BDSM-speelgoed - overzicht en aanbevelingen

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van BDSM en wil je jezelf uitrusten met de juiste speeltjes? Of heb je al je eerste ervaringen opgedaan en wil je je uitrusting uitbreiden? Dan ben je aan het juiste adres. In deze gids laten we je de belangrijkste BDSM-speeltjes zien en geven we je praktische aanbevelingen.

Ben je nieuwsgierig naar de wereld van BDSM en wil je jezelf uitrusten met de juiste speeltjes? Of heb je al je eerste ervaringen opgedaan en wil je je uitrusting uitbreiden? Dan ben je aan het juiste adres. In deze gids laten we je de belangrijkste BDSM-speeltjes zien en geven we je praktische aanbevelingen.

Wat is een Hogtie? De Bondage Gids

Hoewel de term hogtie oorspronkelijk uit de vee-industrie komt, heeft hij snel zijn weg gevonden naar de BDSM-scene. Veel mensen dromen niet alleen van een hogtie, maar genieten in vele situaties van deze bijzondere vorm van bondage.

De ultieme borstband: Een gids voor beginners

Ontdek de opwindende en erotische ervaring van BDSM borstbinding. Onze uitgebreide gids voor beginners biedt tips en trucs over de juiste techniek en materiaalkeuze en over mogelijke risico's. Ervaar een nieuw gevoel van controle en onderwerping en versterk de band met je partner.
Voor veel mensen is vastbinden een deel van het opwindende deel van BDSM-spelletjes. Maar niet elk touw is hiervoor geschikt. In deze gids willen we je laten zien waarom katoenen touwen de beste keuze zijn voor veilige bondage en hoe je ze goed kunt gebruiken.

Hand- en voetboeien: De ultieme gids

Voor veel mensen is het idee om vastgebonden te zijn opwindend en erotisch. Bondage kan een geweldige manier zijn om de seksualiteit op te frissen en avontuur in de slaapkamer te brengen. Er zijn echter enkele dingen die je in gedachten moet houden als je met bondage speelt. In deze gids bekijken we hoe je veilig en erotisch kunt vastbinden.
Wil je je seksleven nieuw leven inblazen en de controle overnemen in de slaapkamer? Ontdek de wereld van testikelmarteling in BDSM en herdefinieer de pijngrens van je slaaf. Of het nu gaat om lichte klappen, het oprekken van de urinebuis of het verpletteren van de bal: we laten je zien hoe je de marteling van pik en bal kunt perfectioneren en je partner in extatische pijn kunt storten. Maar pas op: als je jezelf wilt onderwerpen aan testikelmarteling, kun je geen mietje zijn!

Erotische was spelletjes: Spelen met vuur

Wassen spel is net zo tintelend en heerlijk voor vrienden van SM als voor vele andere paren die willen genieten van de sensatie van heet kaarsvet op hun huid. De tintelende mengeling van spanning en wisselende pijn maakt het wasspel voor veel mensen tot een echt hoogtepunt in bed. Het is vooral belangrijk dat u de belangrijke veiligheidsregels in acht neemt wanneer u met was speelt
Tags: BDSM, SM Spiele
Veel mensen zijn vooral gefascineerd door flagellatie. Wij laten u zien wat er schuilgaat achter de term Engelse opvoeding, waar u op moet letten bij deze spelletjes en welke gevaren en mogelijkheden deze seksuele S&M-spelletjes bieden.
De strafbok is het perfecte bondage-instrument, dat kan worden uitgebreid met vele accessoires en waarmee verschillende spelletjes mogelijk zijn. We laten je zien wat een goede strafbok is en wat je kunt verwachten.

Het BDSM Andreaskruis - Boeiend Genot

Het Andreaskruis is een populair SM-meubel in de BDSM-scene, dat absolute fixatie en bondage mogelijk maakt voor een grote verscheidenheid aan spelletjes.
Je kunt altijd zeer gevarieerde bondage spelletjes maken. Enerzijds omdat ze gewoon je fantasie prikkelen, anderzijds omdat er zo veel verschillende bondagesets zijn. We hebben verschillende variaties getest.

Vijgende Definitie: Deze BDSM Seks Praktijk is Verschroeiend Heet

Figging is een praktijk waarbij gember wordt geschild en gevormd tot een buttplug en dan in de anus wordt ingebracht.

Productpresentatie: BDSM-meubel vloerstaander

Deze roestvrijstalen vloerstaander kan alleen maar inspireren. Door de robuuste en stabiele vorm van de schandpaal kun je samen met je partner genieten van allerlei verschillende bondagespelletjes. De complete set bevat een handboeienhouder, een knevelhouder, een halsbandbevestiging, een bekkensteun en een dildohouder.

BDSM-speeltjes - Wat je moet weten

Overzicht van de belangrijkste BDSM-speeltjes

Zwepen
Handboeien
Blinddoeken
Knevels
Beperkingen

Aanbevelingen voor de eerste stappen

Let op de kwaliteit
Kies speelgoed dat past bij jouw ervaring en voorkeuren
Denk na over hoe je het speelgoed wilt gebruiken voordat je het koopt

Tips voor gevorderde BDSM-spelers

Investeer in speeltjes van hoge kwaliteit
Probeer nieuwe speeltjes uit
Gebruik ook alledaagse voorwerpen om nieuwe ideeën te ontwikkelen

Hoe vind je het juiste BDSM-speelgoed

Ontdek de verschillende soorten BDSM-speeltjes
Lees getuigenissen van andere BDSM-spelers
Vraag naar aanbevelingen op BDSM-fora

Samenvatting:

Deze gids heeft je een overzicht gegeven van de belangrijkste BDSM-speeltjes en praktische aanbevelingen voor het kiezen van het juiste speeltje. Van de selectie voor beginners tot tips voor gevorderde spelers, alles is inbegrepen. Informeer jezelf grondig en kies het speeltje dat past bij jouw ervaring en voorkeuren.