Filter op:
Filter sluiten
van naar
  •  
  •  

Kogelworp BDSM

Een zweep wordt gebruikt in de BDSM scène voor kastijding. Het gaat over machtsonevenwichtigheid. Alleen al het gescheur met de zweep maakt duidelijk wie boven en wie onder is. Bullwhip gids

Een zweep wordt gebruikt in de BDSM scène voor kastijding. Het gaat over machtsonevenwichtigheid. Alleen al het gescheur met de zweep maakt duidelijk wie boven en wie onder is. Bullwhip gids

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Leder-Peitsche
Zwart Gevlochten Leren Zweep
De zwart gevlochten leren zweep ziet eruit als een gevaarlijke slang en hij heeft het allemaal. Deze zwart gevlochten lederen zweep zorgt voor een bijzonder genot op het eerste gezicht als het gaat om opvoeding tijdens het liefdesspel....
€ 59,95
Whip
Whip
BDSM juweel! Voel de strelingen op je billen en laat deze handgeweven zwartleren zweep je overtuigen en in vervoering brengen. Zwart lederen zweep. Met een riempje en aangehechte punt. Totale lengte (zonder riem) 132 cm. Leder (echt...
€ 84,95
Kogelzweep met nylon verstek 150 cm
Kogelzweep met nylon verstek 150 cm
Deze bullwhips zijn met de hand geweven met de grootste zorg, met een prachtig handvat dat voorzien is van twee grote Turkse knopen. De Steeltoyz Bullwhips hebben een kern van henneptouw dat vervolgens in nylon / canvas / polyester en...
€ 122,90

 

Wat is een bullwhip?

Een bullwhip is een soort zweep die oorspronkelijk werd gebruikt om vee te drijven. In het Duits wordt deze zweep een bullewhip genoemd. Het heeft een handvat, een schacht en een koord of lange riem.
Er is ook nog het bullwhip effect. Dit verwijst naar het krakende geluid dat een bullwhip kan maken bij luchtstoten. Het geluid is een luide krak.


Tegenwoordig wordt de bullwhip niet alleen gebruikt om vee te drijven. Het is een integraal onderdeel van de BDSM scene. Stierenzweep en BDSM zijn twee termen die stevig bij elkaar horen en voor veel mensen een bijzondere aantrekkingskracht hebben.

Welke soorten zijn er?

De zweep is er in twee verschillende soorten. Er is de zweep zelf, die een stijf handvat heeft. En dan is er nog de slangenzweep met een flexibele steel. Beide varianten zijn een bullwhip. Het is altijd een zweep met één staart (slechts één riem/koord).

Verschillen zijn te vinden in de handvatten, de materialen en de totale lengte. In de regel zijn bullezwepen van leer gemaakt. Er zijn echter ook imitatieleren zwepen. Een fetisj kan goed beleefd worden met beide variaties.
De zweepband kan worden gevlochten. Het kan ook een aangehechte punt hebben.

Waar wordt een zweep voor gebruikt?

In de BDSM scène, wordt een zweep gebruikt voor straf. Het gaat over machtsonevenwichtigheid. Alleen al het gescheur met de zweep maakt duidelijk wie boven en wie onder is. De zweep kan worden geheven als dreigement en het bullwhip effect kan worden gecreëerd.

De zweep kan echter ook als een echt percussie-instrument worden gebruikt. Het wordt vaak gecombineerd met verschillende BDSM-spelletjes, impact play, bondage, cuckolding en dergelijke kunnen heerlijk geacteerd worden met zweepslagen.

Waar moet ik rekening mee houden als ik het gebruik?

Wees je ervan bewust dat het een wapen is dat je in je handen houdt. Een zweep kan gevaarlijk zijn als je niet bekend bent met het gebruik ervan. Bespreek van te voren met je sub wat gewenst is. Is het alleen om te dreigen? Wil je gestreeld worden? Wilt u zachtjes zwepen om een aangenaam branderig gevoel en lichte striemen achter te laten? Of wil je zo uithalen dat de huid openbarst en er echte wonden ontstaan:

Je hebt wat ervaring en oefening nodig bij het gebruik van de zweep. Oefen het gebruik van de zweep met luchtaanvallen en kunstmatige onderzeeërs. Train je doel en bestudeer ook het menselijk lichaam uitvoerig. Wees op de hoogte van de anatomie en leer welke delen van het lichaam met hoeveel kracht geraakt kunnen worden.

Je moet heel zeker zijn van je doel, als je die zekerheid niet hebt, zul je het doel nooit echt raken!

Waar moet ik op letten als ik een bullwhip koop?

Er is niet veel te overwegen bij het kopen van een bullwhip. Je moet weten wat je wilt. Ga een beetje op het ontwerp af. Als het je aanspreekt, dan zal het goed zijn om te gebruiken.

Word één met je zweep! Het moet een handvat hebben dat goed in de hand ligt. Beslis of u iets meer geld wilt investeren in een bullwhip van echt leer of dat u een bullwhip van kunstleer wilt kopen.

Laatst bekeken