BDSM Paddle - Optimale dosering van slagen

Toon je dominantie met de BDSM peddel en geniet van de luide klap wanneer hij je blote billen raakt. Peddel gids

Toon je dominantie met de BDSM peddel en geniet van de luide klap wanneer hij je blote billen raakt. Peddel gids

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Grote leren peddel met gaten: Spanking Deluxe
Grote leren peddel met gaten: Spanking Deluxe
Beleef intensere spanking momenten met de grote leren paddle - voor tintelende discipline. Deze grote leren paddle met gaten is de perfecte combinatie van esthetiek en functionaliteit. Hij voelt zacht en delicaat aan op de huid met een...
€ 78,90
Lilaschwarzes Paddel aus mehreren Schichten
Paars zwarte peddel gemaakt van verschillende...
De perfect gevormde peddel is niet alleen qua uiterlijk overtuigend: het paars-zwarte design is zeer aantrekkelijk, maar binnenin deze peddel zit een waar wonder! Het is opgebouwd uit verschillende lagen, aan één kant licht gewatteerd....
€ 24,95
BDSM Paddle
Mister B paddle met stompe pinnen
Een zeer stijlvolle peddel, gemaakt van dik leer, dat is bezaaid met stompe noppen. Deze peddel is een stap in de hardere richting: de stompe pinnen dringen met de slag dieper in de huid en zorgen voor een stekende pijn die zich met...
€ 68,90
Mister B Double Paddle klein
Mister B Double Paddle klein
€ 56,90
5 Finger Paddel
Mister B 5 Vinger Paddle
Open een nieuw hoofdstuk in je seksleven: Met deze peddel kun je een afdruk achterlaten in de vorm van je hand. Prachtige kunstwerken kunnen worden gemaakt op de billen. Maar je gehoor is hier ook niet onbelangrijk: Deze paddle slaat met...
€ 83,90

 

Wat is een BDSM peddel?

Iedereen moet weten wat een peddel is. Het is een roeitoestel voor kanoën. Maar wat is een BDSM peddel? Peddel betekent eigenlijk peddel. Wat BDSM is zal duidelijk zijn voor iedereen die rondhangt op onze pagina's. Anders, voel je vrij om de bijbehorende blog te lezen.

Een BDSM-paddle is iets met een seksuele of erotische achtergrond. Het is een strafwerktuig, dat vaak in combinatie wordt gebruikt bij fetisjvoorstellingen van uiteenlopende aard. Paddles horen bij spanking en zijn in verschillende uitvoeringen te vinden in elke goede domina studio.

Waar wordt een peddel voor gebruikt?

De BDSM peddel wordt gebruikt voor kastijding. Het heeft niets met roeien te maken. Het is een spel tussen boven en onder. Seks sessies zijn nauwelijks denkbaar zonder een peddel in BDSM. Een BDSM paddle kan zacht of gewelddadig gebruikt worden. Het kan worden gebruikt voor kastijding of om kunstig erotisch te doen en grote patronen op de huid achter te laten. BDSM peddels worden vaak gebruikt in verband met bondage.

Welke soorten zijn er?

Natuurlijk, niet elke spanking paddle is hetzelfde. Er zijn verschillende materialen, verschillende maten en vormen. Elke goede SM winkel / BDSM winkel heeft verschillende ontwerpen in de aanbieding.
Paddles voor BDSM winkels worden steeds diverser. Er zijn niet alleen verschillen in vorm, maar ook in extra's. Er zijn peddels met klinknagels, peddels met stompe stekels of peddels met gaten.

U kunt ook kiezen of het van leer, hout, kunststof of zelfs metaal moet zijn.
De verscheidenheid is enorm en lijkt voortdurend toe te nemen. Fabrikanten komen steeds met nieuwe ideeën, dus het is nooit saai om naar SM peddels te kijken.

Heeft een grote peddel een veel sterkere impact?

Wat peddels betreft, is de grootte minder belangrijk. Een grote seks peddel is niet per se sterker. Het hangt meer van het materiaal af. Hoe harder het materiaal, hoe harder de impact gevoeld kan worden.

Bovendien kunnen de grote extra's, zoals klinknagels of spikes, ook bepalend zijn voor de pijn. Dus het hangt niet altijd af van de kracht van de slag.
SM peddels met gaten of geponste gaten verminderen de luchtweerstand. Dit betekent dat de paddle de huid harder kan raken, en de uitsparingen laten grote sporen na op de huid.

Woorden als slet of trut zijn op de huid te lezen. Of een grote smiley op de blote bips. Maar harten en dergelijke zijn ook populaire markeringen.

Wat zijn de verschillen in het materiaal van de peddel?

Natuurlijk zijn er verschillen in het materiaal. Een lederen peddel is veerkrachtig, een plastic peddel is wat stijver. Hout kan bijzonder pijnlijk zijn, evenals rubber. Ze zouden allemaal duurzaam moeten zijn, zolang ze maar professioneel gemaakt zijn.

Sommige peddels zijn heel gemakkelijk te onderhouden, andere wat tijdrovender. Een lederen peddel, bijvoorbeeld, moet af en toe worden ingevet om te voorkomen dat hij poreus wordt. Rubber is gemakkelijker te hanteren, omdat het bijna geen verzorging nodig heeft.

Het grootste verschil is echter hoe je het gebruikt. Het maakt niet uit van welk materiaal je BDSM paddle is gemaakt, het hangt van jou af hoe ver en met hoeveel zwaai je gebruikt.

Waar moet ik op letten als ik een peddel gebruik?

Als je je fetisj wilt uitleven met een peddel, ga er dan niet zomaar wild mee om! Maak je van tevoren vertrouwd met het strafmiddel. Doe luchtstoten, kijk hoe het zich gedraagt en hoe het aanvoelt in je hand. De paddle is een seksspeeltje dat niet veel oefening vereist.

U moet zich er echter van bewust zijn met welke lichaamsdelen van uw billen u wel en met welke u niet kunt werken. Lees over wat taboe zones zijn. Anders is er niets dat je tegenhoudt om je eerste sessie met een peddel te hebben.

Waar moet ik op letten als ik een peddel koop?

Wat voor soort BDSM-paddel wil je? Een eenvoudige, normale of iets chiques? Neem de tijd om de beschikbare BDSM peddels te bekijken en te beslissen wat je het beste bevalt. Lees de beschrijvingen en, indien nodig, de beoordelingen van de producten.
Hij moet goed in de hand liggen, dus neem een peddel met een uitgeholde handgreep zodat hij niet wegglijdt. Kijk naar de gebruikte materialen en de kwaliteit van het vakmanschap.

Laatst bekeken