Bal Stretching Kit

€ 19,95

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 05176310000
  • TPR
Set van 3 ringen voor het stretchen van de testikels Heb je ooit geëxperimenteerd met... meer
Beschrijving "Bal Stretching Kit"
Bal Stretching Kit

Set van 3 ringen voor het stretchen van de testikels
Heb je ooit geëxperimenteerd met testikelringen? Als dat zo is, is het waarschijnlijk om je orgasme te intensiveren. Maar heb je ook geprobeerd het scrotum op te rekken? Dit ongelooflijke rekken en strekken om het scrotum met enkele centimeters te verlengen?

Neem meteen de smalste ring en omsluit er het scrotum boven de testikels mee. Het is een geweldig gevoel als de testikels naar beneden worden gedrukt en het scrotum wordt opgerekt!

Verhoog dan geleidelijk je persoonlijke sensatie en genot met de twee bredere ringen. Bij regelmatig dragen zullen uw twee kroonjuwelen na verloop van tijd meer en meer gaan "bungelen" - een geil gezicht en een genot dat door veel mannen zeer op prijs wordt gesteld!

Alle drie de ringen hebben een binnen-Ø van 2,5 cm (uitzetbaar) en een wanddikte van 1 cm. De eerste ring is 1 cm, de tweede 2 cm en de derde ring 3 cm breed (hoog).

Materiaal: TPR.

Kleur: zwart
Verdere links naar "Bal Stretching Kit"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Bal Stretching Kit"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken