Smeermiddel met aroma

Onze glijgel met aroma overtuigt zowel door zijn aangename geur als door zijn natuurlijke smaak en maakt zo het vrijen tot een geheel nieuwe belevenis voor de zintuigen.

Onze glijgel met aroma overtuigt zowel door zijn aangename geur als door zijn natuurlijke smaak en maakt zo het vrijen tot een geheel nieuwe belevenis voor de zintuigen.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Glijmiddel met frambozengeur en -aroma!
Glijmiddel met frambozengeur en -aroma!
Glijmiddel met frambozengeur en -aroma! miljoenen keren bewezen onder constante kwaliteitscontrole! Zorgt vanaf het begin voor heerlijk glijgenot en maakt orale seks tot een fruitig zuiggenot! Het medische smeermiddel met optimale...
Inhoud 0.1 Liter (€ 166,00 / 1 Liter)
€ 16,60
Frenchkiss maakt orale seks een genot!
Frenchkiss maakt orale seks een genot!
Maakt orale seks een plezier! De zondig lekkere aardbeiensmaak van de eetbare Frenchkiss maakt orale seks voor u beiden nog aangenamer en opwindender. Food-grade fruit gel. Wateroplosbaar, vetvrij, latex condoom-veilig, dermatologisch en...
Inhoud 0.075 Liter (€ 180,00 / 1 Liter)
€ 13,50
Durex Play Aardbei Glijmiddel met Aroma
Durex Play Aardbei Glijmiddel met Aroma
Glij in een zee van plezier...! Glijmiddelgel met stimulerend aardbeiaroma voor de gevoelige huid. Kleurneutraal, wateroplosbaar, niet klevend en laat geen vlekken na. Komt overeen met de ph-waarde van de vagina en kan droogheid en...
Inhoud 0.05 Liter (€ 199,00 / 1 Liter)
€ 9,95
Glijmiddel met aardbeiengeur en -aroma!
Glijmiddel met aardbeiengeur en -aroma!
Glijmiddel met aardbeiengeur en -aroma! Zorgt vanaf het begin voor heerlijk glijdend genot en maakt orale seks tot een fruitig zuiggenot! Het medische smeermiddel met optimale glijeigenschappen op lange termijn. Bijzonder huidvriendelijk...
Inhoud 0.1 Liter (€ 166,00 / 1 Liter)
€ 16,60
Glijmiddel met exotische geur en aroma!
Glijmiddel met exotische geur en aroma!
Glijmiddel met exotische geur en aroma! Zorgt vanaf het begin voor heerlijk glijdend genot en maakt orale seks tot een fruitig zuiggenot! Het medische smeermiddel met optimale glijeigenschappen op lange termijn. Bijzonder huidvriendelijk...
Inhoud 0.1 Liter (€ 166,00 / 1 Liter)
€ 16,60

Bent u op zoek naar iets nieuws en spannends om uw tijd samen nog spannender en aangenamer te maken? Kijk dan eens naar ons ruime assortiment van glijgel met smaak . Ons gearomatiseerd glijmiddel overtuigt door zijn aangename geur en zijn natuurlijke smaak en maakt zo het vrijen tot een geheel nieuwe ervaring voor de zintuigen.

Ook de glijdende eigenschappen worden niet verwaarloosd, zodat u de glijgel met smaak zowel voor speeltjes als voor normale geslachtsgemeenschap en in de anale zone zonder problemen kunt gebruiken. Zodra u de glijgel met aroma voor de eerste keer gebruikt, zult u verrukt zijn over de intensiteit van de geur.

Is het makkelijk om glijmiddel gel met smaak te gebruiken?

In principe zijn alle aangeboden glijmiddelen onschadelijk voor de gezondheid en worden ze zonder kunstmatige kleurstoffen geproduceerd. Daarom kunt u de smeermiddelen met smaak ook zonder aarzelen gebruiken. In het algemeen worden alleen natuurlijke aroma's gebruikt om deze smeermiddelen te aromatiseren.

Om deze reden moet u echter het gebruik van glijmiddelen met een smaakje vermijden als de vagina van de vrouw erg gevoelig is. Een aanwijzing voor een dergelijke gevoeligheid zijn frequente bacteriële ontstekingen of schimmelinfecties bij vrouwen. In deze gevallen moet u deze glijmiddelgel niet met smaak gebruiken.

Glijmiddel voor fellatio: welke te gebruiken?

Als je glijmiddelgel wilt gebruiken voor fellatio, kun je het beste een glijmiddelgel met smaak gebruiken. Dankzij de enorme keuze aan variaties kunt u een smaak vinden die bij uw voorkeur past. Wrijf het lid van de man moeiteloos dun in met de glijmiddelgel en geniet van de orale seks.

Zowel jij als hij zullen deze vorm van orale seks tintelend en opwindend vinden. U kunt de glijmiddelgel daarna ook over uzelf verdelen om uw partner een smakelijke stimulans te geven om ook orale seks met u te beleven met behulp van glijmiddelgel.

Toepassingsgebieden voor gearomatiseerde smeermiddelen

Gearomatiseerde glijmiddel gel werd in de eerste plaats ontwikkeld voor fellatio. Het aroma en de geur van het glijmiddel maken het echter ook zeer geschikt voor andere gebieden van erotisch genot. Naast het heerlijke aroma is het gearomatiseerde glijmiddel immers nog steeds een efficiënt glijmiddel dat ook gemakkelijk kan worden gebruikt tijdens de normale geslachtsgemeenschap. Dankzij deze verschillende smaken en geuren kun je je liefdesleven echt opleuken met een gearomatiseerd glijmiddel.

Of het nu fruitige zoetheid, de geur van champagne of verfrissend sprankelend is. Als je de glijgel met smaakje ruikt of proeft en de gladheid voelt, wordt de daad een nog intensere belevenis. In ons glijmiddelassortiment bieden wij u uitsluitend gearomatiseerde glijmiddelen van hoge kwaliteit van bekende fabrikanten die zowel voedselveilig als condoomcompatibel zijn. Zo kun je het plezier van het gebruik van een glijmiddel met een smaakje combineren met je veiligheid.

Is een glijmiddel gel met smaakje ook geschikt voor seks?

Ondanks de smaakjes, zijn smeergels met smaakje nog steeds smeergels. Daarom kunt u natuurlijk ook de glijmiddelen met smaakje gebruiken voor de seks. Het aroma en de geur van de gearomatiseerde glijmiddelen kunnen seks zelfs absoluut tintelend maken en je een totaal nieuw genot bezorgen. Gebruik gewoon het glijmiddel met uw smaak naar keuze voor orale, vaginale of zelfs anale geslachtsgemeenschap en zorg voor meer plezier in bed dankzij de verschillende smaken.

Haal het in je handen en zorg ervoor dat je de smaak glijmiddel van je keuze krijgt. Met weinig moeite kunt u nieuwe variaties en verrassingen toevoegen aan uw vrijpartij. Bestel gewoon het glijmiddel met smaakje en geniet.

Laatst bekeken