BDSM instructies - stap voor stap uitgelegd

Wil je in de fascinerende wereld van BDSM duiken en gewoon samen met je partner de verschillende spelvormen uitproberen? Geen probleem. Wij reiken u de nodige gidsen aan zodat u de verschillende praktijken langzaam en met het nodige vertrouwen kunt benaderen.

Wil je in de fascinerende wereld van BDSM duiken en gewoon samen met je partner de verschillende spelvormen uitproberen? Geen probleem. Wij reiken u de nodige gidsen aan zodat u de verschillende praktijken langzaam en met het nodige vertrouwen kunt benaderen.

BDSM Fotografie & Films - Hoe ze te produceren

Ben je geïnteresseerd in BDSM-fotografie en -films maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, onze gids laat je zien hoe je je eigen project kunt starten en tot een succes kunt maken. Leer alles over apparatuur, modellen, veilige omgeving en meer!

Knife Play - het spel op het scherp van de snede

Messen spelen kan vertaald worden als messen spel. Dus als mensen praten over een spel op het scherp van de snede, zit daar veel waarheid achter. Maar bij messenspel hoeft niet noodzakelijk een mes te worden gebruikt. In feite zijn er ook andere manieren om stoom af te blazen op dit gebied.

Das Strafbuch im Bereich BDSM

Das Strafbuch ist ein Werkzeug im Bereich BDSM, welches genutzt werden kann, um anstehende Strafen für den oder die Sub zu dokumentieren und zugleich die Vorfreude auf diese Strafen zu vergrößern. Form und Aussehen des Strafbuchs können sehr unterschiedlich ausfallen. Wichtig ist, dass alle Beteiligten mit der Nutzung eines Strafbuchs einverstanden sind.
Het vinden van een partner op het gebied van BDSM kan behoorlijk moeilijk zijn. Maar als je je zielsverwant hebt gevonden, mag je jezelf gelukkig prijzen. Maar wat als de partner vele kilometers ver weg woont of zelfs in een ander land?

De actieve partner is verantwoordelijk

Als je onze verschillende BDSM-gidsen gebruikt om jezelf te informeren en vertrouwd te raken met de verschillende praktijken, dan is dat meer dan voorbeeldig, want de actieve partner in BDSM is verantwoordelijk voor zichzelf en zijn partner en moet daarom altijd voorzichtig handelen.

We hebben de verschillende gidsen voor je geschreven zodat je samen deze fascinerende wereld kunt betreden en een kleine gids bij de hand hebt voor de eerste paar keren voordat je je eigen ervaringen opdoet.

Niet de juiste praktijk gevonden? Maak je geen zorgen. We breiden ons aanbod BDSM-gidsen regelmatig uit en zorgen zo voor nieuwe input. Het is dus de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen in onze gidsen en nieuwe praktijken en nieuwe mogelijkheden te ontdekken.