Labia spreider

Een schaamlippenspreider, ook wel vaginaspreider, kutspreider of schaamlippenspreider genoemd, heeft verschillende functies. Enerzijds moet het zo mogelijk de G-spot van de vrouw stimuleren en deze door zijn vorm en bewegingen irriteren. Het geeft ook diepe inzichten.

Een schaamlippenspreider, ook wel vaginaspreider, kutspreider of schaamlippenspreider genoemd, heeft verschillende functies. Enerzijds moet het zo mogelijk de G-spot van de vrouw stimuleren en deze door zijn vorm en bewegingen irriteren. Het geeft ook diepe inzichten.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Schamlippenspreizer Klammern
Labia spreider sterk
Labia spreider met labia klemmen Wijd gespreid en wellustig kun je op je partner wachten met deze labia-spreider. Breng de intens gegroefde labiaspreider in uw vagina, positioneer de flexibele armen zoals u wenst en klem de zachte maar...
€ 29,95
Scharmlippenspreizer-lila
Schamlippenspreizer - Spreizt und stimuliert!
Schamlippenspreizer mit lustfördernden Rillen Der Schamlippenspreizer mit seiner markanten Form wird Dich und Deinen Partner begeistern. Der flexible und dennoch gut einstellbare Schamlippenspreizer wird in die Vagina eingeführt und...
€ 29,95
Schamlippenspreizer
Labia spreider met vibratie
Labia spreider met vibratie en afstandsbediening Deze schaamlippen spreider zal je opwinden. Breng het vibrerende uiteinde diep in de vagina en gebruik de buigzame labia spreiders om je schaamlippen uitnodigend open te stellen. Het...
€ 69,95
Nipple & Clit Geschirr - Cruel Reell & Steeltoyz
Stevig passend hoofdstel voor hem en haar
Dit stijlvolle en aantrekkelijke hoofdstel is perfect voor HAAR en HEM. De lengte van het halssnoer is variabel dankzij de karabijnhaaksluiting en kan dus optimaal aan de drager worden aangepast. Het centrale element van het hoofdstel is...
€ 29,95
Intimschmuckkette mit Herz
Intieme juwelenketting met hartje voor speciale...
De intieme juwelenketting met hartje zorgt voor de bijzondere accentuering van uw poesje. Het is een zilverkleurig sieraad met een hartvormige hanger. De hartvormige hanger heeft mooie juwelenkristallen. De ketting is gemaakt van...
€ 29,95
Schamlippenspreizer
Verstelbare spreidstand
Deze spreidbroek zal je bijna gek maken. Als vrouw, omdat je kunt genieten van deze heerlijke stimulans. Als een man, omdat je een speciaal zicht hebt op de clitoris. De slipjes met labiaklemmen zijn individueel verstelbaar. U kunt de...
€ 34,95
Bad Kitty Spreider String met Vibrator
Bad Kitty Spreider String met Vibrator
Makkelijk aan te trekken als een string: de labia spreider met vibratie! De klemmen worden op de schaamlippen geklemd om ze te spreiden en de clitoris bloot te leggen. De intensiteit van de klemkracht kan worden geregeld van zacht naar...
€ 39,95

Hoe werkt een schaamlipspreider?

Een schaamlippenspreider, ook wel vaginaspreider, kutspreider of schaamlippenspreider genoemd, heeft verschillende functies. Enerzijds moet het zo mogelijk de G-spot van de vrouw stimuleren en deze door zijn vorm en bewegingen irriteren. Ten tweede spreidt de labia-spreider - zoals de naam al doet vermoeden - de schaamlippen van de vrouw wijd uit elkaar.

Enerzijds wordt hierdoor de kop van de clitoris blootgelegd, zodat deze beter en intensiever gestimuleerd kan worden. Anderzijds genieten vele vrouwen van het gevoel dat de vagina wijd opengespreid is en voelen zij daardoor de aanraking intenser.

Hoe gebruik ik een labia spreider?

labia-spreiders-applicatie-tekening-zijde-verslaving

Een labia spreider kan op verschillende manieren gebruikt worden. Veel vrouwen gebruiken de spreider als seksspeeltje en gebruiken hem onder meer voor masturbatie of tijdens de seks. Maar ze zijn ook zeer geschikt als aanvulling op manuele of orale stimulatie door de partner.

Sommige modellen kunnen ook zonder problemen tijdens de seks worden gedragen en maken de ervaring nog intenser voor zowel de vrouw als de man. Dit is vooral te danken aan de vele ringen en het ontwerp van de spreidarmen, die voor een continue stimulatie zorgen.

Tip: Inbrengen gaat nog beter met een beetje glijmiddel.


Hoe breng ik een labia spreider in?

Labiaspreiders zijn verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en vormen met een siliconencoating. Het is het beste om de seksspeeltjes in te smeren met glijmiddel. Het lichaam van de labia spreider wordt nu in de vagina ingebracht. Afhankelijk van je lichaamstype en opwinding is dit vaak heel gemakkelijk en vergt het niet veel inspanning.

De armen moeten zo worden gedraaid dat zij de schaamlippen naar buiten duwen en zo hun eigenlijke doel vervullen. Sommige labiaspreiders hebben klemmen die aan de schaamlippen kunnen worden vastgemaakt.

 

Labia spreiders zijn enorm populair bij zowel mannen als vrouwen.

labia spreider applicatietekening

Dit is niet alleen te danken aan het gemakkelijke en comfortabele gebruik van deze seksspeeltjes, maar ook aan het prachtige uitzicht dat met de labia spreiders kan worden verkregen.

De wijd gespreide schaamlippen maken een direct zicht op de binnenste en de kleine schaamlippen mogelijk, maken de clitoris gemakkelijk toegankelijk en openen de dame in haar geheel voor de meest uiteenlopende stimulaties.

Dankzij de grote keuze aan verschillende labia spreiders, kun je je partner zo open ervaren als nooit tevoren of zelfs de labia spreiders laten overvloeien in de stimulatie. Na gebruik kunnen ze worden gereinigd met een speelgoedreiniger of water.

 

 

 

Laatst bekeken