Filter sluiten
Filter op:

###1###

###3###

###4###

###6###

Erotische BDSM Verhalen

Wij bij Steeltoyz willen je niet alleen een mooie en hoogwaardige selectie moderne BDSM-artikelen aanbieden in onze online shop , maar we willen je ook meer bieden dan alleen een winkelervaring.
Daarom hebben we nu een nieuwe BDSM-bibliotheek gemaakt waar je in de stemming kunt komen met BDSM-verhalen.

Wij bij Steeltoyz willen je niet alleen een mooie en hoogwaardige selectie moderne BDSM-artikelen aanbieden in onze online shop , maar we willen je ook meer bieden dan alleen een winkelervaring.
Daarom hebben we nu een nieuwe BDSM-bibliotheek gemaakt waar je in de stemming kunt komen met BDSM-verhalen.

BDSM Verhalen: Mijn eerste echte straf door mijn meester

De boeien zijn omgedaan
Toen stopte mijn man eindelijk en hield me tegen. Nog steeds met de blinddoek om, stond ik daar te wachten. Ik voelde zijn handen op mijn lichaam. Ze maakten de knoop aan de voorkant van mijn kamerjas los. Zijn handen scheidden het gewaad. Ik hoorde hem scherp zijn adem inhouden.

Femdom Verhalen: Een huwelijksslaaf in sexhel

Kuisheid is een tintelend iets, maar het kan snel veranderen in een echte seks hel. Een seks hel die ik haat en liefheb meer dan wat dan ook op hetzelfde moment. Mijn vrouw heeft me volledig in de palm van haar hand. Ze heeft absolute macht over mij!
Mijn vriendin Carla en ik waren iets minder dan een jaar samen. We woonden nog steeds in aparte flats en zagen elkaar meestal alleen in het weekend omdat we het allebei nogal druk hadden met ons werk. De seks met elkaar was geweldig en behoorlijk bevredigend, ook al had ik zeker wat meer experiment van Carla gewild...
Als dominatrix ben ik goed thuis in vele gebieden van BDSM en kan ik je over vele ervaringen vertellen. Ik hou vooral van het gebied waar de testikels gemarteld worden. Zelfs de sterkste man geeft snel op als...

BDSM Verhalen: Zeven dagen slavenonderwijs

Ik heb een nieuwe slaaf. Ik weet nog niet hoeveel ervaring hij heeft. We hebben al eerste contacten gehad, maar helaas kun je nooit echt vertrouwen op de informatie van een slaaf. Hij lijkt onderdanig te zijn...

BDSM-verhalen over toestemming en veiligheid

Duik in de wereld van BDSM-spel met Susanne, een 41-jarige vrouw die haar diepste fantasieën beleeft. Leer hoe zij en haar partners een gecontroleerd verkrachtingsscenario plannen en uitvoeren, waarbij het belang van safewords en nazorg wordt benadrukt. Een boeiend inzicht in een wereld die wordt gekenmerkt door vertrouwen, respect en duidelijke grenzen.

BDSM Verhalen: Een week met Tease & Denial. Ik laat hem komen!

Mijn man en ik zijn al vele jaren getrouwd. Je zou denken dat ons seksleven in de loop van de tijd zou zijn ingeslapen. Maar dat is niet zo. En waarom? Omdat we leven van plagen en ontkennen. Ja, het is een fetisj en we zijn er heel open over!
Deze week is al helemaal gepland wat ons seksleven betreft. En toch is het niet voorspelbaar

BDSM-verhaal over de ontdekking

Duik in de verborgen kant van Mika, een jonge man die zijn seksuele grenzen verkent. Van het ontdekken van BDSM tot het onder de knie krijgen van bondagespel, ga met Mika mee op zijn spannende reis van zelfontdekking en seksuele verlichting.

BDSM-verhalen uit de echte wereld

Ga mee met een vrouw op haar reis van onderwerping naar dominantie in de wereld van BDSM. Ontdek hoe ze haar rol als sub in twijfel trekt en de fascinatie van dominantie ontdekt. Een authentiek verhaal dat de diversiteit en dynamiek van BDSM laat zien.

BDSM-verhalen voor beginners De eerste ontmoeting

Ga mee met Tanja en Erik op hun spannende reis door de wereld van BDSM. Van hun eerste ontmoeting in een park tot intense seksuele ervaringen, ontdek hoe Tanja haar verborgen verlangens ontdekt en Erik haar de kunst van dominantie en onderwerping laat zien.

BDSM-verhalen: Vertrouwen en zijde

Dompel jezelf onder in de fascinerende wereld van Mia en Tom terwijl ze hun eerste BDSM-sessie samen beleven. In "Trust and Silk" verkennen ze hun grenzen, bouwen ze aan vertrouwen en open communicatie en bereiken ze een nieuw niveau van emotionele intimiteit. Ga mee op hun reis en ervaar de spannende en angstaanjagende wereld van BDSM.

Mijn Nieuwe Slaaf - BDSM Verhalen

vandaag is de dag. Mijn nieuwe slavin zal naar mij komen voor haar eerste sessie. Ik kijk er naar uit. Ze had al indruk op me gemaakt bij onze eerste ontmoeting. Rondborstig, makkelijk in de omgang, aangenaam onderdanig en toch een opwindend karakter. We dronken koffie en spraken over onze wensen en ideeën. En toen maakten we een afspraak voor vandaag. Bij mij thuis, in mijn kleine privé studio. Ik heb alles al voor haar klaargemaakt

BDSM-verhalen: Een dag op de BDSM beurs met Cruel Reell

Een paar weken geleden ontdekte ik het account van de bekende dominatrix Cruel Reell op Twitter. Ik volgde het account en bekeek haar video's en berichten regelmatig.
Toen ik zag dat ze een slaaf zocht voor een workshop, zag ik dit als mijn grote kans.

Ik schreef haar en solliciteerde. Verrassend genoeg accepteerde ze mijn aanvraag.
We zijn al een tijdje op zoek naar een nieuwe kick in ons seksleven. We willen niet dat het saai wordt. We proberen veel SM en BDSM uit. Een paar weken geleden strekte Bianca een Peniskäfig naar me uit. Kuisheid was aan de orde van de dag. Het duurde niet lang. Ik hield het maar een paar dagen vol. Maar de aflossing was echt geweldig!

BDSM Verhalen: Ontvoerd en gebruikt

Ik stapte uit de inmiddels koud geworden badkuip, wikkelde me in mijn behaaglijk zachte badhanddoek en liet me ermee op mijn lekker verwarmde waterbed zakken. Voor een moment sloot ik mijn ogen en genoot van de rust. Ik werkte elke dag op een veel te drukke luchthaven en had de hele tijd lawaai in mijn oren. Dus mijn huis was mijn oase van welzijn. Dat is hoe comfortabel ik me voelde binnen mijn zelf gecreëerde vier muren. Eigenlijk moest ik me aankleden en vertrekken voor mijn nachtdienst. Maar in plaats daarvan opende ik mijn handdoek, bleef op het zachtjes dobberende waterbed liggen en liet mijn handen afdwalen
Wie heeft er niet ooit een eigen pony gewild? Ik was zeker een van die jongens die een pony wilde hebben zodat ik er goed op kon rijden. Weet je wat ik bedoel? Ik heb het niet over een dier, ik heb het over een hete meid. Ik bedoel een heet ponymeisje!
Hoe dichter het bij bloemenseks kwam, hoe meer ik me verveelde. Mijn vrienden waren altijd vol lof over hun geweldige sekservaringen en ik vroeg me af wat ik nu precies miste. Een orgasme was een echte zeldzaamheid voor mij.

BDSM Verhalen: In de leer bij een dominatrix

Ik ben jong en heb het geld nodig, antwoord ik graag als men mij vraagt waarom ik juist dit vak leer. Wat ben ik aan het doen? Ik ben in de leer bij een dominatrix.

Cuckold Story: Cuckolding - de beste relatie die je kunt hebben

De boeien zijn omgedaan
Lisanne was net 21 geworden toen haar leven beslissend zou veranderen. Ze had zelfvertrouwen en eindelijk de moed om te zeggen wat ze echt wilde. Ze was al bijna drie jaar samen met haar vriend Jan. De relatie verliep vrij goed, maar Lisanne had andere bedoelingen dan dat de relatie zo zou blijven. In het geheim besloot ze om haar Jan in een Cucki te veranderen.

Rietverhalen: Een huwelijk met stok

Hé jij, heb je je ooit afgevraagd hoe het is om een huwelijk met een stok te hebben? Ik leef in een speciale relatie vol plezier en pijn en wil graag mijn persoonlijke verhaal met jullie delen. In deze gids leer je meer over de wereld van stokverhalen en hoe je plezier en pijn kunt ervaren in een speciale relatie. Laat je inspireren door mijn verhalen en dompel jezelf onder in een wereld vol nieuwe avonturen. Ervaar de stok met mij en ontdek een nieuwe kant van je seksualiteit!

Fisting Geschichten: Mein Ausflug endet mit Fisting Premiere

Ich hatte heute wirklich schlechte Laune und plante, mich total zu betrinken. Vor wenigen Stunden hatte ich meinen Freund dabei erwischt, wie er es einer anderen Frau schön von hinten besorgte, während er mich im Büro wähnte. Ich war ausnahmsweise früher zu Hause, weil ich von meiner Chefin gefeuert worden war und wollte mir eine unterstützende Umarmung von meinem Partner abholen.
Ich hatte vor einigen Wochen eine wahnsinnig interessante und erotische Frau im Internet kennengelernt und mich bereits zweimal mit ihr getroffen. Unsere Vorlieben und sexuellen Interessen waren einander sehr ähnlich und die Chemie zwischen uns stimmte von der ersten Sekunde an. Sie stand total drauf, ihre Sexpartner zu dominieren und ich liebte es, mich von einer strengen Herrin unterwerfen und kontrollieren zu lassen.

Strapon Verhalen: Verwrongen werelden

"Nadja, ga op je knieën zitten en zuig me!" zei Sergei minstens één keer per week tegen me en ik haatte het! Hij was zo onverzorgd! Sergei lette nooit op wat hij at en dronk. Hij dacht niet na over persoonlijke hygiëne. Dus stak hij zijn zweterige kleine lul naar me uit...
De boeien zijn omgedaan
Hou je van pak slaag verhalen? Dan zul je van mijn leven houden, want mijn leven is één spanking verhaal! Ja, dat klopt, ik krijg graag op mijn donder! Wie kan beweren dat hij door zijn man wordt afgeranseld en het nog lekker vindt ook? Ik kan het!

Feminisatie geschiedenis: Gedwongen Feminisatie door mijn Dominatrix

Toen mijn dominatrix me voor de eerste keer haar mietje noemde, wist ik nog niet wat me te wachten stond. Maar dat zou heel snel veranderen. Lees zelf het verhaal van hoe mijn meesteres mij zachtjes en consequent introduceerde in de vrouwelijke wereld van erotiek.
Als slaaf van mijn Meesteres had ik vanaf het eerste moment bloed geproefd. Mijn allereerste facesitting had me al zo geil gemaakt dat Lady Svea mijn beste stuk met de zweep moest bewerken. Anders was ik veel te vroeg klaargekomen en dat mocht niet.
De boeien zijn omgedaan
Voor de zoveelste keer ijsbeerde ik heen en weer in de kleine kamer. Ik was gewoon te nerveus om stil te zitten. Mijn maag verkrampte op een aangename manier, een laagje zweet had zich op mijn rug gevormd. Ik was in deze toestand sinds gisteravond.
Rond 19:00 uur ging mijn telefoon. Ik kon mijn oren niet geloven. Het was de zoete stem van mijn meesteres Svea.

BDSM Verhalen: Van Meesteres tot Slaaf

Ik ben Hera, ja natuurlijk is dat niet mijn echte naam, maar wat maakt jou dat uit?! Ik heers over jullie allemaal en jullie zijn slechts mijn slaven. Gebonden door mijn mooie gezicht, kan en zal ik met je doen wat ik wil. Wil je me weerstaan? Doe het en ik zal je straffen!!!!
Als Meesteres Katharina, oefen ik mijn beroep als dominatrix zes dagen per week uit. In mijn werk wordt elke dag opnieuw beleefd. Het is nooit meer hetzelfde. Mijn leven kon niet gevarieerder zijn. Ik doe mijn werk al enkele jaren en heb veel verhalen te vertellen. Ik wil er graag een paar met u delen.
Ik woonde graag in het centrum van Keulen en mijn flat te midden van al die kleurrijke drukte en al die verschillende mensen was als een geheime schuilplaats voor mij. Vanaf mijn balkon kon ik de mensen in de cafés en tijdens het winkelen gadeslaan en genieten van de bedrijvigheid om mij heen

BDSM Verhalen: De Professor

Het was al laat op de avond en het universiteitsinstituut was bijna verlaten. Alles lag er stil en verlaten bij. Maar een vreemd geluid uit een van de kantoren trok mijn aandacht. Ik liep stilletjes naar het einde van de gang en zag daar een van mijn professoren uit mijn studietijd, op wie ik een paar jaar geleden nogal een oogje had gehad. Hij leek iets van een rijzweep in zijn hand te hebben...

BDSM Verhalen: Geef het aan mij met alle zwepen die er zijn!

Oh alsjeblieft alsjeblieft, laat me je slaaf zijn. Ik sta bijna elke morgen op met deze gedachte in mijn hoofd. Ik wil de streken voelen op de blote huid, ik wil de verschillende texturen voelen. Plus dit kloppend geluid, het aangename branden op de huid. Het maakt me zo waanzinnig heet!...

BDSM Verhalen: CFNM - Geklede Vrouw Naakte Man

De kamer klonk groot. Hij voelde warm licht op zijn huid, hoorde de ademhaling van mensen om hem heen, maar hij kon niets zien. Een paar minuten geleden hadden ze het masker over zijn ogen getrokken. Hij voelde de dikke leren band rond zijn hoofd, die het masker op zijn plaats hield. Zachte handen leidden hem verder.
Vandaag is een spannende dag hier op de boerderij. Een nieuwe jongedame heeft zich aangemeld en zal vandaag haar eerste dag bij ons doorbrengen. We zijn een speciale trainingsboerderij. Omdat we toekomstige ponymeisjes opleiden.
Mijn eerste echte ervaring met BDSM deed ik op toen ik midden dertig was. Daarvoor ging het niet verder dan onschuldige bondagespelletjes en experimenten met kaarsvet.

BDSM-verhaal - Avonturen met spanking en bondage

Daar was hij weer. Slechts een paar meter scheidden mijn bureau van het bureau van mijn nieuwe collega Alex. Hij was een echte blikvanger

Bondage Verhalen: Eerste ervaring met bondage

Op een dag was ik aan het dansen met mijn vriendin Vanessa in de heetste club. Wij waren beiden niet vies van een sensueel avontuurtje en vonden het erg leuk om de aanwezige heren met wederzijdse strelingen te plezieren. Vanessa had al een aanbidder uitgekozen en was hartstochtelijk met hem aan het zoenen in een hoek van de dansvloer.
Eindelijk was het tijd om de chatroom binnen te gaan. De cam van mijn slaaf was al ingeschakeld. Met een dubbele klik vergrootte ik het beeld tot het hele scherm, leunde achterover in mijn stoel en genoot van het schouwspel.
Zoals altijd zat ze aan haar bureau voor haar PC, zodat ik haar vanaf haar middel kon zien. Ze droeg de zwarte leren halsband en een groene beha die erbij hoorde. Haar lange zwarte haar was vastgebonden in een strakke vlecht. Ze ging rechtop zitten, zodat haar borsten duidelijk zichtbaar waren in het camerabeeld. Haar hoofd was lichtjes neergeslagen, haar blik onderdanig op de camera gericht.
Alles was precies zoals ik had besteld. Met een glimlachje bracht ik haar foto terug op normale grootte en typte het eerste bericht in.

### Training: Mijn SM ontmoeting met een vreemde

Ik opende de deur en kwam de kamer binnen. Het was donker en stil. Vreemd stil. Ze moest hier zijn. We hadden tenslotte afgesproken elkaar vandaag te ontmoeten. En waarom zou anders de deur op een kier staan? Vreemd. Op een of andere manier kreeg ik het gevoel dat er hier iets niet klopte.

###0###

Een brede selectie BDSM-verhalen

Onze BDSM-verhalen bestrijken een breed scala aan interpersoonlijke spelen uit het enorme veld van BDSM.

We hebben een grote selectie verhalen, waaronder femdom verhalen, SM verhalen, sadomaso verhalen, BDSM verhalen, fetisj romans, thrillers, slaaf & slavin verhalen, korte verhalen en erotische verhalen.

Ons doel is om voor elke smaak het juiste verhaal te bieden.

Stuur ons jouw BDSM-verhalen

We willen ook graag dat je je fantasieën deelt. Als je zelf een BDSM-verhaal hebt geschreven dat je graag wilt delen, stuur ons dan jouw zelfgeschreven BDSM-verhaal via ons contactformulier. We kijken ernaar uit van je te horen en je verhalen met andere lezers te delen.

Communicatie en veiligheid

We willen benadrukken dat veiligheid en communicatie bijzonder belangrijk zijn bij BDSM-spel. Dit soort spel kan fysiek en emotioneel intens zijn, dus het is belangrijk dat alle betrokkenen hun grenzen en voorkeuren bespreken en expliciet toestemming geven voor bepaalde activiteiten.

Communicatie helpt ook om een veilige, positieve en plezierige ervaring te garanderen. Zonder toestemming en communicatie kunnen er ongewenste ervaringen of verwondingen optreden

###1###

Ontdek de diversiteit van BDSM

In onze BDSM-bibliotheek vind je een grote selectie verhalen die je laten zien hoe kleurrijk en divers het gebied van BDSM en bondage kan zijn. We willen je inspireren om deze nieuwe wereld samen met je partner te verkennen en nieuwe genoegens te ontdekken. Lees onze verhalen en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Conclusie

We hopen dat je zult genieten van onze BDSM-bibliotheek en dat onze verhalen je zullen inspireren en opwinden. Veel plezier bij het bladeren en lezen.