Filter op:
Filter sluiten
  •  

Rieten BDSM

Of je nu een ervaren BDSM-liefhebber bent of net begint, een stok kan een geweldige aanvulling zijn op je speelgoedcollectie.

Of je nu een ervaren BDSM-liefhebber bent of net begint, een stok kan een geweldige aanvulling zijn op je speelgoedcollectie.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Gevilde Rotan buis
Gevilde Rotan buis
Een BDSM-liefhebber kwam naar ons toe en vertelde dat hij onze standaardstok niet zo mooi vond en dat hij veel betere stokken kon maken. We zeiden hem, oké, ga je gang! Hij levert ons nu twee verschillende soorten rotan stokken. Ze zijn...
€ 18,90

Stokken kopen voor BDSM-spel

Of je nu een ervaren BDSM-liefhebber bent of net begint, een stok kan een geweldige aanvulling zijn op je speelgoedcollectie. Maar welke stok is geschikt voor u? Hier zijn enkele dingen om te overwegen bij uw zoektocht.

Materiaal:

Wandelstokken kunnen worden gemaakt van verschillende materialen, waaronder leer, rubber, metaal en hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen, en het hangt van uw persoonlijke voorkeuren af welk materiaal u moet kiezen. Leren stokken zijn zacht en zorgen voor een aangename stimulatie, terwijl houten stokken harder en intenser zijn.

Maat:

De grootte van de stok kan ook een grote invloed hebben op de intensiteit van je spel. Een kortere stok stimuleert intenser dan een langere stok, terwijl een langere stok zachter stimuleert. Denk na over wat u verkiest en wat voor soort stimulatie u wilt, en kies dan de juiste maat.

Vorm:

Sommige stokken hebben een rechte vorm, terwijl andere gebogen zijn. De gebogen vorm kan meer stimulatie bieden, terwijl de rechte vorm meer gelijkmatige stimulatie biedt. Bedenk welk type stimulatie u verkiest en kies dan de geschikte vorm.

Intensiteit:

Niet alle stokken bieden dezelfde intensiteit. Sommige zijn zachter en geven een aangename stimulatie, terwijl andere harder zijn en een intensere stimulatie geven.

Gebruik:

Bedenk ook hoe u de stok wilt gebruiken. Wil je het gebruiken voor zachtere spanking sessies of wil je het gebruiken voor meer intense bondage sessies? Afhankelijk van het soort spel dat u van plan bent te doen, moet u een stok kiezen die geschikt is voor uw behoeften.

Veiligheid:

Veiligheid moet altijd prioriteit nummer één zijn bij BDSM-spel. Zorg ervoor dat u alle nodige voorzorgsmaatregelen neemt om letsel te voorkomen. Gebruik altijd een safeword en stop wanneer het door een van de betrokkenen wordt genoemd. Controleer uw speelgoed ook regelmatig op schade of tekenen van slijtage om er zeker van te zijn dat het veilig kan worden gebruikt.

Verkoopadvies & tips:

  1. Denk goed na over het soort stimulatie waaraan u de voorkeur geeft en kies dan een stok die bij die voorkeur past.
  2. Controleer zorgvuldig of het riet veilig is en geen gevaar voor de gezondheid oplevert.
  3. Kies een stok die geschikt is voor het soort spel dat u plant.
  4. Zorg ervoor dat u alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen neemt om letsel te voorkomen.
  5. Controleer uw speelgoed regelmatig op schade of tekenen van slijtage.
Laatst bekeken