De uitbreidbare BDSM vloerbully startset 2

Productvoordelen in een oogopslag

  • Hoogwaardige massief roestvrijstalen vloerpilaar set voor BDSM sessies
  • Hygiënisch en niet-allergeen medisch roestvrij staal in uitstekende afwerking
  • Stevige oogjes voor hand- en enkelboeien en een oogje voor een kraag
  • Stevige oogjes voor hand- en enkelboeien en een oogje voor een kraag
  • Stevige oogjes voor hand- en enkelboeien en een oogje voor een kraag
€ 269,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • SW10102
Toepassingsgebieden en situaties: De Floor Pillory Starter Set 2 is een hoogwaardig SM-meubel... meer
Beschrijving "De uitbreidbare BDSM vloerbully startset 2"
Bodenpranger Starter Set  BDSM Möbel

Toepassingsgebieden en situaties:

De Floor Pillory Starter Set 2 is een hoogwaardig SM-meubel van medisch roestvrij staal en is perfect geschikt voor verschillende soorten spel op het gebied van BDSM. Door de stabiele oogjes voor hand- en voetboeien biedt de pillory een veilige houvast en maakt zo een vrije keuze van fixatie mogelijk.

De bekkensteun is verstelbaar en kan gemakkelijk worden aangepast aan verschillende lichaamsafmetingen, zodat de buik van de gebonden partner ideaal kan worden gepresenteerd in het juiste licht. Met bijpassende verlengstukken kan de schandpaalset nog meer vrijheid bieden in de keuze van middelen in uw BDSM-sessies.

Producttoepassing:

De Floor Pillory Starter Set 2 is gemakkelijk op te bergen en kan snel worden ingezet wanneer dat nodig is. Met de stabiele oogjes op de pillory zet je je partner vast, doe je hand- en voetboeien om en stel je de hoogte van de bekkensteun optimaal in. Het resultaat is een perfecte houding bij het spelen.

Stap-voor-stap instructies:

  1. Bevestig de vloerzuil en plaats hem op een stabiele ondergrond.
  2. Doe de hand- en voetboeien van je partner om en bevestig ze aan de schandpaal met de stevige oogjes.
  3. Stel de hoogte van de bekkensteun in op de beste positie voor uw spelletjes.
  4. Geniet van de vele mogelijkheden met je nieuwe SM-meubel.

Mogelijke risico's of beperkingen:

 Gebruik de set met voorzichtigheid en voorkom letsel of pijn bij je partner.

Bijzonderheden:

De uitbreidbare BDSM vloerpilaar startset 2 van Steeltoyz maakt indruk met zijn doordachte constructie evenals de hoogwaardige afwerking van medisch roestvrij staal. De hele set is extreem stabiel en kan ook door allergiepatiënten zonder problemen worden gebruikt.

De stevige oogjes voor handen en voeten bieden een veilige houvast voor de meest uiteenlopende fixaties. De vloerstaander biedt een hoge duurzaamheid en stabiliteit en kan daarom zonder problemen voor de meest uiteenlopende spelvormen worden gebruikt.

 

In één oogopslag:

  • -Hoogwaardige vloerstijlset van massief roestvrij staal, die naar wens met verschillende verlengstukken kan worden uitgerust.
  • Hygiënisch en allergievrij medisch roestvrij staal in uitstekende afwerking en met passende oogjes voor hand- en voetfixatie en met een oogje voor een kraagfixatie.
  • De in hoogte verstelbare bekkensteun overtuigt door zijn goede vulling en zijn zeer goede en veilige houvast. Hierdoor zijn de billen en genitaliën op de vloerstaander voor de actieve partner te allen tijde zeer goed bereikbaar.
  • Geniet van het gevoel volledig overgeleverd te zijn aan de genade van je partner en je niet te kunnen bevrijden van de boeien op de vloerschandpaal. Het SM meubel zal u overtuigen met de vele mogelijke vormen van spel en zal u kennis kunnen laten maken met nieuwe vormen van genot.
  • De vloerschandpaal startersset 2 is zowel geschikt voor beginners op het gebied van BDSM als voor ervaren gebruikers en overtuigt zowel door zijn stabiele ontwerp als door de eenvoudige mogelijkheid om de vloerschandpaal discreet op te bergen.

 

De vloersteun is eenvoudig en snel op te bergen

Dankzij het eenvoudige en beproefde schuifklemsysteem kan de bodemschuiver snel worden gemonteerd. De demontage gaat al even snel. Dit betekent dat de grondkering in de kleinste ruimtes kan worden opgeborgen.

De grondkering startset bevat de volgende onderdelen:

Basissteun

###0###

De basissteun vormt het basissysteem voor de grondkering. Onze accessoires kunnen op deze buis worden geschoven en traploos worden ingesteld. De stergrepen, die aan de voorzijde zijn voorzien van een kunststof inzet, maken het gemakkelijk om de accessoires zonder sporen achter te laten.

Materiaal: roestvrij staal met doppen aan de uiteinden

Lengte: 140 cm Leveringsomvang: basissteun (buis)

2 x handboeienhouders

###1######2###

De roestvrijstalen handboeienhouders voor de vloerzuil hebben aan de uiteinden twee ringogen en kunnen in de breedte worden versteld. 

Materiaal: roestvrij staal

Breedte: verstelbaar 30-48 cm 

 

Roestvrijstalen bekkensteun met hoogwaardige bekleding

###3###

De hoogte van de bekkensteun voor de vloerkolom is instelbaar. De kussens komen uit de fitnessbranche en zijn bekleed met kunststof. Daardoor zijn ze wasbaar en garanderen ze een lange levensduur. Door de hoogteverstelling kan het bekken van de geleverde optimaal gepositioneerd worden.Materiaal: roestvrij staal

Hoogte: verstelbaar

 Uitbreidingsmogelijkheden:

Wil je je BDSM-sessies naar een hoger niveau tillen en de uitbreidbare BDSM vloerpilaar startersset 2 van Steeltoyz nog veelzijdiger maken? Dan moet je de volgende uitbreidingsmogelijkheden eens goed bekijken:

Dildohouder: Als je nog meer plezier wilt hebben tijdens het gebruik van de vloerpilaar, kun je een dildohouder toevoegen. Met deze uitbreiding kun je verschillende dildo's bevestigen en zo nog meer variatie in je BDSM-sessies brengen.

sexmachineeen andere optie is het toevoegen van een bijpassende sexmachine aan het vloerrek. Deze uitbreiding biedt je nog meer functionaliteit en breidt je mogelijkheden vele malen uit.

Bondageset: Om je BDSM-sessies nog gevarieerder en spannender te maken, kun je een bijpassende bondageset toevoegen. Hiermee kun je de bondagespellen nog verder uitbreiden en je partner een compleet nieuwe ervaring bieden.

Tepelklemmen: Voor meer stimulatie kun je ook tepelklemmen aan de floor bouncer bevestigen voor een extra stimulatiemiddel.

Zwepen en peddels: Om uw BDSM-sessies nog intenser te maken, kunt u ook verschillende zwepen en peddels toevoegen om de verschillende soorten spel nog gevarieerder te maken.

Met deze uitbreidingen kun je je vloerstuiter nog veelzijdiger maken en zo nog meer variatie en plezier in je BDSM-sessies brengen.

Verdere links naar "De uitbreidbare BDSM vloerbully startset 2"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Michaela

Geiles Teil für einen orgasmus

Hallo , ich bin ein Transvestit und werde sehr oft
Von meiner Domina in diesem bodenpranger
Eingespannt . Im eleganten Kleid werde ich dann
So hilflos zur Benutzung freigegeben . Ich Bebe am
Ganzen Körper wenn in mich eingedrungen wird bis
Zum orgasmus. Einfach endlos geil .

Michaela TV

Axel

Danke

Lässt sich gut erweitern. Einfach aufzubauendes Set. Vielen Dank

Leroy

Super zum Einüben

Perfektes Starterset, um sich in diese Branche einfinden zu können. Mit dem Bodenpranger Starter Set lässt sich viel ausprobieren.

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "De uitbreidbare BDSM vloerbully startset 2"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

29 aug. 2020

Geiles Teil für einen orgasmus

Hallo , ich bin ein Transvestit und werde sehr oft
Von meiner Domina in diesem bodenpranger
Eingespannt . Im eleganten Kleid werde ich dann
So hilflos zur Benutzung freigegeben . Ich Bebe am
Ganzen Körper wenn in mich eingedrungen wird bis
Zum orgasmus. Einfach endlos geil .

Michaela TV

22 jul. 2018

Danke

Lässt sich gut erweitern. Einfach aufzubauendes Set. Vielen Dank

3 jul. 2018

Super zum Einüben

Perfektes Starterset, um sich in diese Branche einfinden zu können. Mit dem Bodenpranger Starter Set lässt sich viel ausprobieren.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Bondage set Bondage set
€ 169,00
NIEUW
Stabile Spreizstange BDSM Möbel Spreidstang
€ 39,95
Laatst bekeken