Nekmanchet 4 D-ringen Zwart

€ 54,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 610680
De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te... meer
Beschrijving "Nekmanchet 4 D-ringen Zwart"
Leder Halsfessel

De perfecte halsband voor uw slaaf. Met 4 D-ringen die perfect zijn om een leiband aan te bevestigen voor puppy play of om te gebruiken tijdens bondage sessies. Deze halsbanden zijn er in 6 verschillende kleuren.

Kraag met hoog comfort

Bij Steeltoyz worden al onze halsbanden uitsluitend gemaakt van stevig en goed vervaardigd leer, waardoor ze uiterst comfortabel zijn om te dragen, en de goed gevoerde halsbanden zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en zijn verstelbaar om een veilige en comfortabele pasvorm te bieden. Dankzij deze combinatie van onze nekboeien met praktische en stabiele ringen van staal, kan de drager gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt naar gelang van zijn behoeften. Bij de productie van dergelijke nekbanden besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en aan schone en stabiele naden, zodat onze klanten lange tijd plezier zullen hebben van deze artikelen.

Met de kraag zijn de rollen duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je je partner onder controle hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de lijn doen en hem met een stevige ruk dwingen tot volledige gehoorzaamheid! Als dit helemaal niet helpt, hebben we alternatieve hulpmiddelen: handboeien, zwepen, touwen, bondagesets en knevels. De nekboei wordt vaak pas weggegeven als de slaaf hem verdiend heeft, als een bijzondere onderscheiding en eer. Het is dan gebonden aan die persoon. Steeltoyz zorgt ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en bovenal dat ze voldoen aan onze eigen verwachtingen van bondage.

Nekboeien met een lange traditie

De S&M geschiedenis van de O heeft de S&M scene sterk beïnvloed. In het boek en in de latere filmversie, wordt de nekklem op de O gelegd als teken van inbezitneming. Ze voelt zich aanvaard, veilig, en ze weet dat ze nu goed beschermd wordt door de Meester. Sindsdien drukt de nekmanchet van de O een sterke band uit. De sub, of het nu een vrouw of een man is, weet: als je de nekmanchet krijgt, ben je niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, beschermd.

Halsband een teken van bondage

Een mooie halsband of halsketting kan vele jaren gedragen worden en is een teken van nabijheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Halsband meer dan alleen een accessoire

Nekboeien worden beschouwd als juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM internetwinkel vele kleuren en uitvoeringen van nekboeien, die ook je partner zullen bevallen. Deze talrijke mogelijkheden zullen voor meer variatie in je liefdesleven zorgen.

Verdere links naar "Nekmanchet 4 D-ringen Zwart"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Nekmanchet 4 D-ringen Zwart"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

KY- Jelly Gleitgel für Dilator Spiele KY- Jelly Glijmiddel zonder additieven
Inhoud 0.082 Kilogramm (€ 169,51 / 1 Kilogramm)
€ 13,90
Laatst bekeken