Filter sluiten
Filter op:
Tags

BDSM Gids & Inspiratie - De Ultieme Gids

Welkom bij onze gids voor BDSM en bondage! Hier vind je alles wat je over deze wereld moet weten om hem te begrijpen en te beleven.

Welkom bij onze gids voor BDSM en bondage! Hier vind je alles wat je over deze wereld moet weten om hem te begrijpen en te beleven.

Wat is CBT Sex?

De term CBT staat voor de zogenaamde Cock and Ball Torture, d.w.z. de foltering van de penis en de testikels van de man. Dit soort spel behoort duidelijk tot het rijk van BDSM en

BDSM Verhalen: Mijn eerste echte straf door mijn meester

De boeien zijn omgedaan
Toen stopte mijn man eindelijk en hield me tegen. Nog steeds met de blinddoek om, stond ik daar te wachten. Ik voelde zijn handen op mijn lichaam. Ze maakten de knoop aan de voorkant van mijn kamerjas los. Zijn handen scheidden het gewaad. Ik hoorde hem scherp zijn adem inhouden.

Taken voor slaven die je echt geil maken

Het verzinnen van taken voor slaven is geen gemakkelijk spel. De meesteres moet hem bezig houden en hem tegelijkertijd geil maken. Veel dingen kunnen het tegenovergestelde effect hebben. Je realiseert je dat de baan van een dominatrix / meesteres niet zo makkelijk is als je denkt.

Wat is ballbusting?

Interessant is dat niet alleen mannen getroffen worden door deze fetisj. Want ook veel vrouwen vinden de Ballbusting zeer aantrekkelijk en genieten als actief deel van de absolute macht over en verantwoordelijkheid voor de Ballbusting

Femdom Verhalen: Een huwelijksslaaf in sexhel

Kuisheid is een tintelend iets, maar het kan snel veranderen in een echte seks hel. Een seks hel die ik haat en liefheb meer dan wat dan ook op hetzelfde moment. Mijn vrouw heeft me volledig in de palm van haar hand. Ze heeft absolute macht over mij!

Het slavencontract als model - zo kan het eruit zien

Op BDSM-gebied is bescherming vaak erg belangrijk. Meesters en slaven nemen gewoonlijk hun toevlucht tot een gezamenlijk slavencontract, dat zowel door de top als door de sub wordt ondertekend en waarin de rechten en plichten in de BDSM-relatie nauwkeurig worden omschreven. Wij stellen u zo'n slavencontract ter beschikking als voorbeeld
Mijn vriendin Carla en ik waren iets minder dan een jaar samen. We woonden nog steeds in aparte flats en zagen elkaar meestal alleen in het weekend omdat we het allebei nogal druk hadden met ons werk. De seks met elkaar was geweldig en behoorlijk bevredigend, ook al had ik zeker wat meer experiment van Carla gewild...

Plagen en ontkennen - Je komt als ik het zeg!

Tease & Denial is een zeer populaire sexpraktijk die zelfs beginners kunnen proberen. Met Tease & Denial kun je een fetisj uitleven en het naar je hand zetten. Zoals bij de meeste BDSM praktijken, is er een onderdrukt en een dominant deel. Het dominante deel bepaalt wanneer de ander zijn of haar orgasme mag beleven.
Als dominatrix ben ik goed thuis in vele gebieden van BDSM en kan ik je over vele ervaringen vertellen. Ik hou vooral van het gebied waar de testikels gemarteld worden. Zelfs de sterkste man geeft snel op als...

BDSM Verhalen: Zeven dagen slavenonderwijs

Ik heb een nieuwe slaaf. Ik weet nog niet hoeveel ervaring hij heeft. We hebben al eerste contacten gehad, maar helaas kun je nooit echt vertrouwen op de informatie van een slaaf. Hij lijkt onderdanig te zijn...

Wat is gedwongen vervrouwelijking?

De term gedwongen feminisatie verwijst naar de geleidelijke transformatie van een mannelijke slaaf in een vrouwelijk uiterlijk en habitus door een dominatrix of meester. Slaven die gedwongen gefeminiseerd worden, worden meestal mietjes of dienstmeisjes genoemd.

BDSM-verhalen over toestemming en veiligheid

Duik in de wereld van BDSM-spel met Susanne, een 41-jarige vrouw die haar diepste fantasieën beleeft. Leer hoe zij en haar partners een gecontroleerd verkrachtingsscenario plannen en uitvoeren, waarbij het belang van safewords en nazorg wordt benadrukt. Een boeiend inzicht in een wereld die wordt gekenmerkt door vertrouwen, respect en duidelijke grenzen.

BDSM Verhalen: Een week met Tease & Denial. Ik laat hem komen!

Mijn man en ik zijn al vele jaren getrouwd. Je zou denken dat ons seksleven in de loop van de tijd zou zijn ingeslapen. Maar dat is niet zo. En waarom? Omdat we leven van plagen en ontkennen. Ja, het is een fetisj en we zijn er heel open over!
Deze week is al helemaal gepland wat ons seksleven betreft. En toch is het niet voorspelbaar

BDSM-verhaal over de ontdekking

Duik in de verborgen kant van Mika, een jonge man die zijn seksuele grenzen verkent. Van het ontdekken van BDSM tot het onder de knie krijgen van bondagespel, ga met Mika mee op zijn spannende reis van zelfontdekking en seksuele verlichting.

BDSM-verhalen uit de echte wereld

Ga mee met een vrouw op haar reis van onderwerping naar dominantie in de wereld van BDSM. Ontdek hoe ze haar rol als sub in twijfel trekt en de fascinatie van dominantie ontdekt. Een authentiek verhaal dat de diversiteit en dynamiek van BDSM laat zien.

BDSM-verhalen voor beginners De eerste ontmoeting

Ga mee met Tanja en Erik op hun spannende reis door de wereld van BDSM. Van hun eerste ontmoeting in een park tot intense seksuele ervaringen, ontdek hoe Tanja haar verborgen verlangens ontdekt en Erik haar de kunst van dominantie en onderwerping laat zien.

BDSM-verhalen: Vertrouwen en zijde

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van Mia en Tom terwijl ze hun eerste BDSM-sessie samen beleven. In "Trust and Silk" verkennen ze hun grenzen, bouwen ze aan vertrouwen en open communicatie en bereiken ze een nieuw niveau van emotionele intimiteit. Ga mee op hun reis en ervaar de spannende en angstaanjagende wereld van BDSM.

De psychologie van BDSM: een dieper inzicht

Duik in de fascinerende wereld van BDSM en ontdek de verborgen psychologische aspecten die deze praktijken zo aantrekkelijk maken. Van machtsspelletjes en controle tot vertrouwen en intimiteit, leer hoe BDSM kan bijdragen aan zelfontdekking en zelfbevestiging. Leer waarom BDSM voor veel mensen een verrijkende en bevredigende ervaring is. Bereid je voor op een andere kijk op BDSM!

The Kinky Guide De gids om je wildste fantasieën uit te leven

Wil je je wildste fantasieën uitleven en jezelf beter leren kennen? Dan is de Kinky Guide iets voor jou! Ontdek een wereld van seksuele voorkeuren en leer hoe je je kinks op een veilige en gezonde manier kunt uitleven. Vind accessoires en middelen om je te helpen je kinks te verkennen.

Mijn Nieuwe Slaaf - BDSM Verhalen

vandaag is de dag. Mijn nieuwe slavin zal naar mij komen voor haar eerste sessie. Ik kijk er naar uit. Ze had al indruk op me gemaakt bij onze eerste ontmoeting. Rondborstig, makkelijk in de omgang, aangenaam onderdanig en toch een opwindend karakter. We dronken koffie en spraken over onze wensen en ideeën. En toen maakten we een afspraak voor vandaag. Bij mij thuis, in mijn kleine privé studio. Ik heb alles al voor haar klaargemaakt

BDSM-verhalen: Een dag op de BDSM beurs met Cruel Reell

Een paar weken geleden ontdekte ik het account van de bekende dominatrix Cruel Reell op Twitter. Ik volgde het account en bekeek haar video's en berichten regelmatig.
Toen ik zag dat ze een slaaf zocht voor een workshop, zag ik dit als mijn grote kans.

Ik schreef haar en solliciteerde. Verrassend genoeg accepteerde ze mijn aanvraag.

BDSM-spellen: Tips voor beginners

Wil je je seksuele horizon verbreden en de wereld van BDSM verkennen? Onze gids geeft je alle tips en trucs die je als beginner nodig hebt om veilig en verantwoord te genieten van BDSM en SM-spelletjes. Laat ons je meenemen op een reis van seksuele ontdekking!
Tags: BDSM, BDSM Spiele

Het eerste bezoek aan een dominatrix - procedure en voorbereiding

Niet iedereen kan of wil zijn BDSM-voorkeuren in zijn eigen privé-omgeving uitleven. Een bezoek aan een geschikte studio kan je de mogelijkheid bieden om je voorkeuren uit te leven en de ervaringen in je hoofd een keer werkelijkheid te laten worden. We laten je zien hoe je je het beste kunt voorbereiden op je eerste bezoek aan de studio.

BDSM Fotografie & Films - Hoe ze te produceren

Ben je geïnteresseerd in BDSM-fotografie en -films maar weet je niet waar je moet beginnen? Maak je geen zorgen, onze gids laat je zien hoe je je eigen project kunt starten en tot een succes kunt maken. Leer alles over apparatuur, modellen, veilige omgeving en meer!
Leer in deze gids hoe BDSM de hersenen beïnvloedt. We onderzoeken de psychologische aspecten van BDSM, van de rol van endorfine tot de verwerking van pijn en plezier. Ontdek ook tips over hoe je BDSM veilig en gezond kunt beoefenen, en meer bronnen om je begrip te verdiepen.

BDSM veiligheidsregels en hoe ze te volgen

Wil je je BDSM-avonturen veiliger en gezonder maken? Onze BDSM-veiligheidsgids toont je de belangrijkste regels en praktijken om jezelf en je partners te beschermen tegen verwondingen en ongewenste risico's. Leer hoe je gevaarlijke situaties herkent en vermijdt, hoe je vertrouwen en communicatie opbouwt, en hoe je de juiste gereedschappen en materialen kiest. Of je nu een beginner of ervaren bent, deze gids is een must voor elke BDSM-speler.

BDSM-speelgoed: Wat je nodig hebt voor je eerste BDSM-ervaring

BDSM kan een opwindende en bevredigende ervaring zijn, maar het is belangrijk om de juiste uitrusting te hebben om de sessie veilig en plezierig te maken.
Steeds meer mensen willen de magie van BDSM ervaren en zich onderdompelen in een totaal nieuwe en fascinerende wereld. Niet alleen sinds "Vijftig Tinten Grijs" is de populariteit van BDSM toegenomen.

Verschillen tussen BDSM en misbruik

BDSM kan een opwindende en bevredigende seksuele praktijk zijn, maar er zijn ook risico's, vooral als het gaat om misbruik. In deze gids leer je hoe je het verschil kunt zien tussen BDSM en misbruik en hoe je ervoor kunt zorgen dat BDSM-praktijken vrijwillig zijn. Leer de kenmerken van misbruik en ontdek wat je kunt doen als je misbruik vermoedt. Bij Steeltoyz vind je ook de juiste accessoires en andere bronnen over BDSM.
Hier vindt u alles wat u moet weten over deze fascinerende wereld. Of je nu nieuwsgierig bent of een ervaren BDSM-liefhebber, we hopen dat je hier al je vragen beantwoord vindt.

Wat is een Hogtie? De Bondage Gids

Hoewel de term hogtie oorspronkelijk uit de vee-industrie komt, heeft hij snel zijn weg gevonden naar de BDSM-scene. Veel mensen dromen niet alleen van een hogtie, maar genieten in vele situaties van deze bijzondere vorm van bondage.

De ultieme borstband: Een gids voor beginners

Ontdek de opwindende en erotische ervaring van BDSM borstbinding. Onze uitgebreide gids voor beginners biedt tips en trucs over de juiste techniek en materiaalkeuze en over mogelijke risico's. Ervaar een nieuw gevoel van controle en onderwerping en versterk de band met je partner.

Wat is CFNM?

De term CFNM komt uit de Amerikaanse porno- en BDSM-scene en betekent Clothed Female Nude Male. Dit betekent dat een naakte man bekleed wordt door

Inleiding tot de wereld van BDSM: Wat is een BDSM-sessie?

Welkom in de wereld van BDSM. Misschien heb je er wel eens van gehoord of zelfs een beetje aan meegedaan, maar heb je geen idee wat een BDSM-sessie eigenlijk is. Maak je geen zorgen, ik ben hier om het je allemaal uit te leggen.

Bondage tape - een beginnershandleiding

Bondage tape, ook bekend als bondage tape of BDSM tape, is een flexibele en veelzijdige manier om iemand vast te binden als onderdeel van een BDSM-sessie. Het is gemakkelijk aan te brengen en kan snel en gemakkelijk worden verwijderd, waardoor het een populaire keuze is voor zowel beginners als ervaren BDSM-liefhebbers.
Voor veel mensen is vastbinden een deel van het opwindende deel van BDSM-spelletjes. Maar niet elk touw is hiervoor geschikt. In deze gids willen we je laten zien waarom katoenen touwen de beste keuze zijn voor veilige bondage en hoe je ze goed kunt gebruiken.
Sensorische deprivatie is een van de meest opwindende praktijken op het gebied van BDSM en kink. Het gaat om het opzettelijk beperken of zelfs volledig uitschakelen van iemands zintuigen om een nog intensere ervaring mogelijk te maken.

Hand- en voetboeien: De ultieme gids

Voor veel mensen is het idee om vastgebonden te zijn opwindend en erotisch. Bondage kan een geweldige manier zijn om de seksualiteit op te frissen en avontuur in de slaapkamer te brengen. Er zijn echter enkele dingen die je in gedachten moet houden als je met bondage speelt. In deze gids bekijken we hoe je veilig en erotisch kunt vastbinden.
Topping in BDSM betekent de dominante rol in een scène. Het is een spannende en bevredigende ervaring, maar het kan ook een beetje eng zijn als je voor het eerst begint. In deze blogpost bespreken we tips en trucs om je op weg te helpen in de wereld van de topping.

LARP in BDSM: wat je moet weten

LARP (Live Action Role Play) is een vorm van rollenspel waarbij deelnemers hun rollen uitdrukken door middel van kostuums, rekwisieten en het naspelen van scènes. Het wordt vaak gebruikt in BDSM om verschillende scenario's en fantasieën uit te voeren die men anders in werkelijkheid niet zou kunnen beleven.
Objectificatie betekent dat van een persoon een object wordt gemaakt. In BDSM wordt dit meestal beoefend in een erotische of seksuele context. De dominante partner ziet en behandelt de onderdanige partner als een object dat gebruikt moet worden voor zijn plezier of bevrediging.

Angstspel in BDSM - Een handleiding

Misschien heb je wel eens gehoord van fearplay in de context van BDSM, maar weet je niet precies wat het betekent en hoe het in de scene past? In deze gids bekijken we wat fearplay precies betekent in BDSM en hoe het veilig en ethisch kan worden beoefend.

Wat is een dominatrix of een dominus?

Je hebt vaak gehoord van dominas of dominus, maar weet niet precies wat ze doen? In deze blogpost willen we je een inzicht geven in de wereld van BDSM-dominantie en uitleggen wat een dominatrix of dominus doet.
Tags: Domina, Dominus

Wat is subspace en hoe bereik ik het?

Je hebt misschien gehoord van subspace, maar wat is het precies? Subspace is een toestand waarin een sub (afkorting voor onderdanig) zich bevindt tijdens een BDSM-sessie. Het is een toestand van diepe ontspanning en trance waarin pijn en vernedering plezierig zijn en waarin de grenzen tussen pijn en plezier vervagen.

Chemische seks en Intox-spel: wat je moet weten

Intox Play is een term die wordt gebruikt om het gebruik van drugs zoals alcohol of medicijnen tijdens BDSM-sessies te beschrijven. Dit kan ertoe leiden dat remmingen afnemen en dat men zich moediger voelt om bepaalde praktijken te proberen.

Genieten van het leven als een cuckquean

Je kunt echt genieten van het leven als koekoek. Tenminste als je een passie hebt om je partner met andere vrouwen te zien. Dit klinkt alsof je je partner een vrijbrief geeft om vreemd te gaan.

Maar dat is geenszins het geval. Koekeloeren is niet zo eenvoudig als dat. Ja, de partner heeft seks met anderen, maar niet op een low-level cuckolding manier.
Tags: Dreier, Cuckquean

Degradeer - vernedering voor plezier

De gedegradeerde is in alle opzichten de onderdanige partij. Dit is iemand die plezier voelt als hij vernederd of vernederd wordt. Dit gaat over vernedering voor het plezier. Want ontmaskeren, beledigen of iets dergelijks leidt meestal tot seksueel genot, dat onmetelijk vergroot kan worden.
De Brattamper vertaling is makkelijk uit te leggen. Brat komt uit het Engels en betekent zoiets als brutaal of uitdagend. In het Engels wordt het ook wel "bratty" genoemd. De term tamer betekent temmer en komt natuurlijk ook uit het Engels. Een oproerkraaier is dus een oproerkraaier. Een "snotaap", zogezegd. Brattamper in BDSM betekent een spel tussen macht en opstandigheid.
1 van 4

Wat is BDSM en bondage?

BDSM is de afkorting voor Bondage & Discipline, Dominantie & Onderwerping en Sadisme & Masochisme. Bondage verwijst naar iemand die is vastgebonden of in bedwang wordt gehouden, terwijl discipline staat voor straf of bestraffing.

Dominantie verwijst naar iemand die de controle heeft, terwijl onderwerping betekent dat iemand zich onderwerpt. Sadisme verwijst naar het genot van pijn en masochisme naar het genot van onderwerping en pijnsensaties.

Samen vormen deze aspecten een wereld die voor veel mensen opwindend en bevredigend is. Het is echter belangrijk dat alle betrokkenen hun grenzen respecteren en dat alles vrijwillig en met plezier gebeurt.

Tips en inspiratie voor beginners

Stel je grenzen:

Voordat je betrokken raakt in de wereld van BDSM en bondage, is het belangrijk dat je je grenzen kent en ze communiceert. Je kunt dit bijvoorbeeld doen door een 'safeword' af te spreken dat je gebruikt als je je ongemakkelijk voelt.
Gebruik de juiste uitrusting: Investeer in hoogwaardige boeien, zwepen, etc. om verwondingen te voorkomen. Zoek van tevoren precies uit welke uitrusting geschikt is voor welke praktijken.

Gebruik condooms:

Als je seksuele praktijken uitprobeert, moet je altijd condooms gebruiken om soa's te voorkomen.

Oefenen:

Vooral bij complexere praktijken is het belangrijk dat je ze langzaam en voorzichtig aanpakt. Oefen eerst met zachte versies en voer ze dan geleidelijk op.

Respecteer de regels van BDSM:

Er zijn bepaalde regels en etiquette die gevolgd moeten worden in de BDSM-gemeenschap. Zoek deze op en zorg ervoor dat je je eraan houdt.

Gebruik safewords:

Zoals eerder vermeld, is het belangrijk dat je een safeword afspreekt om elkaar te laten weten als je je ongemakkelijk gaat voelen of de sessie wilt beëindigen.

Geniet van de ervaring:

Onthoud dat BDSM en bondage een manier zijn om je seksualiteit uit te leven en te verkennen. Heb plezier en geniet van de ervaring!

Communiceer met je partner:

Het belangrijkste in de BDSM-wereld. Zorg ervoor dat je met je partner praat over je verlangens, voorkeuren en grenzen om een plezierige en veilige ervaring te garanderen.