Brustwarzen Sauger Mister B in S

Nippel Cilinder S

Productvoordelen in een oogopslag

  • Verhoogt de gevoeligheid en de grootte van de tepels
  • Verkrijgbaar in paren met een diameter van 15 mm
  • Kan worden gebruikt met verschillende pompen en cilinders
  • Originele CDC koppelingen zorgen voor een langdurig en strak vacuüm
  • Hoogwaardige O-ring constructie voor optimale pasvorm en comfort
€ 67,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 731001
Met de Mister B Nipple Cylinder S kun je je tepels op een perfecte manier groter en gevoeliger... meer
Beschrijving "Nippel Cilinder S"

Met de Mister B Nipple Cylinder S kun je je tepels op een perfecte manier groter en gevoeliger maken - ongeacht of je een beginner of een gevorderde gebruiker bent!

Productomschrijving:
Mister B Nipple Cylinder S is een fantastische manier om je tepels groter en gevoeliger te maken. Hij wordt per paar verkocht en is verkrijgbaar in 15mm binnendiameter. Als zelfs die te klein zijn, kun je op zoek gaan naar LAPD of goedkope Chinese cupping sets die ook geschikt zijn, vooral als je grote tepelpiercings hebt.

Hoe te gebruiken:
Het gebruik van de tepelcilinder is eenvoudig en ongecompliceerd. Plaats de cilinder gewoon op je tepel, bevestig hem met het slangetje aan de pomp en begin te pompen. Zodra het vacuüm is gecreëerd, kunt u de pomp loslaten. Het vacuüm zal de tepels rechtop houden en ze groter en gevoeliger maken. Het wordt aanbevolen de pomp niet langer dan 20 minuten achter elkaar te gebruiken.

Toepassingsgebieden:
De tepelcilinders van Mister B zijn vooral geschikt voor mensen die hun tepels groter en gevoeliger willen maken. Het is een ideaal speeltje voor BDSM-liefhebbers die de gevoeligheid van hun tepels willen vergroten.

Mogelijke risico's of beperkingen:
Het is belangrijk om de instructies voor het gebruik van de Mister B tepelcilinder zorgvuldig op te volgen om letsel te voorkomen. Het is ook raadzaam om de tepelcilinder niet langer dan 20 minuten per keer te gebruiken om overbelasting van de tepels te voorkomen.

Bijzonderheden:
De nippelcilinders van Mister B zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en worden per paar verkocht. De originele CDC-koppeling die in de cilinders wordt gebruikt, is duurder maar veel duurzamer dan goedkopere koppelingen die door andere leveranciers worden gebruikt.

Uitbreidingsmogelijkheden:
De pompen en cilinders van Mister B kunnen ook worden gebruikt met andere merken zoals LAPD, Dr Kaplan, SF Pump Works en Boston Pumps omdat zij dezelfde koppelingen gebruiken.

Verdere links naar "Nippel Cilinder S"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Nippel Cilinder S"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken