Anaal speelgoed en anale seks gids

Wenn du dich für den Kauf von Analsex-Toys interessierst, bist du hier genau richtig. In diesem Ratgeber möchten wir dir alle wichtigen Informationen geben, damit du bestmöglich auf deine neuen Erfahrungen vorbereitet bist.

Wenn du dich für den Kauf von Analsex-Toys interessierst, bist du hier genau richtig. In diesem Ratgeber möchten wir dir alle wichtigen Informationen geben, damit du bestmöglich auf deine neuen Erfahrungen vorbereitet bist.

Anale seks voor beginners: hoe te slagen in anale seks zonder pijn

Anale seks is een verrijking voor je seksleven. Het is geweldig dat je iets nieuws wilt proberen. In deze uitgebreide gids zullen wij proberen u er zo goed mogelijk op voor te bereiden.

Anal Stretching - zo werkt het het beste

Anale seks wordt door de meesten beschreven als zeer intens en bijzonder mooi. Het is een van de smerigste vormen van seks (vanwege bacteriën en co.) maar ook een zeer intieme en vertrouwensvolle manier van binding. Om anale seks te hebben, moet je bereid zijn om je volledig te ontspannen

Anale kralen stimulerend voor man en vrouw

Anaalkralen zijn een seksspeeltje dat geschikt is voor zowel mannen als vrouwen. Het is een uniseks speeltje, zo te zien. Ze zijn er in vele variaties, maar ze dienen altijd hetzelfde doel. Ze worden gebruikt voor anale stimulatie. Niets weerhoudt vrouwen er echter van om ze ook vaginaal te gebruiken. Analplugs en anale kralen zijn even populair voor seksuele spelletjes. Anale kralen hebben echter het voordeel dat zij uit meerdere ronde lichamen bestaan en daardoor intenser zijn dan plugs

### Vingerzetting: Dit moet ook vaardig zijn

De juiste vingerzetting moet vaardig zijn. In gedachte, wordt de vinger gewoon in de anus geduwd en dan past het. In werkelijkheid is er echter veel meer voor nodig.

### Alle info en vragen over fisting

Fisting biedt enorme gevoelens van genot door stretching en kan worden genoten door zowel vrouwen als mannen. Een goede voorbereiding en langzaam stretchen is essentieel. Het is belangrijk een goede bescherming en vooral smeermiddelen van hoge kwaliteit te gebruiken.

Analplugs: Goed of schadelijk voor de sluitspier

Telkens weer horen we horrorverhalen waarin dragers van Analplugs worden bedreigd met fecale incontinentie of een verzwakte sluitspier. Maar de gevaren zijn veel kleiner dan men zou denken. Omdat regelmatig gebruik

Wat is een anaalplug?

De term Analplug wordt gebruikt om zogenaamde anaalpluggen aan te duiden, die tot de seksspeeltjes behoren en gebruikt worden voor rectale stimulatie. Dit wordt in de anus ingebracht en rekt deze op. Om te voorkomen dat hij helemaal in de darm glijdt, heeft hij een brede basis die voor de sluitspier blijft. De Analplug wordt gebruikt voor stimulatie en als voorbereiding op anale geslachtsgemeenschap.

Pegging - ervaar de rolverwisseling in bed

Pegging is een term die je steeds weer tegenkomt. Maar wat wordt er eigenlijk bedoeld met deze praktijk? Wij vertellen u wat pegging precies is, hoe u het onderwerp het best kunt aansnijden en wat u nodig hebt voor de gewone pegging. Het is simpel en duidelijk.

Anal lick - Anilingus voor de meest intense sekservaringen

Anilingus vereist veel vertrouwen en hygiëne, maar het is dan ook een intens gevoel voor man en vrouw. Met anilingus kun je zachtjes en intens intense gevoelens opwekken en je partner dicht bij een hoogtepunt brengen. Met de juiste hulpmiddelen kunnen de gevoelens zelfs worden geïntensiveerd, zodat anilingus kan leiden tot anale geslachtsgemeenschap.

Voordat je een anaal seksspeeltje koopt, moet je je grondig informeren en op de juiste criteria letten. Speelgoed van hoge kwaliteit zorgt niet alleen voor meer plezier, maar ook voor een veilige en hygiënische speelervaring.

Bij Steeltoyz hechten we veel waarde aan kwaliteit en hygiëne, zodat u zich kunt concentreren op het spelen. Blader nu door ons assortiment en vind het perfecte speelgoed voor uw behoeften.

We hopen dat deze gedetailleerde gids je heeft geholpen bij het kopen van je eerste anale seksspeeltje en je zo goed mogelijk heeft voorbereid op je nieuwe ervaring. Wij wensen u veel plezier bij het ontdekken en uitproberen! Als u vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.