Elektrosex Dildo

Electrosex Bal Dildo

€ 94,80

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • MY46120
Dankzij de zes kogels stimuleert deze extra lange elektrosex dildo de vagina en anus bijzonder... meer
Beschrijving "Electrosex Bal Dildo"

Dankzij de zes kogels stimuleert deze extra lange elektrosex dildo de vagina en anus bijzonder intensief, zelfs zonder stimulatiestroom.

Het gladde metaal glijdt aangenaam over de huid als de dildo bal voor bal wordt ingebracht. De sterke rondingen van dit speeltje zorgen al voor een toenemende opwinding, die bij elke kleine beweging voor nieuw genot zorgt.

Wanneer de elektrostimulatie wordt ingeschakeld, wordt de hele buik gepenetreerd - afhankelijk van de instelling - door zachte tintelingen, ritmische pulsaties of sensuele stoten. Als je nu de spieren aanspant, wordt de stimulatie onmiddellijk intenser, zodat je je eigen opwinding kunt controleren, verhogen en laten culmineren in extase zonder je handen te gebruiken.

Bal(l)zac's uitpuilende, geprononceerde ballen betekenen ook dat de stimulatie altijd het sterkst is in het gebied dat gestimuleerd wordt met het dikste deel van de bal. Als u het speeltje ook maar een paar millimeter beweegt, gaan er weer volledig nieuwe, zachte golven of harde stoten van elektrische opwinding door de anus of vagina.

De dildo is gemaakt van medisch aluminium en zorgvuldig met de hand glad gepolijst. Het kan voor gebruik op de verwarming worden verwarmd of in de koelkast worden afgekoeld. De temperatuur blijft lang hangen voor een extra kick.

Verdere links naar "Electrosex Bal Dildo"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Electrosex Bal Dildo"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Whip Whip
€ 89,95
Laatst bekeken