Filter op:
Filter sluiten
van naar
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Clitoris massage - hulpmiddelen en instrumenten voor bijzonder intense plezierige ervaringen

Ontdek de wereld van clitoris massage met speeltjes van uw expert in kwaliteit sexspeeltjes: Steeltoyz

Ontdek de wereld van clitoris massage met speeltjes van uw expert in kwaliteit sexspeeltjes: Steeltoyz

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Clitoris Spray stimulerend
Clitoris Spray stimulerend
Vrouwendromen komen uit! Hier is de spray voor de clitoris die JOU een intenser seksueel hoogtepunt kan geven en nog meer plezier tijdens de seks. Cosmetisch. 50 ml.
Inhoud 50 (€ 39,98 / 100 )
€ 19,99
ClitoriX actief 40ml
ClitoriX actief 40ml
Genitale actieve verzorgingscrème voor HAAR! ClitoriX is een modern, vitaliserend preparaat speciaal voor de verzorging van de clitoris. Het bevat nuttige verzorgende en actieve bestanddelen en draagt zo bij tot vitaliteit en welzijn....
Inhoud 40 (€ 42,48 / 100 )
€ 16,99
ClitoriSex
ClitoriSex
De stimulatie gel voor vrouwen! Probeer de prikkels die deze gel met glijdend effect op je clitoris teweegbrengt en ontdek een geheel nieuwe vorm van stimulatie. Afhankelijk van uw persoonlijkheid, kunt u een tintelend licht tot totaal...
Inhoud 25 (€ 70,60 / 100 )
€ 17,65
haar ultieme plezier
haar ultieme plezier
3 speeltjes in één voor allround bevrediging! Deze 3-in-1 vibrator vervult elk verlangen: de licht gebogen schacht bereikt gemakkelijk de G-zone en stimuleert met 10 vibratiestanden. De andere kant van het 3 in 1 speeltje is uitgerust...
€ 155,00
Siliconen rand Joy
Siliconen rand Joy
Perfecte rimjob met een druk op de knop! De Silicone Rim Joy is de anaal vibrator die je anus zal doen sidderen! Er zijn veel verschillende zenuwuiteinden rond de anus die bijzonder makkelijk te prikkelen zijn met tongbewegingen. Deze...
€ 105,00
Spot vibrator
Spot vibrator
Nauwkeurige stimulatie! Deze vibrator zorgt voor uiterste bevrediging! Met zijn afgeronde, slanke top bereikt de vibrator altijd precies de juiste zone die je wilt stimuleren - of het nu gaat om tepels, clitoris, P-spot, perineum of anus...
€ 44,95

Welkom bij Steeltoyz! We zijn blij dat je geïnteresseerd bent in clitorale massages. In deze gids beantwoorden we alle vragen die je hebt over clitorale massage. Of je nu een ervaren massagegever bent of een nieuweling, wij hebben alles wat je moet weten.

Wat is een clitorale massage?

Een clitorale massage is een speciale vorm van seksuele massage die gericht is op het stimuleren van de clitoris. Het kan leiden tot meer plezier en orgasmes.

Is een clitorale massage veilig?

Ja, een clitorale massage is veilig zolang ze wordt uitgevoerd door een ervaren massagegever en de hygiënische omstandigheden worden gehandhaafd.

Hoe bereid ik me voor op een clitorale massage?

Voordat je voor een clitorale massage gaat, moet je je grondig wassen en ontspannen. Een ontspannen sfeer en een comfortabel massagebed zijn ook belangrijk.

Wat zijn de beste technieken voor een clitorale massage?

Er zijn vele technieken die gebruikt kunnen worden voor een clitorale massage, waaronder strelen, wrijven, vibreren en drukpuntmassage. De beste techniek hangt af van uw voorkeuren en behoeften.

Hoe lang moet een clitorale massage duren?

Een clitorale massage kan zo lang duren als je wilt, maar een sessie van 30 tot 60 minuten is gebruikelijk.

Kan ik een clitorale massage krijgen tijdens mijn menstruatie?

Dit is een persoonlijke beslissing en hangt af van uw voorkeuren en behoeften. Sommige vrouwen laten zich liever niet masseren tijdens hun menstruatie, terwijl anderen er geen probleem mee hebben.

We hopen dat deze gids nuttig is geweest en dat je nu klaar bent om te genieten van je clitorale massage-ervaring. Vergeet niet om u voor elke massage goed voor te bereiden en voldoende tijd in te plannen voor rust en herstel na de massage. Veel plezier bij het verkennen!

Laatst bekeken