Anale kettingen voor HAAR en HEM

Anaalkettingen of anaalkralen zijn seksspeeltjes die in de anus worden ingebracht en deze door hun speciale vorm merkbaar stimuleren. Anale kettingen zijn populair bij zowel vrouwen als mannen.

Anaalkettingen of anaalkralen zijn seksspeeltjes die in de anus worden ingebracht en deze door hun speciale vorm merkbaar stimuleren. Anale kettingen zijn populair bij zowel vrouwen als mannen.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Anal beads met zes ballen Ø 2,3-3,9 cm
Anal beads met zes ballen Ø 2,3-3,9 cm
Zwart anal beads met zes siliconen ballen De anal beads van siliconen met zijn vijf balletjes die in grootte toenemen, heeft een lengte van 40 centimeter. Dankzij de handige keerring kan de ketting kogel voor kogel worden uitgetrokken....
€ 24,95
Anal Kralen
Anal Kralen
Geef jezelf de erotische kogel! Vier van hen! Want deze transparant-paarse anaalballenstreng met vier balletjes die naar onderen toe dikker worden en de druppelvormige punt zal je echt verwennen.Met zuigvoet. Totale lengte 13 cm,...
€ 7,95
luxe vibro ballen
luxe vibro ballen
Met 4 strengen en zacht aanvoelende textuur! string van 4 liefdesballen met zacht aanvoelende textuur en elastisch retourbandje. De ballen zijn geschikt voor een efficiënte bekkenbodemtraining: de balgewichten draaien binnenin rond en...
€ 23,00
Ass-Gasm Cockring Anal Beads
Ass-Gasm Cockring Anal Beads
Opwindend duo! Stretchy penisring met stevig vergrendelde bal-Analplug. De penisring grijpt de penis stevig vast en kan de erectie effectief ondersteunen dankzij het bloedstelpende effect. Tegelijkertijd zorgt de ingebrachte Analplug...
€ 22,00
Zware Kralen
Zware Kralen
145 gram voor de achteringang! Ideaal voor anale stretching spelletjes: Kogelplug met brede, veilige ankervoet. Totale lengte 13,3 cm, Ø 1,7 tot 3,2 cm. Zwart. Silicone met PU-coating (zachte aanraking).
€ 24,95
Oplaadbare Anal Kralen
Oplaadbare Anal Kralen
Voor XXL anaal plezier! Zijdezachte anaalbal streng met 7 fluisterstille vibratie standen. In stimulatie-intensieve parelvorm met 4 bolletjes. De conische punt maakt het inbrengen gemakkelijk. Aangenaam soepel en met een brede basis voor...
€ 66,00
Oplaadbare Anal Kralen
Oplaadbare Anal Kralen
Bal voor bal anaal genot! Waterdichte anaal vibrator in ball design met smalle inbrengbal en ballen die groter worden naar de basis toe. 10 vibratiestanden kunnen gemakkelijk heen en weer worden geregeld en zorgen voor opwindende...
€ 44,95
Wall Banger Kralen
Wall Banger Kralen
Superlatief anaal plezier! Deze anaal vibrator voldoet aan alle anale behoeftes. De vijf balletjes zijn verschillend van grootte, glijden als bij toverslag naar binnen en stimuleren door hun vorm en stimulatiestructuur. De 10...
€ 110,00
Black Velvets Oplaadbare Kralen
Black Velvets Oplaadbare Kralen
Voor onweerstaanbaar intense Anal seks! Anale kogelketting met stopper en 7 vibratiestanden. De 5 opeenvolgende ballen creëren een gevarieerd oppervlak voor intense stimulatie van het genotskanaal. De bovenste 3 schakels zijn aangenaam...
€ 49,95
Anal Kralen met vibratie
Anal Kralen met vibratie
Voor hoog anaal genot! Anaal vibrator Anal Beads met Vibratie van ANOS in balvorm met flexibele top. 7 vibratiestanden zorgen voor opwindende afwisseling in het achterhoofd en kunnen met één druk op de knop direct op het speeltje worden...
€ 59,95

Gebruik van anale kettingen

Anaalkettingen of anaalkralen zijn seksspeeltjes die in de anus worden ingebracht en deze door hun speciale vorm merkbaar stimuleren. Daarom zijn anale kettingen populair bij zowel vrouwen als mannen.

De anaalkettingen kunnen zowel voor stimulatie alleen als tijdens de seks worden gebruikt en verhogen het genot op lange termijn. In ieder geval is het belangrijk dat de anal beads alleen wordt gebruikt met behulp van een glijmiddel. De gevoelige huid van de anus moet worden voorbereid op stimulatie met een anal beads met glijmiddel en ruim de tijd.

Ook de grootte van de afzonderlijke kettinglichamen speelt een belangrijke rol. Beginners moeten eerst oefenen met kleine anaalkettingen en langzaam toewerken naar de grotere versies.

Anaal parelsYK1SKNQ1k6SxZ

Stretch de anus van tevoren

Voordat u een anale ketting voor de eerste keer gebruikt anal beads moet de anus uitgebreid en met voldoende tijd worden gerekt. Het is uiterst nuttig gebleken om de anus glad te maken met glijmiddel en zachtjes te masseren en uit te rekken met uw vingers. Cirkelvormige bewegingen op de sluitspier kunnen de sluitspier ontspannen en voorbereiden op de ontvangst van de anal beads.

Het gebruik van een vinger is voordelig omdat deze veel gevoeliger kan worden gebruikt en de spasmen van de sluitspier direct kunnen worden gevoeld. Dit is niet mogelijk met een seksspeeltje. Deze langzame procedure en het uitgebreide gebruik van glijmiddel zorgen voor een pijnloos en plezierig gebruik van de anale kralen.

Als algemene regel geldt dat bij pijn de activiteit eerst moet worden onderbroken. Pijn is altijd een waarschuwingssignaal van het lichaam en mag niet worden genegeerd.

Hoe gebruik ik een anale ketting?

Allereerst moet je je anus en natuurlijk anal beads goed en royaal insmeren. Strek je anus een beetje met je vinger en wen aan het gevoel. Zoek nu een comfortabele positie waarin je gemakkelijk bij je anus kunt.

Breng nu voorzichtig de eerste één of twee bolletjes van de anal beads Anal in. Geef je sluitspier genoeg tijd om aan het gevoel te wennen en te ontspannen. Nu kun je geleidelijk de andere kogels inbrengen. Gun jezelf genoeg tijd om dit te doen.

Als alle ballen van anal beads in je anus zijn verdwenen, moet je je aangenaam uitgerekt en vol voelen. Het is bijzonder aantrekkelijk als je anal beads langzaam terugtrekt, één bal tegelijk, terwijl het orgasme intreedt. Je zult verbaasd zijn hoe intens je hoogtepunt kan worden.

Voor beginners zijn elastische anaalkettingen, zoals de balanaalkoord, bijzonder geschikt. De aangenaam kleine diameter van de balletjes vergemakkelijkt het inbrengen en de flexibiliteit van de anal beads maakt het mogelijk de simulatie binnenin je nauwkeuriger te controleren. Zo kun je steeds meer wennen aan deze vorm van stimulatie en jezelf verder stretchen.

Anale kettingxywLIdWZ0gc4n

Wat doet een anal beads voor mij?

Een anal beads is uiterst stimulerend, zowel wanneer hij wordt ingebracht als wanneer hij eruit glijdt. Dit komt doordat de sluitspier omgeven is door een enorm aantal zenuwuiteinden en daardoor zeer sterk reageert op stimulatie. Een anale bal biedt een constante afwisseling van rek en ontspanning, doordat dunne zones tussen de afzonderlijke ballen structuur geven aan de anal beads. Hoe langer de anal beads, hoe intenser van dit gevoel kan worden genoten.

Dingen om in gedachten te houden:

  • Neem voldoende tijd bij het gebruik van anale kettingen en andere Anal seksspeeltjes
  • Gebruik anale speeltjes alleen met voldoende glijmiddel
  • Als het ongemakkelijk aanvoelt of het uitrekken te veel is, neem dan een pauze van de seks
  • Laat je nooit onder druk zetten of overhalen tot anaal spel

Waarom zou ik anal beads proberen?

Anaalkettingen zijn een geweldige manier om langzaam en voorzichtig te wennen aan de sensatie van anale geslachtsgemeenschap en te genieten van de stimulatie van je achteringang. De meeste anale kettingen hebben ballen van verschillende en toenemende grootte. Op die manier kunt u langzaam wennen aan de toenemende rek en uw lichaam langzaam en voortdurend meer stimuleren.

Bovendien lijken veel anale kettingen minder bedreigend door de zeer kleine balletjes in het begin en zijn ze ideaal voor beginners. De soepele overgangen tussen de afzonderlijke bolletjes maken het inbrengen bijzonder gemakkelijk en zorgen voor een aangename rek en een heerlijk gevoel gevuld te zijn.

Beide kunnen een traditioneel orgasme veel intenser laten aanvoelen. De meeste anaalkettingen hebben een handvat of lus aan het uiteinde die voorkomt dat de ketting helemaal in je verdwijnt.

Indien u echter de voorkeur geeft aan een ketting zonder zo'n handvat, moet u ten minste twee kogels buiten uw lichaam laten. Op deze manier kunt u de anal beads zonder veel moeite verwijderen.

Help jezelf en krijg de juiste anale kettingen voor jou en je ervaring. De anal beads van klein tot indrukwekkend groot, u vindt snel en gemakkelijk de perfecte anal beads voor uw anaal genot.

Laatst bekeken