Fetisch Ratgeber & Inspiration

De fetisjgids

Ontdek de opwindende wereld van fetisjen en hoe je ze veilig en sensueel kunt uitleven. In onze gids vind je waardevolle tips en aanbevelingen voor accessoires en producten, maar ook instructies over hoe je met je partner kunt praten en hoe je je fantasieën veilig kunt uitleven.

De schoenenfetisj: wijder verbreid dan je denkt

Als we de verschillende onderzoeken mogen geloven, hebben veel meer mensen ter wereld een schoenenfetisj dan algemeen wordt aangenomen. Dit is echter ook een zeer geruststellend gegeven voor veel mensen die zelf een schoenenfetisj hebben

Nylon Verhalen: Nylon Fetisj in het Huwelijk

Maar op een dag drong het tot me door. Ik wilde mijn nylon fetisj tenminste een beetje uitleven. Mijn dame heeft een hele la vol met nylonkousen, panty's en dergelijke. Ik ging op het bed zitten, opende de lade en haalde er een handvol nylondingen uit.

Dinerjasje - Roken als Fetisj en Passie

Dit is een fetisj die verschillende zintuigen tegelijk aanspreekt en die vooral door mannen wordt gewaardeerd

Nylon Fetish: Wanneer panty's sexueel opgewonden raken

Als je seksueel opgewonden raakt van nylon panty's, sokken en dergelijke, dan heb je een zogenaamde nylon fetisj. Meer mensen hebben deze fetisj dan je zou denken, en steeds meer mensen zijn er open over.

Voet Fetisj Verhalen : Laat me van je voeten houden

Ik, Jeanette, wilde wat bijverdienen vele, vele jaren geleden. Ik heb dit geprobeerd in de vorm van het verkopen van gedragen ondergoed. Een lief, geurig handeltje, dat puur via internet en per post werd gedaan. Tot ik op een dag iets tegenkwam dat heel nieuw voor me was
Ik zou vandaag geen compromis sluiten, dat wist ik al. Daarom stuurde ik Jennifer meteen naar de douche nadat ze bij me had aangebeld. Ik had immers niet voor niets mijn uitrusting wat uitgebreid zonder het haar te vertellen.

Latex Story: Mijn Eerste Fetish Party

Hoe lang had ik naar dit moment uitgekeken? Mijn eerste fetisj feestje kwam eraan. Ik heb al dagen niet fatsoenlijk kunnen slapen, ik was zo nerveus. Het kaartje stond al weken op mijn prikbord en ik had er sindsdien elke dag wel honderd keer naar gekeken. Eindelijk mocht ik in de duistere wereld van de erotiek duiken. Verheug je met mij, want het zal een latex verhaal zijn.

Wat is een Kinky Party?

De voet fetisj is waarschijnlijk een van de bekendste fetisjen in de wereld. Wij willen u graag laten zien waar het allemaal om draait en wat voor veel fetisjisten op dit gebied belangrijk is.

Enema seks is een speciale fetisj

Enema seks is een speciale fetisj die geliefd is bij zowel mannen als vrouwen. Er zijn veel verschillende vormen van klysma seks, die kunnen worden geïntegreerd in verschillende rollenspelen of genoten als een solo ervaring.
De voet fetisj is waarschijnlijk een van de bekendste fetisjen in de wereld. Wij willen u graag laten zien waar het allemaal om draait en wat voor veel fetisjisten op dit gebied belangrijk is.

Ik heb een fetisj. Nou en?

Heb je een fetisj? Nou en? Een op de zes mensen heeft een voorkeur voor speciale sekspraktijken. Dus je bent zeker niet alleen met je speciale voorkeur.
De term gedwongen vervrouwelijking verwijst naar de geleidelijke transformatie van een mannelijke slaaf door een dominatrix of meester in een vrouwelijk uiterlijk en habitus. Slaven die gedwongen vervrouwelijkt worden, worden meestal mietjes of dienstmeisjes genoemd.

Anal Verhalen: Welkom in mijn wereld van Anal verhalen

Eigenlijk ben ik een normale vrouw van middelbare leeftijd. Maar ik hou ervan om een kleine fetisj uit te leven. Tijdens de seks beleef ik graag Anal verhalen opnieuw en opnieuw. Waarom ik zo Anal georiënteerd ben, weet ik niet. Ik hou er gewoon van en kom beter klaar bij anale seks dan bij normale, vaginale seks

Panty fetisj verhalen: Jan in de banden van lust

Jan was nerveus. Nog maar veertien dagen geleden, na een lange avond cocktails drinken, had hij zijn vrouw verteld over zijn intiemste verlangens. Tot zijn verbazing had zij hem niets verweten en ook niet afgeschrikt gereageerd. Toch wist Frank niet wat hem die avond te wachten stond
Wij laten u zien wat deze fetisj zo aantrekkelijk maakt, hoe mensen het beleven en welke mogelijkheden er zijn om het alleen of met een partner te beleven.

Looner - Het seksuele verlangen naar ballonnen

Liefhebbers van ballonfetisjen noemen zichzelf looners. Loners houden niet alleen van het gevoel en de aanraking van ballonnen op hun huid, maar ook van de geluiden die de ballonnen maken als ze gewreven en aangeraakt worden, en als ze knappen.
Travestie is niet nieuw en wordt al sinds de oudheid beoefend. Het is het seksuele verlangen om kleren van het andere geslacht te dragen. Het heeft echter niets te maken met de seksuele geaardheid van de betrokken personen
In principe zijn fetisjen heel normaal en maken ze deel uit van een gezonde seksualiteit. Een seksuele fetisj is een seksueel sterke aantrekking tot bepaalde voorwerpen, materialen, lichaamsdelen of zelfs instellingen en praktijken.

Luier fetisj - een voorkeur met weinig vertegenwoordigers

Hoewel de luierfetisj vaak onder BDSM wordt geschaard, speelt zij in Duitsland nauwelijks een rol van betekenis. Prognoses spreken van een paar duizend vertegenwoordigers met deze voorkeur in Duitsland

Kietelen - een fetisj die steeds meer aanhangers vindt

Kietelen is ook bekend als tickling. Het is dus duidelijk dat de fetisj uit de Engelse of Amerikaanse regio komt. Kietelen wordt in de VS al heel lang beoefend. Voor velen maakt het deel uit van het dagelijkse seksleven. Maar ook hier in Duitsland krijgt kietelen steeds meer aanhangers.