Sorry, dit artikel is momenteel niet beschikbaar!
 
Sekspanty's
Sekspanty's
Pure erotiek voor het been en ideale sex outfit! Jarretelpanty van zwarte, zeer elastische mesh die IEDERE beweging volgt. Dankzij de grote openingen rond de schaamstreek, de dijen en de billen is directe toegang onmiddellijk...

Verwante artikelen:

Visnet panty in zwart
Visnet panty in zwart
Sexy visnet voor het been! Visnetkousen en -panty's zijn een eeuwige klassieker in de erotische wereld en vrijwel geen andere lingerie heeft zoveel vrouwen sexy en mannen gelukkig gemaakt! Zeer elastische, heerlijk zachte, aaibare...
€ 9,95
Sekspanty rood
Sekspanty rood
Kous en jarretel in één! Opwindend open bij het kruis en aan de zijkanten - heerlijk luchtig en ideaal voor spontane seks! Kleur: Rood. 100% polyamide.
€ 14,95
Sex panty zwart
Sex panty zwart
Kous en jarretel in één! Opwindend open bij het kruis en aan de zijkanten - heerlijk luchtig en ideaal voor spontane seks! Kleur: Zwart. 100% polyamide.
€ 14,95
Sex panty zwart
Sex panty zwart
Quasi kousen en jarretels in een! Deze panty heeft de maximale turn-on factor en is ook onovertroffen praktisch voor quickies in kleding! Kleur: Zwart. 100% polyamide.
€ 14,95
Zwarte kruisloze panty
Zwarte kruisloze panty
Spontane seks outfit! Zwarte panty, open bij het kruis. Met versterkte elastische tailleband. Ökotex gecertificeerd. 
€ 9,95
Verleidelijke panty in zwart
Verleidelijke panty in zwart
Opwindend open voor... Zwarte panty met een lichte "Satin Sheer" glans. Met ondoorzichtig string-pantygedeelte, open bij het kruis. Voorgevormde voet. Oeko-Tex gecertificeerd. 89% polyamide, 11% elastaan.
€ 12,95
Hete panty ouvert
Hete panty ouvert
Past bij je hete lingerie! Zwarte panty met open kruis en pantygedeelte. Rug met naad en hoge hak. Oeko-Tex gecertificeerd. 86% polyamide, 14% spandex.
€ 16,95
Laatst bekeken