Filter sluiten
Filter op:

Fetisj Blog - De Fetisj Gids

Wil je meer te weten komen over de verschillende fetisjen en fetisjspelletjes en nieuwsgierig zijn en openstaan voor de verschillende mogelijkheden op dit gebied? Dan hebben we de verschillende fetisjen hier duidelijk voor je op een rijtje gezet.

Wil je meer te weten komen over de verschillende fetisjen en fetisjspelletjes en nieuwsgierig zijn en openstaan voor de verschillende mogelijkheden op dit gebied? Dan hebben we de verschillende fetisjen hier duidelijk voor je op een rijtje gezet.

De fetisjgids

Ontdek de opwindende wereld van fetisjen en hoe je ze veilig en sensueel kunt uitleven. In onze gids vind je waardevolle tips en aanbevelingen voor accessoires en producten, maar ook instructies over hoe je met je partner kunt praten en hoe je je fantasieën veilig kunt uitleven.

De schoenenfetisj: wijder verbreid dan je denkt

Als we de verschillende onderzoeken mogen geloven, hebben veel meer mensen ter wereld een schoenenfetisj dan algemeen wordt aangenomen. Dit is echter ook een zeer geruststellend gegeven voor veel mensen die zelf een schoenenfetisj hebben

Dinerjasje - Roken als Fetisj en Passie

Dit is een fetisj die verschillende zintuigen tegelijk aanspreekt en die vooral door mannen wordt gewaardeerd

Wat is een Kinky Party?

De voet fetisj is waarschijnlijk een van de bekendste fetisjen in de wereld. Wij willen u graag laten zien waar het allemaal om draait en wat voor veel fetisjisten op dit gebied belangrijk is.

Enema seks is een speciale fetisj

Enema seks is een speciale fetisj die geliefd is bij zowel mannen als vrouwen. Er zijn veel verschillende vormen van klysma seks, die kunnen worden geïntegreerd in verschillende rollenspelen of genoten als een solo ervaring.
De voet fetisj is waarschijnlijk een van de bekendste fetisjen in de wereld. Wij willen u graag laten zien waar het allemaal om draait en wat voor veel fetisjisten op dit gebied belangrijk is.

Ik heb een fetisj. Nou en?

Heb je een fetisj? Nou en? Een op de zes mensen heeft een voorkeur voor speciale sekspraktijken. Dus je bent zeker niet alleen met je speciale voorkeur.
De term gedwongen vervrouwelijking verwijst naar de geleidelijke transformatie van een mannelijke slaaf door een dominatrix of meester in een vrouwelijk uiterlijk en habitus. Slaven die gedwongen vervrouwelijkt worden, worden meestal mietjes of dienstmeisjes genoemd.
Wij laten u zien wat deze fetisj zo aantrekkelijk maakt, hoe mensen het beleven en welke mogelijkheden er zijn om het alleen of met een partner te beleven.

Looner - Het seksuele verlangen naar ballonnen

Liefhebbers van ballonfetisjen noemen zichzelf looners. Loners houden niet alleen van het gevoel en de aanraking van ballonnen op hun huid, maar ook van de geluiden die de ballonnen maken als ze gewreven en aangeraakt worden, en als ze knappen.
Travestie is niet nieuw en wordt al sinds de oudheid beoefend. Het is het seksuele verlangen om kleren van het andere geslacht te dragen. Het heeft echter niets te maken met de seksuele geaardheid van de betrokken personen
In principe zijn fetisjen heel normaal en maken ze deel uit van een gezonde seksualiteit. Een seksuele fetisj is een seksueel sterke aantrekking tot bepaalde voorwerpen, materialen, lichaamsdelen of zelfs instellingen en praktijken.

Kietelen - een fetisj die steeds meer aanhangers vindt

Kietelen is ook bekend als tickling. Het is dus duidelijk dat de fetisj uit de Engelse of Amerikaanse regio komt. Kietelen wordt in de VS al heel lang beoefend. Voor velen maakt het deel uit van het dagelijkse seksleven. Maar ook hier in Duitsland krijgt kietelen steeds meer aanhangers.

Onze fetisj blog - een gids voor alle soorten fetisjen

We begrijpen heel goed dat niet elke fetisj kan worden begrepen of nagebootst. Iedereen die een fetisj heeft en die uitleeft, zal er seksuele voldoening in vinden. Partners vinden het vaak moeilijk om zo'n fetisj te accepteren of te delen.

In onze fetisj blog kun je meer te weten komen over de verschillende fetisjen en over seksueel fetisjisme en leer je allerlei interessante feiten. We behandelen elke fetisj met de nodige acceptatie en aandacht, zodat je neutrale en duidelijke informatie krijgt. Of je nu net een term bent tegengekomen, een fetisj bij jezelf hebt ontdekt of gewoon wilt browsen, op onze blog vind je snel wat je zoekt.

We breiden onze categorieën en ons overzicht voortdurend uit en voegen steeds nieuwe artikelen toe. Het is daarom de moeite waard om regelmatig een kijkje te nemen op onze fetisj blog en nieuwe inzichten op te doen.