Leder Halsfessel

Leren Positioneer Halsband met D-ringen

€ 112,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 612300
Natuurlijk bieden wij ook lederen bondage halsbanden aan. Ze zijn nog breder en erg... meer
Beschrijving "Leren Positioneer Halsband met D-ringen"

Natuurlijk bieden wij ook lederen bondage halsbanden aan. Ze zijn nog breder en erg oncomfortabel...
Deze verbandtrommel is niet afsluitbaar

Neksteun met hoog comfort

Bij Steeltoyz worden alle nekboeien uitsluitend gemaakt van robuust en mooi afgewerkt leer, wat een hoog draagcomfort garandeert. De goed gevoerde nekboeien zijn verkrijgbaar in een groot aantal maten, of verstelbaar, en bieden een betrouwbare en bovenal comfortabele pasvorm. Dankzij de combinatie van onze nekboeien met praktische en robuuste ringen van staal kan de drager naar behoefte gemakkelijk en veilig worden vastgemaakt. Bij de productie van dergelijke nekbanden besteden wij aandacht aan de hoogste perfectie en exacte en stabiele naden, zodat onze klanten lange tijd plezier zullen hebben van deze artikelen.

Met een kraag zijn de posities duidelijk verdeeld

Alleen al het omdoen van de halsband laat zien dat je een stevige greep op je partner hebt. Als de partner zich verzet, is het het beste om hem aan de ketting te leggen en hem met een ferme ruk tot volledige gehoorzaamheid te dwingen! Als dit niet helpt, hebben we alternatieve hulpmiddelen: handboeien, spreidstangen, touwen en knevels. De neksteun wordt vaak pas weggegeven als de sub hem verdiend heeft, als een unieke onderscheiding en erkenning. Het is dan gebonden aan die persoon. Wij zorgen ervoor dat onze artikelen van hoge kwaliteit zijn en vooral dat zij voldoen aan de persoonlijke verwachtingen van SM.

Halsband met een lange traditie

Het SM-verhaal van O heeft een grote invloed gehad op de BDSM-scene. Zowel in het boek als in de daaropvolgende filmversie wordt de nekmanchet om de O gedaan als symbool voor het in bezit nemen. Ze voelt zich aanvaard, beschermd, en ze weet dat ze nu beschermd wordt door de meester. Sindsdien drukt de nekmanchet van O een speciale verbondenheid uit. De onderzeeër, man of vrouw, weet: zodra men de nekmanchet heeft ontvangen, is men niet meer alleen. Men wordt geaccepteerd, geliefd, beschermd.

Halsband een symbool van nabijheid

Een mooie halsband of halsketting kan vele jaren gedragen worden en is een symbool van nabijheid. Het kan een trouwe, intieme metgezel zijn voor een lange tijd.

Kraagmanchetten veel meer dan een accessoire

Nekmanchetten zijn juwelen in de ruimste zin van het woord. In de loop der tijden zijn ze steeds belangrijker geworden en tegenwoordig zeggen ze iets over de persoonlijkheid van de drager. Daarom zijn er in onze BDSM online shop vele kleuren en modellen nekboeien te vinden, die ook je partner zullen bevallen. Deze vele varianten zullen zorgen voor meer variatie in je liefdesleven.

Verdere links naar "Leren Positioneer Halsband met D-ringen"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Leren Positioneer Halsband met D-ringen"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Hals-Handfessel Nek-handboei
€ 29,95
Body Body
€ 99,95
Overall Overall
€ 84,95
Pants Pants
€ 89,95
Laatst bekeken