Slavenhalsband Grijze Vulling

Productvoordelen in een oogopslag

  • Brede verstelbare slavenhals manchet
  • Aangenaam zachte grijze bekleding
  • Sterk en stevig met D-ringen voor meer bondage mogelijkheden
  • Gemaakt van stevig, mooi afgewerkt leer
€ 89,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 610870
Een brede, verstelbare slavenkraag, aangenaam zacht gevoerd en in verschillende kleuren naar... meer
Beschrijving "Slavenhalsband Grijze Vulling"
Leder Halsfessel

Een brede, verstelbare slavenkraag, aangenaam zacht gevoerd en in verschillende kleuren naar keuze. Omdat de vulling zo zacht is, is het comfortabel om lang te dragen  . Draag hem zelf of doe hem om bij je gehoorzame partner als je naar het feest gaat en het cruisen zal zeker beginnen! Natuurlijk doen we geen concessies aan de kwaliteit: Deze halsband is tegelijkertijd zeer sterk, en doet ook uitstekend zijn werk thuis of in de SM kelder. We hebben het uitgerust met een aantal D-ringen voor meer bondage mogelijkheden.

Kraag met enorm draagcomfort

In de winkel van Steeltoyz worden alle nekboeien uitsluitend gemaakt van robuust en mooi afgewerkt leer, waardoor ze uiterst comfortabel zitten. De goed gevoerde nekboeien zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten en zijn verstelbaar, waardoor ze een betrouwbare en vooral comfortabele pasvorm hebben. Door deze verbinding van onze neksteunen met praktische en robuuste ringen van roestvrij staal, kan de drager gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt zoals vereist. Bij de productie van dergelijke nekbanden besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en aan exacte en stevige naden, zodat onze klanten lang plezier zullen hebben van deze producten.

Bij een kraag zijn de rollen duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je een stevige greep op je partner hebt. Als uw partner zich verzet, kunt u hem het beste aan de lijn doen en hem met een ferme ruk dwingen tot volledige gehoorzaamheid! Als dit niet helpt, hebben we ook alternatieve hulpmiddelen: bondagesets, spreidstangen en knevels. De nekboei wordt vaak weggegeven als de slaaf hem verdiend heeft, als een speciale onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan een specifieke persoon. Wij zorgen ervoor dat onze producten van hoge kwaliteit zijn en vooral dat ze voldoen aan de persoonlijke eisen van de bondage.

Nekboeien met een lange traditie

Het SM-verhaal van O heeft de BDSM-scene sterk beïnvloed. Zowel in het boek als in de latere filmversie wordt O de nekmanchet omgedaan als symbool voor het in bezit nemen. Ze voelt zich aanvaard, veilig, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door de Meester. Sindsdien drukt O's nek manchet een sterke verbondenheid uit. De onderzeeër, man of vrouw, weet: zodra men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, goed beschermd.

Halsband een teken van intimiteit

Een elegante halsband of halsketting kan vele jaren worden gedragen en is een symbool van vertrouwdheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn over een lange periode.

Halsband meer dan alleen een accessoire

Nekmanchetten behoren tot de juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM-shop vele kleuren en uitvoeringen van nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze talrijke variaties zullen zorgen voor meer variatie in je liefdesleven.

Verdere links naar "Slavenhalsband Grijze Vulling"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Slavenhalsband Grijze Vulling"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken