Hung systeem dubbele stekker - Rood

€ 12,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 710825
HUNG is de nieuwe lijn van dildo's en buttpluggen, allemaal uitgerust met een sterk zuigsysteem.... meer
Beschrijving "Hung systeem dubbele stekker - Rood"
Hung systeem dubbele stekker - Rood

HUNG is de nieuwe lijn van dildo's en buttpluggen, allemaal uitgerust met een sterk zuigsysteem.

Gemaakt in Europa van fluweelzacht, ftalaatvrij vinyl, hebben alle dildo's en buttpluggen een gaatje in hun basis waar je de sterke zuignap in kunt steken. De zuignap is sterk en houdt uitstekend op gladde oppervlakken zoals tegels, spiegels, deuren en de zijkant van uw bed. Omdat je de dildo/buttplug niet hoeft vast te houden, kun je jezelf of je partner de rit van hun leven geven, hands-free.

Dit is een dubbelzijdig hulpstuk dat twee HUNG System dildo's tegelijk kan vasthouden, zodat u van twee afzonderlijke HUNG dildo's een dubbele dong kunt maken. Met deze doppler kun je jezelf EN je partner tegelijkertijd de rit van je leven geven, volledig hands-free. Dubbelzijdige bevestiging ontworpen om twee HUNG System dildo's extreem goed vast te houden Maakt van twee HUNG System dildo's een dubbele dong.

Geef jezelf EN je partner tegelijkertijd de rit van je leven, volledig handsfree Gemakkelijk afneembaar voor hygiënische reiniging Geschikt voor zowel mannen als vrouwen

Verdere links naar "Hung systeem dubbele stekker - Rood"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Hung systeem dubbele stekker - Rood"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken