BDSM-gewassen voor harde en zachte spelletjes

Met de BDSM zweep kun je hard maar hartelijk zijn. Je kunt het gebruiken voor lichte klappen maar ook voor krachtige slagen. BDSM gewassen gids

Met de BDSM zweep kun je hard maar hartelijk zijn. Je kunt het gebruiken voor lichte klappen maar ook voor krachtige slagen. BDSM gewassen gids

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Leder-Gerte
Leren gewas
Leer staat voor uitstekende kwaliteit en daarom mag dit materiaal niet ontbreken in de lederen zweep. De polsband zorgt voor een goede grip, zodat u bij het spanken goed aan uw trekken komt. Ondertussen is het plastic handvat...
€ 34,95
Herzform Gerte
Hartvormige krop met plastic staaf en lus
De kleine, ca. 45 cm lange kunststof zweep met hartvorm valt meteen op. Visueel kan de zweep de BDSM-wereld zeker een klein voorproefje geven van wat kan volgen. De vrouwelijke aanraking in de vorm van het hart wordt gegeven, maar mannen...
€ 29,95
Gerte mit eleganter Lederspitze
Gerte mit eleganter Lederspitze
Jemand war unartig und Du magst ihn bestrafen? Die schwarze elegante Peitsche mit Lederspitze kann Dir dabei helfen. Das unisex Modell besticht durch eine hochwertige Verarbeitung, um beim SM oder leichten BDSM auf seine Kosten zu...
€ 39,95
Zwarte crop met hartvormig kant
Zwarte crop met hartvormig kant
Voor liefde met streken! Zwarte krop (ABS) met hartvormige punt (silicone). Totale lengte 44 cm. Materiaal: silicone.
€ 12,95
Gewas "Traditioneel" Voor liefde met streken!
Gewas "Traditioneel" Voor liefde met streken!
Voor liefde met streken! Crop (ABS) met punt in traditionele vorm (silicone). Zwart. Totale lengte 44 cm. Materiaal: silicone.
€ 12,95
Extravagante Gerte
Extravagante rijzweep met moderne strass handgreep
Deze chique krop met een extravagant handvat bezaaid met strass-steentjes zal het hart van een dame zeker sneller doen slaan. Menig dame die het graag wat harder heeft, zal graag naar dit betaalbare model grijpen. De geluste punt omringt...
€ 19,95
Gewas POW Four Pain: Aluminium en koolstofvezel
Gewas POW Four Pain: Aluminium en koolstofvezel
Kwaliteit en design De stang van slagvast aluminium met 4 koolstofvezel staven is meer dan alleen speelgoed. Met een lengte van 50 cm en een diameter van 6 mm biedt hij stevige controle en precisie. Het metalen handvat en de afwerking...
€ 76,90

 

Wat is eigenlijk een BDSM gewas?

Het rijgewas is afkomstig uit de paardensport. Daar wordt het gebruikt om het paard aan te sporen met lichte klappen. Intussen is echter een heel ander gebruik ontdekt voor allerlei soorten zwepen. Gewassen zijn een populair speeltje in de BDSM-wereld. Het zijn nu standaard producten in elke goede SM winkel of BDSM winkel.

De BDSM-gewas is een kastijdingsinstrument dat wordt gebruikt voor dominantie - onderdanige - spelletjes. Het kan gebruikt worden in combinatie met vele andere fetisjen.

Waar wordt een zweep voor gebruikt?

De zweep is, om zo te zeggen, een slaginstrument. Je kunt het prachtig gebruiken in het slagspel. Het hoort bij de SM speeltjes die als straf dienen. Afhankelijk van het type SM zweep dat u kiest, kunt u het gebruiken voor lichte, opwindende spankings of voor pijnlijke slagen.
 
De zweep behoort tot de standaarduitrusting van elke dominatrix, vaak is het het middel waarmee ze haar subs begroet. Klappen is één mogelijk gebruik. Maar je kunt zelfs slagen geven met een zweep. Er zijn dus zachte en harde toepassingen. Voel je vrij om creatief te zijn en zelf te ontdekken hoe je het gewas het liefst gebruikt.

Welke soorten zijn er?

Er zijn vele soorten rijgewassen. Er wordt echter een onderscheid gemaakt tussen praktisch en decoratief gebruik.

De praktische teelt

Het praktische gewas is het normale rijgewas. Het wordt ook wel springgewas genoemd. Het heeft een vrij korte steel, ca. 30 cm flexibele stok en een kleine peddel / mepper aan het uiteinde. Handig, praktisch, pijnlijk. De slagen met zo'n krop veroorzaken een brandende pijn.

De sierteelt

Het decoratieve gewas is zeer individueel. Ze zijn er in verschillende lengtes met verschillende klappen. Het handvat kan ook mooi versierd worden. De mep zelf kan bijvoorbeeld in de vorm van een hart of een hand zijn. Het grote voordeel van zulke mooie sierzweepjes is dat ze een grote indruk achterlaten op de blote huid. Het effect is hetzelfde als bij de conventionele rijzweep/lederzweep.

De klep

Een zweep heeft een flap? Wat is de klep? Flap is in dit geval gewoon een ander woord voor mep / peddel. De flap is wat de huid raakt bij het slaan en laat overeenkomstige sporen na. Afhankelijk van het feit of het een eenvoudige flap is of een mooi gevormde flap, kunnen de afdrukken er zeer esthetisch uitzien. Een hartjesprint of zelfs een print in de vorm van een roos is bijna een kunstwerk te noemen.

Waar zijn de verschillen in de gewassen?

Zoals reeds beschreven, zijn er verschillen in de kleppen. Er zijn ook zwepen in verschillende lengtes. Afhankelijk van hoe lang en flexibel de staaf is, wordt de kracht van de inslag bepaald. Sommige peddels zijn zacht, andere echt scherp!

Er zijn ook verschillen in de materialen. Leren zwepen worden het meest gebruikt. Maar er zijn ook zwepen van plastic. Het materiaal maakt verschillen op de huid. Plastic voelt anders aan dan leer.

Waar moet ik rekening mee houden als ik een rij-zweep gebruik?

Als je een rijzweep gebruikt, moet je dat met veel gevoel doen. Je kunt niet zomaar doorgaan! Bestudeer de menselijke anatomie van tevoren. Er zijn taboe gebieden die nooit geraakt mogen worden. Er zijn de gewrichten, gezicht en nek.
 
Ook de delen van het lichaam waar weinig spieren zijn en je bijna direct botten raakt, moeten worden ontzien. Nierstoten zijn ook niet toegestaan.
Intieme delen mogen met de krop worden bewerkt, maar op een zachte manier. Alleen lichte klopjes die niet echt druk of pijn achterlaten zijn toegestaan.

Het gewas mag alleen worden gebruikt met de intensiteit die vooraf met de bodem is besproken.

Waarmee moet ik rekening houden als ik een gewas koop?

Als u een rijgewas wilt kopen, neem dan de tijd om rond te kijken en te zien welke opties er voor u zijn. Wil je een klein praktisch zweepje dat een brandende pijn achterlaat? Of heb je liever een zweep die sissende geluiden maakt in de lucht en mooie striemen achterlaat op de huid?
 
Welke heb je liever? Stevig leer of eenvoudig plastic?
Mooie handgemaakte zwepen hoeven niet verborgen te worden, ze kunnen zelfs als muurdecoratie worden gebruikt. Let bij de aanschaf van een rijgewas op de afwerking en de kwaliteit van de materialen.
Laatst bekeken