Gevoelig glijden

Gevoelig glijden

€ 17,95
Inhoud: 0.1 Liter (€ 179,50 / 1 Liter)

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 06141650000
De natuurlijke weg naar zorgeloze intimiteit! Deze glijgel op waterbasis is speciaal... meer
Beschrijving "Gevoelig glijden"

De natuurlijke weg naar zorgeloze intimiteit!
Deze glijgel op waterbasis is speciaal ontwikkeld voor de zeer gevoelige huid en is vrij van conserveringsmiddelen, glycerine en parabenen.

Dermatologisch getest. 100 ml.

Wat is een glijmiddel gel?

Glijmiddelen zijn min of meer stroperige vloeistoffen die worden gebruikt om de wrijving te verminderen tijdens seksuele activiteiten en tijdens masturbatie met de hand en met hulpmiddelen. Niet alleen de penetratie in de partner, maar ook die van seksspeeltjes wordt aanzienlijk vereenvoudigd. De glijmiddelgel kan zowel vaginaal als ook op Anal worden gebruikt. Er zijn ook varianten die geschikt zijn voor lichaamsmassage. Seksuele gemeenschap moet idealiter worden gesmeerd. Dit geldt ook voor het gebruik van seksspeeltjes. Het probleem dat zich hier vaak voordoet is vaginale droogheid, wat betekent dat de vrouw niet voldoende vocht produceert en geslachtsgemeenschap daardoor pijnlijk kan zijn. Om weer zonder pijn van seks te kunnen genieten, is het gebruik van eersteklas glijmiddelen altijd de moeite waard. Hoe kan ik mijn seksleven verrijken met behulp van glijmiddel gel?

Hoe kan ik meer opwinding in mijn seksleven krijgen met glijmiddel?

Er zijn veel manieren om je seksleven op te fleuren, zoals seksspeeltjes, nieuwe standjes of gewoontes. De gemakkelijkste manier om het vrijen aangenamer te maken is echter het gebruik van glijmiddel.

Voorspel met glijmiddel

Smeergel is een goede manier om het in het voorspel te verwerken, bv. in de vorm van een massage. Wrijf het even in je handen om het op te warmen voordat je het op je edele delen aanbrengt. Een klein beetje is genoeg. De gel wordt met behulp van de vingers op de schaamlippen, de vagina of de penis aangebracht. U kunt uitvinden hoe comfortabel het voor u is en hoeveel glijmiddel u nodig heeft door het gewoon uit te proberen.

Wat zijn de verschillen in smeermiddel?

Smeermiddelen op waterbasis

Glijmiddelen op waterbasis zijn uitstekend voor alle erotische activiteiten, inclusief het gebruik van latex condooms en pessariums. Verwijderen is ook handig. Als de gel begint uit te drogen, kunt u gewoon wat meer glijmiddel aanbrengen of hem reactiveren met behulp van water.

Smeermiddelen op oliebasis

Glijmiddelen op oliebasis zijn ideaal voor masturbatie of voorspel met de hand. Hij is dikker en romiger en blijft langer zitten dan die op waterbasis. Het kan echter in geen geval met latexcondooms worden gebruikt. Dit kan hen beschadigen.

Smeermiddelen met siliconen

Smeermiddelen op siliconenbasis gaan ook lang mee. Het glijmiddel kan in water worden gebruikt en ook met latex condooms. Gebruik het echter niet met seksspeeltjes van siliconen, want het kan het oppervlak beschadigen.

Hoe wordt glijmiddel gel gebruikt?

Breng het glijmiddel gewoon aan op de schaamlippen en vaginale ingang, penis of hand en ga aan de slag. Het bedrag is aan u: Veel helpt niet altijd. Een kleine tip: Als je nog wat van de wrijving wilt voelen, dan moet je het glijmiddel spaarzaam gebruiken. Je kunt niets verkeerd doen.

Waarom is het raadzaam om glijmiddel te gebruiken?

Glijmiddel kan het vrijen veel gemakkelijker en zeer stimulerend maken. Het is ook zinvol om het om medische redenen te gebruiken, bij een tekort aan vaginaal vocht ten gevolge van stress, de menopauze of zelfs na een zwangerschap. Er zijn ook speciale glijmiddelen die kunnen helpen om de sensaties te intensiveren en meer variatie in je liefdesleven te brengen. Door verschillende smaken uit te proberen, kunt u het glijmiddel ontdekken dat het best bij uw persoonlijke behoeften past.

Zijn er ook massage glijmiddelen?

Naast conventionele glijmiddelen is er nu ook een enorme keuze aan massageglijmiddelen met aroma's en smaakjes.

Kleur: transparant
Inhoud: 100 ml
Verdere links naar "Gevoelig glijden"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Gevoelig glijden"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Gleitgel Wasserbasis Flutschi Flexibel smeermiddel op waterbasis
Inhoud 0.08 Liter (€ 186,88 / 1 Liter)
€ 14,95
pjur ACHTER DEUR pjur ACHTER DEUR
Inhoud 0.03 Liter (€ 331,67 / 1 Liter)
van € 9,95
Flutschi Orgy-Oil Flutschi Orgy-Oil
Inhoud 0.5 Liter (€ 39,90 / 1 Liter)
€ 19,95
Set Set
€ 79,95
Mini zweepje Mini zweepje
€ 14,95
TIP!
Body Body
€ 99,95
Lichaam Lichaam
€ 59,95
easyANAL-Bundle easyANAL-Bundle
Inhoud 0.11 Liter (€ 273,64 / 1 Liter)
€ 30,10
Lichaam Lichaam
€ 59,95
Laatst bekeken