IJsslot staal groot

€ 93,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 741635
De Steel Ice Lock Small is een lustig en kinky nieuw speeltje voor alle BDSM-fans. Dit slot... meer
Beschrijving "IJsslot staal groot"
IJsslot staal groot

De Steel Ice Lock Small is een lustig en kinky nieuw speeltje voor alle BDSM-fans. Dit slot heeft een unieke functie en creëert een geweldige nieuwe manier om met je sub te spelen! Vul het met water, bevries het, maak het vast aan je boeien en je sub kan niet loskomen tot het ijs gesmolten is! Dit is een marteling voor de tijd! Zeker plezierig voor jullie beiden!

Een geweldige manier om je partner minstens twee uur in de boeien te slaan zonder hem los te laten. De instructies zijn eenvoudig. Vul het open uiteinde met water, doe het andere stuk erin en zet het ongeveer twee uur in de vriezer.

Wanneer u het uit de vriezer haalt, is het een stevig blok ijs in het omhulsel, waardoor de twee stukken niet kunnen worden gescheiden totdat het ijs smelt. Hang de ringen aan beide uiteinden aan een ketting of sluiting en houd uw duikboot zo vast totdat het ijs is gesmolten. Afhankelijk van de kamertemperatuur kan dit tot twee uur duren, dus zorg dat je daarop voorbereid bent!

Gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal, roest dit item niet en is het altijd leuk om mee te spelen. Het is een leuke nieuwe manier om te spelen met bondage en discipline!

Grootte: 24 cm

Materiaal: roestvrij staal

Verdere links naar "IJsslot staal groot"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "IJsslot staal groot"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Bondage set Bondage set
€ 169,00
KY- Jelly Gleitgel für Dilator Spiele KY- Jelly Glijmiddel zonder additieven
Inhoud 0.082 Kilogramm (€ 169,51 / 1 Kilogramm)
€ 13,90
Laatst bekeken