Nek Manchet 4 D Ringen Wit

€ 54,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 610640
De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te... meer
Beschrijving "Nek Manchet 4 D Ringen Wit"
Leder Halsfessel

De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te bevestigen voor puppy play of om te gebruiken tijdens bondage sessies.

Deze halsbanden zijn er in 6 verschillende kleuren.

Kraag met hoog comfort

In de Steeltoyz shop zijn alle nekboeien gemaakt van robuust en goed gemaakt leer, wat een hoog draagcomfort mogelijk maakt. De goed gevoerde nekboeien zijn verkrijgbaar in verschillende maten, respectievelijk verstelbaar en bieden een veilige en comfortabele houvast. Door de combinatie van onze nekboeien met praktische en robuuste ringen van staal kan de drager moeiteloos en veilig worden vastgemaakt, precies zoals gewenst. Bij het maken van zo'n neksteun besteden wij aandacht aan de allerhoogste perfectie en exacte en stabiele naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze producten.

Met een neksteun zijn de rollen duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je een stevige greep op je partner hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem of haar het beste aan een ketting leggen en hem of haar dwingen absoluut gehoorzaam te zijn door er stevig aan te trekken! Als dat niet helpt, hebben we ook extra hulpmiddelen: handboeien, tepelklemmen en knevels. De neksteun wordt vaak pas weggegeven als de sub hem verdiend heeft, als een unieke onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan een specifieke persoon. Wij zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en bovenal dat ze voldoen aan onze eigen BDSM-eisen.

Halsband met een lange traditie

De SM geschiedenis van O heeft de BDSM scene sterk beïnvloed. In het boek en in de daaropvolgende filmversie wordt de nekmanchet om de O gedaan als symbool voor het in bezit nemen. Ze voelt zich geaccepteerd, veilig, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door haar Meester. Sinds die tijd drukt de nekmanchet van O een speciale verbondenheid uit. De onderzeeër, vrouw of man, weet: wanneer men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, beschermd.

Halsband een teken van nabijheid

Een elegante halsband of halsketting kan vele jaren gedragen worden en is een teken van nabijheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Kraagmanchetten veel meer dan een accessoire

Nekmanchetten behoren tot de juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM online shop vele kleuren en modellen nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze vele mogelijkheden zullen voor meer variatie in je liefdesleven zorgen.

Verdere links naar "Nek Manchet 4 D Ringen Wit"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Nek Manchet 4 D Ringen Wit"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Poesje Poesje
€ 44,95
Laatst bekeken