Prostaat massage instructies - hoe breng je je partner tot een hoogtepunt

Instructies, hulp en geschikte seksspeeltjes voor de perfecte prostaatmassage van uw expert.

Instructies, hulp en geschikte seksspeeltjes voor de perfecte prostaatmassage van uw expert.

Hoe werkt gedwongen emasculatie door middel van prostaat melken?

De partner tot zijn fysieke en emotionele grenzen brengen door verschillende gedwongen emasculaties is een belangrijk doel voor veel controlerende en dominante vrouwen om hun eigen partner en zijn sexdrift te controleren. Hierbij wordt de passieve man gewoonlijk tot een hoogtepunt gebracht door de prostaat met de hand te melken, zodat zijn zaadvocht volledig wordt uitgepompt zonder dat hij zich kan verzetten. Dankzij de doeltreffende rectale prostaatmassage is een erectie niet eens nodig om de prostaat te melken. Op die manier blijft de controle altijd in handen van de actieve partner, die het proces kan sturen met behulp van verschillende hulpmiddelen en speeltjes

De ultieme beginnersgids voor een prostaatorgasme

Wil je het mysterieuze prostaatorgasme ervaren? Onze beginnersgids voor prostaatstimulatie onthult de beste technieken, handige tips en veelgemaakte fouten, zodat je optimaal kunt genieten van deze fascinerende seksuele ervaring. Ontdek nu hoe je een prostaatorgasme kunt bereiken!

Zo wordt de prostaatmassage goed uitgevoerd!

Wil je een nieuw soort stimulatie ervaren en jezelf of je partner meenemen op een sensuele reis? Dan ben je hier aan het juiste adres! In onze beginnersgids voor prostaatmassage leer je alles wat je moet weten om te genieten van deze bijzondere vorm van massage. We laten je zien hoe je de prostaat kunt vinden, welke technieken er zijn en welke producten je kunnen helpen. Alleen of met een partner - laat je betoveren door de prostaatmassage en ervaar een compleet nieuw gevoel van genot.

Prostaat Massage: Naughty Boy in de test

Ik ben Kai, 21 jaar oud en momenteel single. Ik herinner me maar al te graag de seks met mijn toenmalige vriendin, die niet alleen ouder was, maar ook meer ervaring had dan ik. Zo kon ik al op jonge leeftijd genieten van een echte prostaatmassage, die mij toen al enorm stimuleerde. Maar nu, na ruim anderhalf jaar zonder partner, herinnerde ik mij dat gevoel dierbaar, maar ik wilde weer zo'n genot kunnen voelen, zonder direct te moeten afglijden naar het rijk der verraderlijke liefde

Prostaatmassage kan intimiderend zijn voor beginners. Maar maak je geen zorgen, met een beetje oefening en de juiste begeleiding kan prostaatmassage een ongelooflijk bevredigende ervaring worden. In deze gids laten we je zien hoe je kunt beginnen met prostaatmassage en welke stappen je moet volgen.

Stap 1: Voorbereiding
Voordat je met je prostaatmassage begint, moet je ervoor zorgen dat je genoeg tijd en ruimte hebt en dat je je comfortabel en ontspannen voelt. Het is ook belangrijk om een geschikte massageolie of glijmiddel te gebruiken voor een soepele ervaring.

Stap 2: Zoek de prostaat
De prostaat ligt ongeveer 5 cm tot 7 cm diep in het rectum. Strijk met je vinger of een massageapparaat zachtjes omhoog in de richting van je navel tot je een kleine, ronde bobbel voelt - dit is je prostaat.

Stap 3: Masseer
Zodra je de prostaat hebt gevonden, begin je met zachte cirkelvormige bewegingen of lichte drukbewegingen. Concentreer je op het lichaamsgevoel en let op hoe het voelt. Als het ongemakkelijk of pijnlijk wordt, moet je stoppen met de massage.

Stap 4: Duur
Een prostaatmassage duurt normaal gesproken niet langer dan 30 minuten. Het is belangrijk om de tijd te nemen en naar je lichaam te luisteren voor een optimale ervaring.

Ons assortiment bevat een ruime keuze aan prostaatmasseerapparaten en accessoires om je ervaring te optimaliseren. We bieden alles, van instapmodellen tot hoogwaardige apparaten met verschillende functies en instellingen. Bestel nu je prostaat massagers en accessoires bij ons en ervaar intens seksueel genot.