut und problemlos aushalten kann.

29 jan. 2018

Habe mir den Strafbock für mein Miet-Studio gekauft

Habe mir den Strafbock für mein Miet-Studio gekauft. Meine bisherigen Mieter waren in jeder Hinsicht zufrieden. Die Rezensionen zeigen, dass ich mich wohl für die richtige Qualität entschieden habe. Dank für die hochwertige Verarbeitung und das tolle und flexible Design. Konnte dank des Strafbocks einige Stamm-Mieter gewinnen.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Bondage set Bondage set
€ 109,95
Bondage set Bondage set
€ 169,00
Laatst bekeken