Durex Play 2 in 1 Guarana Latex Condoom Veilig

Durex Play 2 in 1 Guarana Latex Condoom Veilig

Productvoordelen in een oogopslag

  • Massage en glijmiddel in één
  • Op waterbasis voor vaginaal, Anal of oraal gebruik
  • Met waardevol guarana extract
  • Gemakkelijk wasbaar
€ 19,95
Inhoud: 0.2 Liter (€ 99,75 / 1 Liter)

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 06146100000
Pure stimulatie! Smeer- en massagegel met stimulerend guarana-extract. Latex condoom veilig.... meer
Beschrijving "Durex Play 2 in 1 Guarana Latex Condoom Veilig"

Pure stimulatie!
Smeer- en massagegel met stimulerend guarana-extract. Latex condoom veilig. 200 ml.

Wat is een glijmiddel gel?

Glijmiddelen zijn min of meer stroperige vloeistoffen die worden gebruikt om de wrijving te verminderen tijdens seksuele activiteiten en tijdens masturbatie met de hand en met behulp van hulpmiddelen. Niet alleen de penetratie in de partner, maar ook de penetratie van seksspeeltjes wordt aanzienlijk vergemakkelijkt. De glijmiddelgel kan zowel vaginaal als op Anal worden gebruikt. Er zijn ook varianten die geschikt zijn voor lichaamsmassage. De handeling moet idealiter soepel verlopen. Dit geldt ook voor het gebruik van erotische speeltjes. Het probleem dat zich hier vaak voordoet is vaginale droogheid, wat betekent dat de vrouw niet voldoende vocht produceert en geslachtsgemeenschap daardoor pijnlijk kan zijn. Om weer pijnloos van de geslachtsgemeenschap te kunnen genieten, is het beslist de moeite waard om eersteklas glijmiddelen te gebruiken. Hoe kan ik mijn seksleven verrijken met glijmiddel gel?

Hoe krijg ik meer opwinding in mijn seksleven met glijmiddel?

Er zijn veel manieren om je seksleven op te fleuren, zoals seksspeeltjes, nieuwe standjes of gewoontes. De makkelijkste manier om seks aangenamer te maken is echter het gebruik van glijmiddel.

Speel met glijmiddel

Smeergel is een goede manier om het in het voorspel te verwerken, bv. in de vorm van een massage. Wrijf het even in je handen om het op te warmen voordat je het op je edele delen aanbrengt. Een klein beetje is genoeg. De gel wordt met de vingers op de schaamlippen, de vagina of het lid aangebracht. U kunt uitvinden hoe comfortabel het voor u is en hoeveel glijmiddel u nodig heeft door het gewoon uit te proberen.

Welke soorten glijmiddel zijn er?

Smeermiddelen op waterbasis

Glijmiddelen op waterbasis zijn uitstekend voor alle seksuele activiteiten, inclusief het gebruik van latex condooms en pessariums. Verwijderen is ook gemakkelijk. Als de gel begint uit te drogen, kunt u gewoon wat meer glijmiddel aanbrengen of de gel opnieuw activeren met behulp van water.

Smeermiddelen op oliebasis

Glijmiddelen op oliebasis zijn ideaal voor masturbatie of voorspel in de hand. Hij is dikker en romiger en blijft langer zitten dan die op waterbasis. Het kan echter absoluut niet worden gebruikt met latex condooms. Deze kunnen daardoor beschadigd raken.

Smeermiddelen op siliconenbasis

Smeermiddelen op siliconenbasis gaan ook lang mee. Het glijmiddel kan in water worden gebruikt en ook met latex condooms. Gebruik het echter niet met seksspeeltjes van siliconen, want het kan het oppervlak beschadigen.

Hoe breng ik het smeermiddel aan?

Smeer het glijmiddel gewoon op de schaamlippen en de vaginale ingang, het lid of zelfs op je hand en ga aan de slag. Het bedrag is aan u: Veel helpt niet altijd. Een kleine tip: Als je nog wat van de wrijving wilt voelen, dan moet je het glijmiddel spaarzaam gebruiken. Je kunt niet echt fout gaan.

Wat zijn de redenen om glijmiddel te gebruiken?

Glijmiddel kan het vrijen veel gemakkelijker maken en zeer stimulerend zijn. Het is ook nuttig om medische redenen, wanneer er een gebrek aan vaginaal vocht is door stress, menopauze of zwangerschap. Er zijn ook speciale glijmiddelen die kunnen helpen om de sensaties te intensiveren en meer variatie in je liefdesleven te brengen. Door verschillende geuren te testen, kunt u het glijmiddel ontdekken dat het best bij uw persoonlijke behoeften past.

Kan ik ook glijmiddel gebruiken voor lichaamsmassage?

Naast de traditionele glijmiddelen is er nu ook een enorme keuze aan massagevriendelijke glijmiddelen met aroma's en smaakjes.

Inhoud: 200 ml
Verdere links naar "Durex Play 2 in 1 Guarana Latex Condoom Veilig"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Durex Play 2 in 1 Guarana Latex Condoom Veilig"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken