BDSM-kennis

De term BDSM zwerft keer op keer door de verschillende media, ook al kunnen slechts weinigen de term correct classificeren. Voor BDSM (Bondage Discipline Onderwerping Dominantie) is een afkorting die de verschillende disciplines en subdisciplines die er deel van uitmaken, moet omschrijven.

De term BDSM zwerft keer op keer door de verschillende media, ook al kunnen slechts weinigen de term correct classificeren. Voor BDSM (Bondage Discipline Onderwerping Dominantie) is een afkorting die de verschillende disciplines en subdisciplines die er deel van uitmaken, moet omschrijven.

Wat is CBT Sex?

De term CBT staat voor de zogenaamde Cock and Ball Torture, d.w.z. de foltering van de penis en de testikels van de man. Dit soort spel behoort duidelijk tot het rijk van BDSM en

De psychologie van BDSM: een dieper inzicht

Duik in de fascinerende wereld van BDSM en ontdek de verborgen psychologische aspecten die deze praktijken zo aantrekkelijk maken. Van machtsspelletjes en controle tot vertrouwen en intimiteit, leer hoe BDSM kan bijdragen aan zelfontdekking en zelfbevestiging. Leer waarom BDSM voor veel mensen een verrijkende en bevredigende ervaring is. Bereid je voor op een andere kijk op BDSM!

The Kinky Guide De gids om je wildste fantasieën uit te leven

Wil je je wildste fantasieën uitleven en jezelf beter leren kennen? Dan is de Kinky Guide iets voor jou! Ontdek een wereld van seksuele voorkeuren en leer hoe je je kinks op een veilige en gezonde manier kunt uitleven. Vind accessoires en middelen om je te helpen je kinks te verkennen.
Leer in deze gids hoe BDSM de hersenen beïnvloedt. We onderzoeken de psychologische aspecten van BDSM, van de rol van endorfine tot de verwerking van pijn en plezier. Ontdek ook tips over hoe je BDSM veilig en gezond kunt beoefenen, en meer bronnen om je begrip te verdiepen.
Sensorische deprivatie is een van de meest opwindende praktijken op het gebied van BDSM en kink. Het gaat om het opzettelijk beperken of zelfs volledig uitschakelen van iemands zintuigen om een nog intensere ervaring mogelijk te maken.
Objectificatie betekent dat van een persoon een object wordt gemaakt. In BDSM wordt dit meestal beoefend in een erotische of seksuele context. De dominante partner ziet en behandelt de onderdanige partner als een object dat gebruikt moet worden voor zijn plezier of bevrediging.

Wat is subspace en hoe bereik ik het?

Je hebt misschien gehoord van subspace, maar wat is het precies? Subspace is een toestand waarin een sub (afkorting voor onderdanig) zich bevindt tijdens een BDSM-sessie. Het is een toestand van diepe ontspanning en trance waarin pijn en vernedering plezierig zijn en waarin de grenzen tussen pijn en plezier vervagen.

Chemische seks en Intox-spel: wat je moet weten

Intox Play is een term die wordt gebruikt om het gebruik van drugs zoals alcohol of medicijnen tijdens BDSM-sessies te beschrijven. Dit kan ertoe leiden dat remmingen afnemen en dat men zich moediger voelt om bepaalde praktijken te proberen.

Edgeplay - gevaarlijke grenservaringen

Edgeplay is waarschijnlijk een van de meest opwindende spelvormen in BDSM. Dit is deels omdat het voor lichaam en geest zeer gevaarlijk is om op een dergelijke manier te "spelen".

Edge betekent rand, grens of ook rand. Dus als je op het randje durft te spelen, speel je gevaarlijke, randdebielen die echte blessures met zich mee kunnen brengen.

Degradeer - vernedering voor plezier

De gedegradeerde is in alle opzichten de onderdanige partij. Dit is iemand die plezier voelt als hij vernederd of vernederd wordt. Dit gaat over vernedering voor het plezier. Want ontmaskeren, beledigen of iets dergelijks leidt meestal tot seksueel genot, dat onmetelijk vergroot kan worden.

Brat tamer - het spel tussen macht en opstandigheid

De Brattamper vertaling is makkelijk uit te leggen. Brat komt uit het Engels en betekent zoiets als brutaal of uitdagend. In het Engels wordt het ook wel "bratty" genoemd. De term tamer betekent temmer en komt natuurlijk ook uit het Engels. Een oproerkraaier is dus een oproerkraaier. Een "snotaap", zogezegd. Brattamper in BDSM betekent een spel tussen macht en opstandigheid.

BDSM-branding - benader de zaak altijd heel voorzichtig

Ontdek alles over BDSM-brandmerken in onze gids. Of het nu gaat om pijnlijke toewijding of juwelen voor de eeuwigheid, wij informeren je! Van de geschiedenis van branding als lichaamssieraad tot hoe branding wordt uitgevoerd op de sub - inclusief instructies en nazorg. Ontdek de verschillende soorten branding en ontdek of het geschikt is voor jou en je sub.

Als meesteres van de sleutels heb ik alleen jouw pik tot mijn beschikking. Je bent een kuisvrouw! Dat betekent dat ik je penis opsluit. Ik kan dit doen met een Peniskäfig of een kuisheidsgordel. De sleutel wordt mijn eigendom. Wat ga je doen zodat ik je beste stuk loslaat?

Chantage - betalen of ik laat het zien!

Chantage is een nogal riskante fetisj voor alle betrokkenen. Het is chantage. Chantage is niet ongewoon in BDSM, maar niet iedereen kent deze opwindende fetisj. Het behoort tot de categorie machtsspel. Er is een dominant deel dat chanteert en een onderdanig deel dat zich laat chanteren.

BDSM Switcher een bijzondere rolwisseling

Switch betekent veranderen. Als je een switcher bent in BDSM, betekent dit dat je graag van rol wisselt. In een notendop betekent omschakelen tegelijkertijd dominant en onderdanig zijn. Ja, dit kan echt en heeft een heel bijzondere aantrekkingskracht. Je hoeft je helemaal niet te binden. In BDSM kun je altijd zijn wat je wilt. Dus wees een BDSM switcher vol lust en passie!

Bdsm Meesteres: De Meesteres heeft de leiding!

Meesteres klinkt beleefd en aardig, maar de waarheid is dat achter de term een dominantie schuilgaat die sommigen beangstigt en anderen fascineert. Leer wat het betekent om een dominatrix te zijn, hoe je je charmes en gereedschappen kunt gebruiken en wat belangrijk is in BDSM-spellen. Ontdek of je geschikt bent als dominatrix en word zelfverzekerder en sterker met de hulp van getrainde dominatrices.

Bdsm straffen van bondage tot pepers

Bdsm-straffen maken voor veel BDSM-liefhebbers praktisch deel uit van het dagelijks leven. Het is een voortdurend machtsspel tussen dom en sub. Als de sub niet gehoorzaamt, wordt hij gestraft. De BDSM straffen kunnen zeer fantasierijk zijn.

Verpest orgasme - klaarkomen zonder bevrediging

Het verpeste orgasme kan zeer frustrerend zijn, maar is nog steeds een populaire praktijk in de BDSM-scene. Als een orgasme wordt verpest, betekent dat niet dat je niet bent klaargekomen. Je hebt je orgasme al. Maar het is allesbehalve bevredigend

Hoe werken naaldspelletjes in BDSM?

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van BDSM naaldspel? Ontdek hoe het voelt en waar je rekening mee moet houden. Ontdek waarom sommige BDSM-liefhebbers dit soort spel zo opwindend vinden en hoe je je kunt voorbereiden op de nazorg. Maar wees voorzichtig: het risico op verwondingen is groot en de toepassing vereist vertrouwen, hygiëne en voorzichtigheid!

CNC Kink - een speciale fetisj

De CNC kink behoort al tot de meest extreme voorkeuren die op BDSM-gebied te vinden zijn. De betekenis van CNC is niet zo gemakkelijk uit te leggen. Uitgesproken / uitgeschreven betekent het "consensuele non consent". Dit betekent zoveel als instemmen met iets waar men niet mee instemt

Dit is hoe je een toiletslaaf wordt?

Iedereen die een beetje weet van de BDSM scene weet wat een slaaf is. Het is een onderdanig deel dat veel ondergaat om zijn Dom te behagen. Maar niet alle slaven zijn hetzelfde. Er zijn verschillen

Impact Play - een hard-hitting spel

Impact Play is een zeer snel spel uit het BDSM-gebied. Het woord impact is hier letterlijk bedoeld. Impact betekent invloed of effect. Spelen betekent spel in het Duits. Impact staat in dit geval voor het slaan met de hand of met slagwerktuigen op het menselijk lichaam. Men zou ook edgeplay of spanking als definitie kunnen gebruiken.

Kinkster - leef je uit!

Als kinkster ben je iemand die zich seksueel wil uitleven en niet noodzakelijk de voorkeur geeft aan de sociaal aanvaarde seks. Kinky / Kinkysex staat voor gebogen seks, voor het buitengewone. Dit hoeft geen bijzonder uitgesproken BDSM-fetisj te zijn. Alleen omdat je van soft rollenspel houdt, ben je een beetje kinky.
Op het gebied van BDSM zijn er een aantal afkortingen die beginners op dit gebied in verwarring kunnen brengen. Vooral als het gaat over onderwerpen die vaak maar zijdelings met een BDSM-sessie zelf te maken hebben. Enkele van deze afkortingen zijn FLR en TPE. Maar ook de rol van de vrouwelijke suprematie wordt in dit verband steeds weer genoemd. Wij hebben getracht voor u wat licht in de duisternis te brengen en deze termen en hun verbanden duidelijk en begrijpelijk uit te leggen.
Tags: bdsm, sadismus

Sadisme - het plezier van martelen

Slet is lang niet altijd iets negatiefs. Ja, het kan een belediging zijn. Maar het kan ook positief bedoeld zijn als het over seksuele dingen gaat. In deze kleine blogpost willen we je graag inlichten over de term slet in het BDSM-veld.
Tags: bdsm, sadismus

Slet is niet altijd negatief te zien

Slet is lang niet altijd iets negatiefs. Ja, het kan een belediging zijn. Maar het kan ook positief bedoeld zijn als het over seksuele dingen gaat. In deze kleine blogpost willen we je graag inlichten over de term slet in het BDSM-veld.

Masochisme - wanneer pijn plezier wordt

Masochisme behoort tot de BDSM-categorie. Het is een voorkeur die niet voor iedereen begrijpelijk is. Met deze voorkeur, is alles anders. Zelfs het woord komt niet, zoals gebruikelijk, uit het Engels of Latijn. Het is een afleiding van de naam van de auteur Leopold von Sacher-Masoch. De laatste verwierf grote faam met werken als "Venus in Fur". Het thema van de novelle draaide om de toewijding van een man aan zijn vrouw

Edging - tot het uiterste en verder

Edging Spelletjes kunnen op vele manieren plaatsvinden. Het is geïntegreerd in andere seksuele praktijken. Deze sekstechniek wordt bijvoorbeeld vaak toegepast bij cuckolding of andere dominantiespelletjes.

Wat is een gouden douche? We leggen de gouden douche aan u uit

Gouden douche is een alternatieve term voor urine. Deze term wordt vooral gebruikt door mensen die graag opgewonden worden door dit lichaamsvocht tijdens seksuele spelletjes. Het aantal van deze mensen

Locktober - op naar een kuise maand!

Locktober klinkt een beetje als een uitverkoop of iets dergelijks. Maar het is meer een afzien, zoiets als de vastentijd, maar op de een of andere manier ook heel anders. Je kunt nog steeds eten en drinken wat je wilt. Er is maar één ding dat je niet mag doen tijdens Locktober: seks hebben, je aftrekken of op een andere manier een seksueel hoogtepunt bereiken. Kortom, je ding zal worden opgesloten!
Brat is een zeer obscuur woord, althans voor leken. In de BDSM-scene is het echter een alledaags woord, een zeer populaire sekspraktijk. Het is een term die uit het Engels komt. De Brat vertaling is ondeugend of verwend. Het wordt ook wel snotaap genoemd.

Lik slaaf - laat je tong dansen

Als likslaaf laat je je tong dansen en bewijs je hoe flexibel en ontvankelijk ze is. Er zijn verschillende soorten likslaven, die ook wel likknechten worden genoemd. Het woord knecht roept minder slechte herinneringen op dan het woord slaaf. Dus iedereen die in het openbaar over deze fetisj praat, is salonfähiger als hij zijn sub een likkende bediende noemt.

Vanilla Sex - auch das ist vollkommen okay!

Vanilla oder auch Vanillasex sind Bezeichnungen für normalen Geschlechtsverkehr. Oftmals wird Vanilla im BDSM Bereich zu Wort gebracht, um eine deutliche Abgrenzung aufzuzeigen. Es gibt Vanillas, Kinkys, BDSMler und so weiter.
In veel boeken en films over het onderwerp BDSM, zul je ook ademvermindering tegenkomen. Veel mensen zouden willen dat ze het zelf konden ervaren. Maar deze praktijk is zeker met gevaren verbonden.

BDSM-termen in een oogopslag

De term Sadomaso wordt vooral gebruikt door de media en is nauwelijks vertegenwoordigd in de BDSM-scene. Dit is gedeeltelijk te wijten aan de nogal negatieve connotatie van het woord, maar ook omdat sadisme en masochisme slechts een kleine variëteit van BDSM vormen

Tunnel spelletjes - het heerlijke gevaar

Tunnelspelen zijn heerlijk, maar ook gevaarlijk. Iedereen die zich inlaat met dit soort BDSM spel moet in staat zijn om over zijn eigen grenzen heen te gaan. Als je nog een nieuwkomer bent in de BDSM scène, begin dan niet meteen met tunnelspelletjes. Ze kunnen je afschrikken.

Scrotale infusie - een spel voor experts

Veel mannen zijn bijzonder gevoelig voor hun testikels en genieten erg van de stimulatie van dit gebied. Met scrotale infusie is een vorm van BDSM beschikbaar die juist van deze gevoelens gebruik maakt en een geheel nieuwe vorm van stimulatie inhoudt
Tags: Domina, Sklave
In de BDSM scene, heeft iedereen zijn plaats. Er is het dominante deel en het onderdanige deel. Of is dat er niet? Nee! Er is ook nog de wisselaar! Hij kan in beide rollen glijden.
Ageplay is een term uit de BDSM-wereld, waarbij één of beide partners in hun fantasie verschillende leeftijden aannemen en die tijdens het spel uitbeelden.
Ik ben dominant en leef dit graag uit in seksuele spelletjes. Maar ik ben geen sadist. Ik breng geen pijn toe om er bedwelmd door te worden, maar ik beleef mijn seksueel genot door de onderwerping van de sub aan mijn bevelen.
Tags: Dom, Sub, BDSM
Wie in een BDSM-relatie de dominante rol op zich neemt, heeft automatisch en per definitie meer rechten, maar ook meer plichten. Want het is aan de Dom om zowel de veiligheid van de sub te verzekeren