pjur vrouwen Glijmiddel Watervrij. Geurvrij

pjur vrouwen Glijmiddel Watervrij. Geurvrij

Inhoud

Reset selectie
€ 9,95
Inhoud: 0.03 Liter (€ 331,67 / 1 Liter)

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 06181100000
Voor de gevoelige huid! Supergeconcentreerde bodyglide. Speciaal ontwikkeld voor de tere en... meer
Beschrijving "pjur vrouwen Glijmiddel Watervrij. Geurvrij"

Voor de gevoelige huid!
Supergeconcentreerde bodyglide. Speciaal ontwikkeld voor de tere en gevoelige huid van vrouwen. Langdurig glijden. Droogt niet uit. Ademend. Vrij van geuren en smaken. Zonder water. Geurvrij. Vrij van olie en vet.

Zonder bewaarmiddelen. Huidverdraagzaamheid dermatologisch bevestigd. Huidverzorging. Latex verzorgend.

Wat is een glijmiddel gel?

Glijmiddelen zijn min of meer stroperige vloeistoffen die worden gebruikt om de wrijving te verminderen tijdens seksuele activiteiten en tijdens masturbatie met de hand en met behulp van hulpmiddelen. Niet alleen de penetratie in de partner, maar ook de penetratie van seksspeeltjes wordt aanzienlijk vergemakkelijkt. Het glijmiddel kan vaginaal of rectaal worden gebruikt. Er zijn ook varianten die geschikt zijn voor lichaamsmassage. Seks moet idealiter gesmeerd worden. En dat geldt ook voor het gebruik van erotische speeltjes. Het probleem dat zich in dit geval vaak voordoet, is vaginale droogheid, wat betekent dat de vrouw niet voldoende vocht produceert en dat seks daardoor pijnlijk kan zijn. Om weer zonder pijn van de geslachtsgemeenschap te kunnen genieten, is het altijd de moeite waard eersteklas glijmiddelen te gebruiken. Hoe kan ik mijn seksleven verrijken met glijmiddel gel?

Hoe kan ik mijn seksleven opleuken met glijmiddel?

Er zijn veel manieren om je seksleven op te fleuren, zoals seksspeeltjes, nieuwe standjes of gewoontes. De makkelijkste manier om seks aangenamer te maken is echter het gebruik van glijmiddel.

Voorspel met glijmiddel

Smeergel is een goede manier om het in het voorspel te verwerken, bv. in de vorm van een massage. Wrijf het even in je handen om het op te warmen voordat je het op je edele delen aanbrengt. Een klein beetje is genoeg. Breng de gel met uw vingers aan op de schaamlippen, de vagina of het lid. U kunt uitvinden hoe comfortabel het voor u is en hoeveel glijmiddel u nodig heeft door het gewoon uit te proberen.

Wat zijn de verschillen in smeermiddel?

Smeermiddelen op waterbasis

Glijmiddelen op waterbasis zijn geschikt voor alle erotische activiteiten, inclusief het gebruik van latex condooms en pessariums. Verwijdering is ook ongecompliceerd. Als de gel begint uit te drogen, kunt u gewoon wat meer glijmiddel aanbrengen of hem reactiveren met behulp van water.

Smeermiddelen met olie

Glijmiddelen op oliebasis zijn ideaal voor masturbatie of voorspel met de hand. Hij is dikker en romiger en gaat langer mee dan die op waterbasis. Het kan echter niet worden gebruikt met latex condooms. Dit kan hen beschadigen.

Smeermiddelen met siliconen

Smeermiddelen op siliconenbasis gaan ook lang mee. De glijmiddelgel kan in water worden gebruikt en ook met latex condooms. Gebruik het echter niet op seksspeeltjes van siliconen, want het kan het oppervlak beschadigen.

Hoe breng ik het smeermiddel aan?

Smeer het glijmiddel gewoon op de schaamlippen en de vaginale ingang, het lid of zelfs op je hand en begin. Het bedrag is aan u: Veel helpt niet altijd. Een klein advies: Als u nog iets van de wrijving wilt voelen, dan moet u het glijmiddel spaarzaam gebruiken. Je kunt niet echt fout gaan.

Waarom moet ik glijmiddel gebruiken?

Glijmiddel kan het vrijen een stuk gemakkelijker maken en kan erg stimulerend zijn. Het is ook zinvol om het om medische redenen te gebruiken, wanneer er een gebrek aan vaginaal vocht is door stress, menopauze of zwangerschap. Bovendien zijn er speciale glijmiddelen die kunnen helpen de sensaties te versterken en meer variatie in het vrijen te brengen. Door te experimenteren met verschillende geuren, ontdekt iedereen het glijmiddel dat het best past bij zijn persoonlijke behoeften.

Inhoud: 30 ml, 250 ml
Verdere links naar "pjur vrouwen Glijmiddel Watervrij. Geurvrij"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "pjur vrouwen Glijmiddel Watervrij. Geurvrij"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken