Roestvrij stalen BDSM vloerpilaar set met sexmachine

Productvoordelen in een oogopslag

  • Veerkrachtige en robuuste vloerbanner van hoogwaardig roestvrij staal
  • Verschillende accessoires voor individuele aanpassing en uitbreiding
  • Complete set met handboeihouder, knevelhouder, kraagbevestiging, bekkensteun en sexmachine
  • Eenvoudig schuifklemsysteem voor snelle montage en opbergen
€ 999,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5-10 Werkdagen

  • SW10138
Ervaar de wereld van BDSM in geheel nieuwe dimensies met onze uitbreidbare roestvrijstalen... meer
Beschrijving "Roestvrij stalen BDSM vloerpilaar set met sexmachine"
 BDSM Möbel

Ervaar de wereld van BDSM in geheel nieuwe dimensies met onze uitbreidbare roestvrijstalen vloerpilaar. Deze complete set biedt je alles wat je nodig hebt voor spannende en gevarieerde bondagespelletjes. De vloerbanner is robuust en veerkrachtig en laat je kiezen uit verschillende posities om je partner volledig in de steek te laten.

Toepassingen en situaties:

Deze vloerschandpaal is perfect voor BDSM-sessies in je privé studio of thuis. Het biedt een stevige basis voor verschillende bondagespellen en geeft je een verscheidenheid aan mogelijkheden om je fantasieën uit te leven.

Producttoepassing:

De vloerbanner is snel en eenvoudig te monteren. Met het schuifklemsysteem kun je de schandpaal snel monteren en demonteren. Met de verschillende onderdelen zoals handboeienhouder, knevelhouder, halsbandbevestiging, bekkensteun en dildohouder kunt u de vloerschandpaal naar wens uitbreiden. Het hoogwaardige roestvrijstalen materiaal biedt een lange levensduur zonder afbladderende verf.

Stap-voor-stap instructies:

  1. Bevestig de accessoires aan de roestvrijstalen basissteun en klem ze vast.
  2. Bevestig de gewenste onderdelen zoals handboeienhouder, knevelhouder, halsbandbevestiging, bekkensteun en dildohouder.
  3. Zet je partner vast in de gewenste positie en laat je fantasie de vrije loop.

Mogelijke risico's of beperkingen:

Zorg ervoor dat je partner altijd veilig en comfortabel gepositioneerd is tijdens de BDSM-sessie. Gebruik altijd geschikte accessoires en zorg ervoor dat er geen verwondingen ontstaan.

Uitbreidingsmogelijkheden:

Om je BDSM-sessies nog veelzijdiger en opwindender te maken, kun je de vloerstaander uitrusten met verschillende uitbreidingen. Deze omvatten zwepen, paddels, tepelklemmen en andere bondage accessoires.

Roestvrij staal het materiaal voor een vloerschandpaal

Omdat roestvrij staal niet roest en niet van kleur verandert, krijgen onze klanten een BDSM-meubel dat er geweldig uitziet in elke studio, maar ook in elk huis. Door de variabele toepassingsmogelijkheden van de verschillende accessoires en de flexibele uitlijning en verstelbaarheid ervan, is onze stalen vloerpilaar gemakkelijk te gebruiken voor alle lichaamsgrootten en gewichtsklassen en biedt zo een flexibel BDSM-meubel voor elk toepassingsgebied.

De vloerstaander is eenvoudig en snel op te bergen

Door het eenvoudige en beproefde schuifklemsysteem kan de vloerstaander snel worden gemonteerd. Demontage is net zo snel. Zo kan de grondkering in de kleinste ruimte worden opgeborgen.

De grondkeringsset bestaat uit de volgende onderdelen:

Basissteun

###0###

De basissteun vormt het basissysteem voor de grondkering. Onze accessoires kunnen op deze buis worden geschoven en traploos worden versteld. De stergrepen, die aan de voorzijde zijn voorzien van een kunststof inzet, maken het gemakkelijk om de accessoires zonder sporen achter te laten.

Materiaal: roestvrij staal met doppen aan de uiteinden

Lengte: 160 cm Leveringsomvang: basissteun (buis)

2 x handboeienhouders

###1######2###

2 x roestvrijstalen handboeienhouders voor de vloerstaander hebben twee ringogen aan de uiteinden en zijn in de breedte verstelbaar. Daardoor is hij flexibel instelbaar.

Materiaal: roestvrij staal

Breedte: verstelbaar van 30 cm tot 48 cm

Knevelhouder

###3###

De knevelhouder voor de vloerpilaar is in hoogte verstelbaar. Hij wordt geleverd met een zwarte plug als gag. Dit maakt het gemakkelijk om de sub te laten stoppen met praten.

Materiaal: roestvrij staal

Hoogte: verstelbaar

Kraagbevestiger

###4###

De kraagbevestiging voor de vloerzuil heeft aan de bovenkant een beugel die alleen met een inbussleutel geopend kan worden. Hierdoor kan de kop van de Subbis worden ingesteld op de optimale werkhoogte en is er geen ontkomen aan. Materiaal: roestvrij staal

Hoogte: verstelbaar

Bekkensteun

###5###

De hoogte van de bekkensteun voor de vloerpilaar is instelbaar. De pads komen uit de fitness en zijn bekleed met kunststof. Hierdoor zijn ze afwasbaar en garanderen ze een lange levensduur. Door de hoogteverstelling kan het bekken optimaal gepositioneerd worden.

Materiaal: roestvrij staal Pads: De pads zijn bacteriedodend en schimmeldodend, d.w.z. de reproductie van bacteriën en schimmels wordt effectief verhinderd. De pads zijn speeksel- en zweetbestendig volgens DIN 53160.

Hoogte: verstelbaar

1 x De sexmachine Compact

De robuuste sexmachine Compact overtuigt door zijn enorme stabiliteit en uitstekende fabricage. De sexmachine kan door middel van een passende transformator zowel in Europa als in de VS en Japan worden gebruikt en biedt dankzij de afstandsbediening, die comfortabel in de hand ligt, het hoogste bedieningscomfort.

In tegenstelling tot andere machines rust de sexmachine op slechts één stabiele standaard, die dankzij het brede en uiterst robuuste ontwerp een optimale stabiliteit garandeert. Bovendien kan de machine eenvoudig op het voetstuk worden gedraaid en gezwenkt en zo vrij in zijn oriëntatie worden aangepast.

Als bijzonder extraatje kan de sexmachine worden versteld door middel van draadloze afstandsbediening zodat niet alleen het op dat moment actieve deel, maar ook andere mensen in de kamer de sexmachine kunnen bedienen. Dit betekent dat zowel mannen als vrouwen de machine op dezelfde manier kunnen gebruiken. Zo kunnen zowel mannen als vrouwen in gelijke mate genieten van de krachtige stoten van de sexmachine. En dit alles met nauwkeurige controle en uitstekende besturing.

###6###

De opmars van de zuiger van de sexmachine kan in zes verschillende standen worden veranderd, waardoor de penetratiediepte dienovereenkomstig wordt geregeld. Zo kan de gebruiker van de sexmachine door de afstand tot de machine en de machine zelf precies regelen hoe ver de zuiger van de machine met het bijbehorende hulpstuk moet bewegen.

De snelheid van de machine met zijn directe en gelijkmatige beweging kan traploos worden ingesteld en biedt zo vrouwen en mannen tegelijkertijd het hoogste seksuele genot. Dankzij de exacte precisie van de bewegingen en de eenvoudige instelling van de machine in elke situatie vindt de sexmachine niet alleen enthousiaste fans in huiselijke slaapkamers, maar ook in steeds meer BDSM-studio's BDSM-studio's.

###8###Fickmaschine-verstellbarkeit581f037684487" data-src="media/image/Fickmaschine-verstellbarkeit581f037684487.jpg">

Technische gegevens sexmachine Compact:

- 40 watt 24v stille motor. Zeer stille motor.
- Softstart snelheidsregeling (motor draait veilig en langzaam).
- 0-240 rpm snelheidsregeling.
- 6-voudige snelwissel krukarm (1-6 inch) / (2,5 tot 10 cm).
- Draadloze hand-afstandsbediening met 16 instellingen.
- Nagenoeg geruisloos schuifmechanisme (zelfs op volle snelheid).
-Instelbare duwstanglengte.
- Alle belangrijke onderdelen CNC gefreesd uit vliegtuig aluminium.
- Schakelbare voeding 220-240 V (Europa etc.) of 100 tot 110 V (USA / Japan).
- Set met met zwarte 8-inchdong(20 cm). Elke Doc Johnson dildo met Vaculock bevestiging past op de sexmachine.

 

Verdere links naar "Roestvrij stalen BDSM vloerpilaar set met sexmachine"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Taifun

Investition die sich lohnt

War erst skeptisch, da es schon eine große Anschaffung zum stolzen Preis ist. Die Investition hat sich aber gelohnt. Sehr zu empfehlen.

Sören

Stabiler Bodenpranger

Der Bodenpranger ist schön stabil. Die Fickmaschine wertet ihn sehr gut auf. Zu empfehlen für Studios und sogar für den Privathaushalt.

Lisa

Viel Power, einfache Handhabung

Klasse Gerätschaft. Die Fickmaschine hat viel Power. Der Bodenpranger lässt sich einfach aufbauen und ist sehr hochwertig.

toon alle beoordelingen
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Roestvrij stalen BDSM vloerpilaar set met sexmachine"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

27 sep. 2018

Investition die sich lohnt

War erst skeptisch, da es schon eine große Anschaffung zum stolzen Preis ist. Die Investition hat sich aber gelohnt. Sehr zu empfehlen.

8 sep. 2018

Stabiler Bodenpranger

Der Bodenpranger ist schön stabil. Die Fickmaschine wertet ihn sehr gut auf. Zu empfehlen für Studios und sogar für den Privathaushalt.

20 jul. 2018

Viel Power, einfache Handhabung

Klasse Gerätschaft. Die Fickmaschine hat viel Power. Der Bodenpranger lässt sich einfach aufbauen und ist sehr hochwertig.

7 feb. 2018

Wir waren am Anfang eher enttäuscht

Wir waren am Anfang eher enttäuscht von der Kombination. Aufbau und Zusammensetzung waren super, doch so richtig wollte der Funke einfach nicht überspringen. Haben uns dann mal einen Tag Zeit genommen uns in aller Ruhe mit der Fickmaschine und dem Pranger vertraut zu machen. Mittlerweile ist das Teil zum Lieblingsspielzeug meiner Frau avanciert. Wenn Sie auf dem Pranger kniet und die Fickmaschine sie befriedigt, kann ich von oben ebenfalls eindringen. Die doppelte Lust sorgt für viel Spaß in Schlafzimmer. Meine Frau wird dabei leider so laut, dass wir das Spielzeug nur nutzen können, wenn die Kinder aus dem Haus sind.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Stabile Spreizstange BDSM Möbel Spreidstang
€ 39,95
Bondage set Bondage set
€ 169,00
Laatst bekeken