Silicone Bead Vibrator met Clitoris Vibro Bunny

Kleur

Reset selectie
€ 64,95

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 05798150000
  • Silicone, ABS
Trilt en draait! Siliconen vibrator met clitoris vibro-bunny en beweegbare oortjes. De... meer
Beschrijving "Silicone Bead Vibrator met Clitoris Vibro Bunny"
Silicone Bead Vibrator met Clitoris Vibro Bunny

Trilt en draait!
Siliconen vibrator met clitoris vibro-bunny en beweegbare oortjes. De links-rechts rotatie is instelbaar in telkens 3 stappen, de vibratie in 7 stappen comfortabel met een druk op de knop. Roze.

Totale lengte: ca. 26 cm. Inbrengdiepte ca. 13 cm. Ø 3,1-4,4 cm.

Materiaal: siliconen, ABS, ftalaatvrij volgens EU-verordening 1907/2006/EG. (Gelieve batterijen afzonderlijk te bestellen: 3 x Mignon/AA)

Wat is een parelvibrator?

De parelvibrator is een speciaal soort vibrator. Vergeleken met een vibrator hebben parelvibrators een extra armpje dat is ontworpen om de clitoris nauwkeurig te verwennen. De stimulerende arm is vaak in de vorm van een konijn (vandaar de naam konijnvibrator) of een vlinder. Deze clitorisstimulator kan vaak onafhankelijk van de andere functies worden bediend. De vibrator is gevuld met balletjes, deze draaien rond en de punt van de vibrator draait in een cirkel rond. De speciale functie kan tot een opwindende climax leiden. Bijna geen enkel ander seksspeeltje stimuleert zo intens als een parelvibrator. Afhankelijk van het ontwerp, kan zo'n parelvibrator zelfs de penis overtreffen.

Hoe werkt een parelvibrator?

De parelvibrator werkt volgens een eenvoudig principe: door de aandrijving in het binnenste gedeelte kan de vibrator niet alleen vibreren, maar ook gyrilleren. Dit maakt het mogelijk de inwendige en uitwendige geslachtsorganen optimaal te stimuleren.

Hoe bewaar ik de parelvibrator?

Het is perfect om de vibrator apart op te bergen volgens materiaal en gebruik. De verkoopverpakking is ook ideaal voor dit doel. Dit voorkomt dat verschillende materialen met elkaar reageren wanneer ze lange tijd worden opgeslagen.

Hoe maak ik mijn kraalvibrator schoon?

Je kunt je kraalvibrator gemakkelijk schoonmaken met water en zeep. Wij raden u aan regelmatig een speelgoedreiniger te gebruiken voor het reinigen en ontsmetten.

Waar moet ik nog meer op letten?

De kraalvibrator kan gemakkelijk worden ingebracht met behulp van een beetje glijmiddel op waterbasis.

Kleur: roze
Verdere links naar "Silicone Bead Vibrator met Clitoris Vibro Bunny"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Katja

So geile Vibrationen

Sehr geiler Vibrator! Er reizt mich immer wieder aufs Neue! Die Vibrationen sind sehr stimulierend. Wenn es mal schnell gehen soll, ist er direkt zu Hand.

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Silicone Bead Vibrator met Clitoris Vibro Bunny"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

19 mrt. 2019

So geile Vibrationen

Sehr geiler Vibrator! Er reizt mich immer wieder aufs Neue! Die Vibrationen sind sehr stimulierend. Wenn es mal schnell gehen soll, ist er direkt zu Hand.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

G-Spot Vibe G-Spot Vibe
€ 36,95
Konijn Vibe Konijn Vibe
€ 44,95
Laatst bekeken