Filter op:
Filter sluiten
van naar
  •  
  •  

Kat met de negen staarten

Ben je op zoek naar een nieuw hoogtepunt voor je BDSM spel? Dan is de kat met de negen staarten iets voor jou!

Ben je op zoek naar een nieuw hoogtepunt voor je BDSM spel? Dan is de kat met de negen staarten iets voor jou!

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Leder-Peitsche
Lederen zweep met zachte lederen riemen
Een wilde ervaring met zachte charme De leren zweep met zachte leren riemen is bijzonder geschikt voor intense gevoelens. Dit is de zweep die een bijzondere uitstraling heeft, want de lange riemen doen je naar meer verlangen. Voor...
€ 59,95
Leder Flogger mit Griff aus Edelstahl
Lederen zweep met roestvrij stalen handvat
De lederen zweep met een roestvrij stalen handvat is visueel zeer interessant. Dit handvat ligt koel en veilig in de hand. Het roestvrijstalen handvat is een object op zich bij deze zweep en deze zweep voelt gewoon goed en koel aan in je...
€ 99,95
Cat-O-Nine-Tails
Cat-O-Nine-Tails
Voor succesvol gebruik van de riem! Handige riem zweep gemaakt van zacht leer. Met praktische polsband voor optimale grip. Perfect voor zachte streling tot harde kastijding. Totale lengte 63,5 cm, breedte 2,2 cm. Leder.
€ 7,00
Deluxe Cat-O-Nine
Deluxe Cat-O-Nine
Voor succesvol gebruik van de riem! Handige riem zweep gemaakt van zacht materiaal. Met praktische polsband voor optimale grip. Perfect voor zachte streling tot harde kastijding. Totale lengte 65 cm, breedte 2,9 cm. Polychloride.
€ 9,00
9-staart kat - voor dominant of onderdanig spel
9-staart kat - voor dominant of onderdanig spel
De klassieker onder de BDSM-speeltjes De CatONine zweep is een onmisbaar onderdeel van elke BDSM collectie. Met negen riemen van gevlochten leer is het het ultieme speeltje voor dominante/deviante spelletjes van het iets hardere soort....
€ 69,95

Wat is de kat met de negen staarten?

De kat van negen staarten, ook bekend als een flogger, is een populair speeltje in BDSM. Het bestaat uit verschillende staarten die aan een handvat zijn bevestigd. Deze staarten kunnen van verschillende materialen zijn gemaakt, zoals leer, rubber of zelfs stof.

Waarvoor is de kat met de negen staarten geschikt?

De cat o' nine tails is zowel geschikt voor beginners als voor gevorderde BDSM-spelers. Omdat het gemaakt is van zacht leer, is het niet te hard en perfect voor zachte billenkoek. Voor gevorderde spankers biedt het echter ook genoeg kracht om krachtiger te kunnen spanken. De Cat o' Nine Tails is een essentieel speeltje voor je BDSM-collectie en biedt je talloze mogelijkheden voor erotisch spel.

Hoe gebruik ik de Cat o' Nine Tails?

Voordat je begint met spanking, moet je je partner voorbereiden door hem of haar in de stemming te brengen voor de komende praktijken. Het is belangrijk dat beide partners zich veilig en op hun gemak voelen. Gebruik de kat van negen staarten voorzichtig en verhoog de intensiteit langzaam om je partner niet te overweldigen. Zorg ervoor dat je alleen de gebieden raakt waar je partner van tevoren mee heeft ingestemd en stop onmiddellijk als hij "stop" zegt. Het is belangrijk dat je een veilig woord afspreekt om je spel een pauze te geven.

Waar moet ik op letten als ik de kat van negen staarten koop?

Als u de cat o' nine tails wilt kopen, moet u ervoor zorgen dat deze van hoogwaardig leer is gemaakt. Het is belangrijk dat de leren riemen stevig zijn en stevig aan het handvat zijn bevestigd, zodat ze tijdens het spel niet afbreken. Ook de lengte van de lederen banden is belangrijk - die moet voor u en uw partner comfortabel zijn.

Kortom, de cat o' nine tails is een onmisbaar BDSM-speeltje dat perfect is voor beginners en gevorderden. Koop het nu en laat je betoveren door talloze erotische speelmogelijkheden!

Laatst bekeken