Anale haak voor de bondage sessie.

Geschikt voor beginners en gevorderden door de verschillende balmaten. Kies anaalhaken van hoogwaardig materiaal. Bij Steeltoyz, uw speciaalzaak voor BDSM-speeltjes, zit u aan de veilige kant.

Geschikt voor beginners en gevorderden door de verschillende balmaten. Kies anaalhaken van hoogwaardig materiaal. Bij Steeltoyz, uw speciaalzaak voor BDSM-speeltjes, zit u aan de veilige kant.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Analhaken, anal haken, Bondage haken, cruel reell
Anaalhaken voor bondage liefhebbers
Ontdek nieuwe bondagedimensies met de Steeltoyz anaalhaak - veilig en stimulerend. Product omschrijving Nieuwe dimensies van genot Dompel jezelf onder in een wereld van nieuwe bondage ervaringen met de Steeltoyz anaalhaak. De haakvorm en...
van € 49,90
Extra ballen - de juiste maat voor iedereen
Extra ballen - de juiste maat voor iedereen
De Holeblocker is een combinatie van een penisring en een anaal stimulerend middel. De bijgeleverde bal aan het uiteinde van de penisring, die in of naar de anus wordt geleid, is niet voor alle mensen even geschikt. Daarom bieden wij...
van € 29,95

De anale haak als wellustig element in BDSM


Anaalhaken, ook wel Anal haken genoemd, worden al heel lang gebruikt in de BDSM scène en zijn onmisbaar in veel speelsessies. Met hoogwaardige en goed geplaatste anaalhaken kun je plezier en pijn perfect combineren. Vooral bij bondagesessies zijn de haken erg populair om de passieve partner elke beweging extreem sterk te laten voelen.
 
De anaalhaken zijn vaak zo verbonden met de bondage dat elke beweging van de sub wordt overgebracht op de haak. Vooral voor beginners vormen de haken echter ook een zeker gevaar, omdat ze zeer snel hevige pijn kunnen veroorzaken.
 
Daarom moet je het gebruik van anale haken langzaam benaderen en eerst hun gevoel leren kennen buiten een sessie.

Wat is een anaalhaak?

Een anaalhaak - ook wel haak genoemd - is een haakvormig seksspeeltje met een balletje aan de onderkant. Deze bal wordt Anal of vaginaal ingebracht en zorgt, wanneer hij op zijn plaats zit, voor een aanzienlijke stimulatie. Door de haakvorm kan de haak nu aan touwen of kettingen worden bevestigd en op zijn plaats worden gehouden.
 
Elke beweging aan het touw of de ketting wordt onmiddellijk overgebracht op de haak en kan deze vaak sterker in het lichaam trekken. Daarom is de plaatsing van de anaalhaken bijzonder belangrijk voor hun effect. Als de haak optimaal geplaatst is, zal de sub proberen alle ongewenste bewegingen te vermijden om aan de potentiële pijn van de haak te ontsnappen.
 
Op deze manier kan een sub of een onderdanige met weinig middelen uiterst volgzaam worden gemaakt, wat in veel spelsituaties zeer populair is. De kogels aan het uiteinde van de anaalhaken zijn verkrijgbaar in verschillende diameters. Op die manier kan de haak optimaal worden aangepast aan het eigen ervaringsniveau en de eigen stretchingvaardigheden.
 
Toch is haken geen speelgoed voor absolute beginners en moet het altijd eerst in een veilige omgeving en met voldoende tijd worden verkend.

Hoe gebruik ik een anaalhaak?

Je kunt een anaalhaak zowel Anal als vaginaal gebruiken. Let op de juiste maat van de haken. Terwijl grotere ballen vaginaal meestal geen probleem zijn, is de situatie heel anders wanneer je ze anaal gebruikt. In ieder geval is het belangrijk dat de haken goed gespannen zijn en goed glijden.
 
Daarom moet je bij het gebruik van een anaalhaak niet beknibbelen op glijmiddel en de opening grondig voorstrijken voordat je de haak gebruikt. Het beste is om hiervoor een vinger of een kleine Anal vibrator of plug te gebruiken. Zo kan de sluitspier wennen aan de belasting en zich ontspannen.
 
Dit maakt het inbrengen van de anaalhaak veel makkelijker. Steek nu langzaam en voorzichtig de anaalhaak in de gewenste lichaamsopening. Het is het beste om de haak zo te plaatsen dat hij al in de goede richting wijst. Op die manier kunt u het niet alleen sneller repareren, maar ook gemakkelijker de positie ervan controleren. Zodra de haak op zijn plaats zit, kan hij worden gecombineerd met touwen, kettingen, bondage of andere elementen door gebruik te maken van het oogje aan het uiteinde.
 
De bedoeling is dat bewegingen van de sub de haak dieper in de opening duwen, wat vrij oncomfortabel kan aanvoelen en de bewegingsmogelijkheden van de sub(s) aanzienlijk beperkt. Een goed geplaatste anaalhaak in combinatie met bondage kan de controle van de passieve partner veel gemakkelijker maken.

Ruime keuze: Welke anaalhaak moet ik kopen?

Anaalhaken worden vervaardigd en verkocht door een grote verscheidenheid van leveranciers. Het is belangrijk dat u alleen seksspeeltjes van goede kwaliteit koopt. Goede anaalhaken zijn altijd gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. Let vooral op deze ontwerpen. Slechte kopieën zijn vaak gewoon gecoat om op roestvrij staal te lijken.
 
Dergelijke coatings kunnen echter snel afbladderen, waardoor de anaalhaak niet langer bruikbaar is. Bovendien biedt het materiaal roestvrij staal vele voordelen voor het gebruik van anaalhaken. Ten eerste past het materiaal zich zeer goed aan de lichaamstemperatuur aan, waardoor de haken veel comfortabeler zijn om te dragen. Bovendien kunt u gemakkelijk spelen met de temperatuur van de haken.
 
Verwarm ze in warm of koud water om het gevoel nog intenser te maken. Het roestvrije staal kan ook worden gecombineerd met een breed scala aan smeermiddelen, zodat u vrij bent om te kiezen wat u wilt. Het materiaal is ook ideaal voor mensen met allergieën, aangezien hoogwaardig roestvrij staal geen allergische reacties kan opwekken.
 
En last but not least: roestvrij staal is niet alleen uiterst duurzaam en duurzaam, maar ook zeer gemakkelijk te reinigen en te ontsmetten. Zo kunt u de anaalhaak heel goed schoonmaken en snel en gemakkelijk klaarmaken voor elk gebruik.

Voor de grootte van de anaalhaken, moet je je oriënteren op je eerdere ervaring. Aangezien de haken verkrijgbaar zijn in verschillende maten en diameters, hangt het van uw rekvermogen af welke haak u kunt gebruiken. Bij vaginaal gebruik is deze beperking slechts zeer gering, maar bij anaal gebruik is minder in het begin vaak meer.
 
Het is beter om te beginnen met een klein en smal haakje, zodat u niet de pijn hebt van het uitrekken wanneer u het inbrengt. Dat komt omdat de haak de rek bij elke trek aanzienlijk verhoogt. Als het inbrengen van de anaalhaak je al tot aan je grenzen brengt, zul je nauwelijks kunnen genieten van het trekken aan de haak.
 
Daarom zijn anale haken altijd een nieuwe uitdaging, zelfs voor ervaren stretchers. De bewegingen van de haak zijn immers op een heel andere manier te voelen en te ervaren dan bijvoorbeeld het gevoel van een plug of een ander seksspeeltje op de kringspier.

Waar moet ik speciaal op letten als ik een anaalhaak gebruik?

Bij anaalhaken speelt een goede en veilige plaatsing een bijzonder belangrijke rol. Aangezien de haken niet zijn ontworpen om flexibel te zijn, moeten zij optimaal worden geplaatst om het gewenste effect te hebben. Steek de anaalhaak voorzichtig en langzaam in de gewenste lichaamsopening en plaats hem zo dat je de haak nu kunt verbinden met de bondage of het touw of de ketting.
 
Door zijn vorm kan de haak gemakkelijk rusten op een bot of een lichaamsdeel met weinig opvulling. Je moet hier bijzonder voorzichtig zijn. Door zijn gewicht en hardheid kan de anaalhaak snel leiden tot ongewenste en bijzonder onaangename pijn.
 
Bovendien moet de haak zo worden vastgemaakt dat schokkerige en grote bewegingen aan de haak niet mogelijk zijn. Zelfs onvoorzichtige bewegingen van de onderzeeër zouden de haak slechts minimaal moeten kunnen bewegen. Dit komt omdat schokkerige of sterke bewegingen van de haak kunnen leiden tot een snelle en zeer punctuele uitrekking van de sluitspier en de omliggende weefsels, waardoor de pijn in een oogwenk ondraaglijk wordt.
 
Zelfs met veel ervaring in anale of vaginale stretching is dergelijke pijn uiterst ongemakkelijk en kan leiden tot het beëindigen van de sessie. Bovendien moet de anaalhaak niet zo gedraaid worden gebruikt dat hij enorm tegen de darmwand drukt.
 
Dit is niet alleen uiterst onaangenaam, maar kan bij schokkerige bewegingen ook tot schade leiden, waardoor de sessie onmiddellijk moet worden afgebroken. Zorg ervoor dat de anaalhaakjes bij elk gebruik optimaal in de vagina of anus worden geplaatst om verwondingen door het haakje veilig te voorkomen. Dankzij de ronde vorm en het comfortabele gevoel kan een haak ook zonder problemen voor langere sessies worden gebruikt.
 
Bedenk wel dat een smeermiddel na verloop van tijd kan uitdrogen. Voordat je de anaalhaak verwijdert, moet je altijd opnieuw glijmiddel aanbrengen om pijn tijdens het verwijderen te voorkomen.

Belangrijke tips voor beginners

Veel van de bovenstaande tips zijn ook van toepassing op beginners in de wereld van het anaal haken. Als u besloten hebt om haken in het spel te gebruiken, moet u ze eerst zelf uitproberen of uittesten in statisch spel met uw sub.
 
Neem in ieder geval ruim de tijd en rek de sluitspier goed uit voordat u de haak gebruikt. U kunt de haak in het begin draaien en zien hoe de anaalhaak aanvoelt en hoe hij het prettigst zit. Begin in ieder geval in een positie waarin de haak niet zonder opzet kan worden verplaatst. Een goede manier om te beginnen is om de anaalhaak aan een heupketting te bevestigen. Hier kan geen overmatige beweging worden uitgelokt, zodat de passieve partner goed aan het gevoel kan wennen.
 
In principe moet je altijd afzien van het volledig fixeren van je partner in wiebelige posities met de anaalhaak. Dit kan snel leiden tot ongelukken, die maar al te snel een einde aan de pret zouden maken. Als je echter met zorg en voorzichtigheid speelt, zul je de anaalhaken enorm aangenaam vinden en zul je in je eigen spel bijna niet meer zonder willen.
 
Voel je vrij om te experimenteren met de verschillende maten. De grotere anaalhaak hoeft niet altijd de sterkere stimulatie te bewerkstelligen. In veel gevallen is positionering veel gemakkelijker en flexibeler met een kleinere bal, terwijl een grote bal op anale haken al snel te oncomfortabel kan worden. Het is niet mogelijk om hier exacte aanbevelingen te geven, omdat elke persoon anders gebouwd is en anders reageert op stimulatie met anaalhaken.

Als je het gevoel van de anaalhaken wilt intensiveren, kun je ze in beweging zetten door ze lichtjes aan te raken. Wees echter voorzichtig met het aanraken van de haken, want te hard trekken kan snel oncomfortabel worden.
 
Je kunt ook gemakkelijk een anaalhaakje in beweging zetten met een sterke vibrator of een Magic Wand en zo het genotcentrum en de zenuwuiteinden bij de sluitspier prikkelen. Dit geeft je een breed scala aan mogelijkheden om de anaalhaak niet alleen te gebruiken als fixatie, maar ook als een nuttig sexspeeltje.

Als je nu geïnteresseerd bent in het zelf gebruiken van een anaalhaak, dan vind je bij Steeltoyz een grote selectie anaalhaken van hoge kwaliteit waarmee je je kennismaking met deze vorm van BDSM-spel kunt beginnen. Probeer de anaalhaak alleen of samen met je partner en ervaar het nieuwe gevoel van volledig verslaafd zijn.
 
Indien goed gebruikt, kan een anaalhaak een duidelijke verrijking zijn en je spel merkbaar veranderen en uitbreiden. Tenslotte wordt het genotcentrum perfect gestimuleerd wanneer de anaalhaak optimaal geplaatst en aangesloten is.

 

Laatst bekeken