E-Stim Python Ball Torture Board

E-Stim Python Ball Torture Board

€ 182,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673055
Voortbouwend op het succes van de originele Vyper, heeft E-Stim nu de Python uitgebracht, hun... meer
Beschrijving "E-Stim Python Ball Torture Board"

Voortbouwend op het succes van de originele Vyper, heeft E-Stim nu de Python uitgebracht, hun elektro-tortuurplank voor ballen.

Het Python elektrocompressietoestel, dat exclusief voor mannen is ontworpen en in het Verenigd Koninkrijk wordt vervaardigd, bestaat uit 2 vergulde elektrocontactkussens die aan twee compressieplaten zijn bevestigd.

De zachte penis en ballen worden erdoor geduwd, de ballen hangen dan direct in het handvat van het verstelbare compressiesysteem. De E-Stim Python kan knijpen en comprimeren voor het toevoegen van de sensatie van electro play. Wees voorzichtig, knijp te hard en je zou iets heel kostbaars kunnen beschadigen!

In plaats van dunne plastic platen met zilverkleurig plakband, gebruikt E-Stim 5 mm dikke lasergesneden acrylplaten met op maat gemaakte printplaten. Voor duurzaamheid en een goed contact zijn de contactplaten verguld. Voor de duurzaamheid heeft E-Stim ervoor gezorgd dat het hele product is gemonteerd met roestvrijstalen fittingen.

Met 4 contactpads heeft u vier contactoppervlakken - perfect voor aansluiting op de E-Stim 2B Powerbox of zelfs een éénkanaals apparaat zoals de E-Stim Series 1, de keuze is aan u...

    Vergulde contactpads op lasergesneden acrylplaat, voorzien van uiterst duurzame PCB's
    Zware 4mm connectoren en roestvrijstalen schroefverbindingen
    Geschikt voor éénkanaalsgebruik
    Gemakkelijk te reinigen

Verdere links naar "E-Stim Python Ball Torture Board"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim Python Ball Torture Board"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken