Nekmanchet 4 D-ringen Blauw

€ 54,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 610610
Halsband De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan... meer
Beschrijving "Nekmanchet 4 D-ringen Blauw"
Leder Halsfessel

Halsband De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te bevestigen voor puppy play of om te gebruiken tijdens bondage sessies. Deze halsbanden zijn er in 6 verschillende kleuren.

Kraag met hoog draagcomfort

Bij Steeltoyz zijn al onze halsbanden uitsluitend gemaakt van stevig en mooi afgewerkt leer, waardoor ze uiterst comfortabel zijn om te dragen. De goed gevoerde halsbanden zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten en zijn verstelbaar om een betrouwbare en comfortabele pasvorm te bieden. Dankzij deze verbinding van onze nekboeien met praktische en stabiele ringen van roestvrij staal, kan de drager moeiteloos en veilig worden vastgemaakt, precies zoals nodig is. Bij de productie van een dergelijke kraag besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en aan schone en stabiele naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze producten.

Bij een kraag zijn de rollen duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je je partner onder controle hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de lijn doen en hem met een stevige ruk dwingen gehoorzaam te zijn! Als dat niet helpt, hebben we ook andere hulpmiddelen: bondagesets, tepelklemmen, touwen en knevels. De neksteun wordt vaak alleen weggegeven wanneer de sub hem verdiend heeft, als een speciale onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan een specifieke persoon. Steeltoyz zorgt ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en bovenal dat ze voldoen aan de persoonlijke verwachtingen van bondage.

Nekboeien met een lange traditie

De SM geschiedenis van de O heeft de SM scene sterk beïnvloed. Zowel in het boek als in de daaropvolgende filmversie wordt O de nekmanchet omgedaan als symbool voor het in bezit nemen. Ze voelt zich geaccepteerd, veilig, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door haar Meester. Sinds die tijd drukt de nekmanchet van O een sterke verbondenheid uit. De onderzeeër, man of vrouw, weet: zodra men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, beschermd.

Halsband een teken van nabijheid

Een mooie halsband of halsketting kan jarenlang worden gedragen en is een symbool van intimiteit. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Kraagmanchetten veel meer dan een accessoire

Nekmanchetten worden beschouwd als juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM online shop vele kleuren en modellen nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze vele mogelijkheden zullen zorgen voor meer variatie in je liefdesleven.

Verdere links naar "Nekmanchet 4 D-ringen Blauw"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Nekmanchet 4 D-ringen Blauw"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken