E-Stim 2B aanvullende set

E-Stim 2B aanvullende set

€ 105,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673029
Introductie van het nieuwe 2B accessoirepakket. Als u de E-Stim 2B Electrobox heeft of overweegt... meer
Beschrijving "E-Stim 2B aanvullende set"

Introductie van het nieuwe 2B accessoirepakket. Als u de E-Stim 2B Electrobox heeft of overweegt aan te schaffen, zult u uw e-stim ervaring willen uitbreiden. E-Stim heeft de beste accessoires die u zich kunt wensen samengebracht in één pakket dat u bovendien geld bespaart (in vergelijking met het afzonderlijk kopen van de items).

Dit E-Stim 2B accessoirepakket bevat:

1 Een E-Stim Systems Universele 220V/110V Netadapter (met de adapters) zodat je nooit meer zonder batterijen komt te zitten. Een ander groot voordeel van het gebruik van de stroomadapter is dat u uw 2B direct 30% meer vermogen geeft.

2 De Digital Link Interface, waarmee u de firmware van de 2B kunt bijwerken telkens wanneer E-Stim nieuwe versies uitbrengt. Je kunt de 2B ook bedienen vanaf een PC of Mac, dus nu ben je niet alleen aan het webcammen, je hebt daadwerkelijk controle over wat ze voelen via het internet.

3 Meer kabels. Twee sets 4mm kabels, omdat u ongetwijfeld enkele elektroden van E-Stim zult willen gebruiken, waarvan de meeste de 4mm connector gebruiken.

Nu verkrijgbaar bij Steeltoyz.

Verdere links naar "E-Stim 2B aanvullende set"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim 2B aanvullende set"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken