Pumpenverbindung Penispumpe

2-weg pompaansluiting - pomp met partner

Productvoordelen in een oogopslag

 • Ideaal voor paarsgewijs kolven
 • Maakt het mogelijk twee cilinders op één pomp aan te sluiten
 • Kan ook gebruikt worden voor het afkolven van de tepels
 • Gemakkelijk te gebruiken en te bevestigen
 • Hoogwaardige afwerking voor maximale duurzaamheid
€ 88,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

 • 730500
Deze pompconnector is de ideale aanvulling als je samen met je partner wilt pompen. Met deze... meer
Beschrijving "2-weg pompaansluiting - pomp met partner"

Deze pompconnector is de ideale aanvulling als je samen met je partner wilt pompen. Met deze tweeweg connector kun je twee cilinders op één pomp aansluiten. Maar ook als je bijvoorbeeld onze Tit-cilinders op beide tepels tegelijk wilt pompen is deze buddy connector een prima optie.

Productomschrijving:
De 2-weg pompconnector van Steeltoyz is een veelzijdige accessoire waarmee je twee penispompcilinders of andere cilinders op één pomp kunt aansluiten. Dit maakt het mogelijk om samen met je partner te pompen of tegelijkertijd tepels of andere lichaamsdelen te pompen.

Producttoepassing:
Deze connector is zeer eenvoudig aan te sluiten op de penispompen. Je sluit simpelweg de twee cilinders aan op de twee uiteinden van de connector en steekt het andere uiteinde in de pomp. Vervolgens kunt u beginnen met pompen.

Toepassingen en situaties:
De 2-weg pompaansluiting is ideaal voor koppels die samen willen pompen. Dit accessoire is ook een geweldige optie voor individuen die verschillende lichaamsdelen tegelijk willen pompen.

Stap-voor-stap gebruiksaanwijzing:

 1. Sluit de twee cilinders aan op de twee uiteinden van de connector.
 2. Steek het andere uiteinde van de connector in de pomp.
 3. Begin met pompen.

Mogelijke risico's of beperkingen:
Zoals bij elk pomptoebehoren moeten voorzichtigheid en zorgvuldigheid worden betracht om letsel te voorkomen. Zorg er ook voor dat de cilinders goed vastzitten en dat het vacuüm niet te sterk is.

Bijzonderheden:
De 2-weg pompaansluiting is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunststof en is zeer gemakkelijk te reinigen. De connector heeft een lengte van ca. 10 cm.

Uitbreidingsmogelijkheden:
Deze connector kan gebruikt worden met verschillende penis pomp cilinders, maar ook met andere cilinders zoals de Tit cilinders voor tepels.

Deze pompconnector is de ideale aanvulling als je samen met je partner wilt pompen. Met deze tweeweg connector kun je twee cilinders op één pomp aansluiten. Maar ook als je bijvoorbeeld onze Tit cilinders op beide tepels tegelijk wilt pompen is deze buddy connector een prima optie.

Productomschrijving: De 2 way pump connector van Steeltoyz is een veelzijdig accessoire waarmee je twee penispompcilinders of andere cilinders op één pomp kunt aansluiten. Hierdoor kun je samen met je partner pompen of zelfs gelijktijdig tepels of andere lichaamsdelen pompen.

Toepassing van het product: Deze connector is zeer eenvoudig aan te sluiten op de meeste in de handel verkrijgbare penispompen. Je sluit gewoon de twee cilinders aan op de twee uiteinden van de connector en steekt het andere uiteinde in de pomp. Vervolgens kunt u beginnen met pompen.

Toepassingen en situaties: De 2-weg pompaansluiting is geweldig voor koppels die samen willen pompen. Dit accessoire is ook een geweldige optie voor individuen die verschillende lichaamsdelen tegelijk willen pompen.

Stap-voor-stap gebruiksaanwijzing:

 1. Sluit de twee cilinders aan op de twee uiteinden van de connector.
 2. Steek het andere uiteinde van de connector in de pomp.
 3. Begin met pompen.

Mogelijke risico's of beperkingen: Zoals bij elk pomptoebehoren moeten zorg en voorzichtigheid worden betracht om letsel te voorkomen. Zorg er ook voor dat de cilinders goed vastzitten en dat het vacuüm niet te sterk is.

Bijzonderheden: De 2-weg pompaansluiting is gemaakt van hoogwaardig en duurzaam kunststof en is zeer gemakkelijk te reinigen. De aansluiting heeft een lengte van ca. 10 cm.

Uitbreidingsmogelijkheden: Deze connector kan gebruikt worden met verschillende penis pomp cilinders, maar ook met andere cilinders zoals de Tit cilinders voor tepels.

Verdere links naar "2-weg pompaansluiting - pomp met partner"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "2-weg pompaansluiting - pomp met partner"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

- 16,69%
TIP!
Laatst bekeken